Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Tagen av två män!

Av Subban Svensson - 24 augusti 2009 11:10

Jobbar!, seg dag är trött efter kvällen/natten.
Porrade till mig igår lite snabbt sedan kom Bengt och hämtade mig och vi åkte till hans sommarstuga vid sjön och väl där blev jag lite besviken för Bengt hade sin kompis Sture där så jag tänkte att det blir nog ingen korv till subban ikväll inte.
Drink i handen fick man och Bengt grillade fina köttbitar och vi åt med god aptit med ett gott rödvin till, Sture var en kompis till Bengt som hjälpte honom snickra på stugan, en lång taning man som var mycket trevlig.
Måltiden avslutades med kaffe och konjak och man mådde mycket bra då föreslog Bengt den fulingen att vi skulle bada bastu eftersom den redan var uppeldad och klar.
Har väl aldrig varit blyg av mig så tyckte jag att det lät ok, sagt och gjort så satt vi nakna i bastun med en kall öl i handen.
Kände både Bengs och Stures blickar på min kropp och njöt av deras uppmärksamhet, efter en stund gick Bengt ut och hämtade björkris som vi skulle på tradionellt finskt vis skulle slå bort smutsen på våra kroppar med.

Slutade med att Bengt och Sture hjälptes åt att piska min kropp, fittan brände och rann som en flod i värmen och av den sköna behandlingen efter ett tag blev värmen lite för svår så vi flyttade ut utanför bastun och Bengt ställde upp mig över bordet och började knulla mig bakifrån hårt samtidigt som han smiskade mina skinkor, fan vad skönt med ett hårt knull.
Sture stod bredvid med ett jättestånd och lekte med mina pattar, nöp och drog i vårtorna så det kändes som om dom skulle gå av, vilken syn om någon sett mig en illröd varm piskad gris som inte kan hålla inne sina brunststön.
Fick orgasm två gånger medans Bengt knullade mig och när Bengt var klar lyfte dom upp mig liggande på rygg på bordet och Sture körde in sin seniga stake i mitt våta hål och började stöta ut och in samtidigt som han tog ett rejält tag med händerna i bröstvårtorna och höll i sig i dom stackars hallonen när han knullade mig hårt, gick en gång till för mig innan Sture levererade sin laddning.

Låg stilla på bodet och flämtade en bra stund innan jag reste mig och vi gick gemensamt ner till sjön och doppade oss och tvålade in våra kroppar.
Efter det kalla doppet återvände vi till bastun och i den varma sköna bastun tog vi varsin kall öl till och Bengt berättade att han skrytit för Sture om vilken härlig hona jag var och att dom då fick planen att lura dit mej.
Satt mellan pojkarna och hade en snopp i varje hand och smårunkade lätt och visst verkade finnas mycket liv kvar i dom snopparna allt, Sture verkade helt betagen av min feta kropp och verkade inte få nog av att titta och ta på mig, klämma och nypa.
Vi avslutade bastun utan mera knulla utan ett snabbt dopp och sedan in i stugan, Bengt berättade att han talat om för Sture att jag gillade smisk och det hela slutade med att jag fick lägga mig över Stures knä och hans stora händer började dansa på min rumpa både hårt och länge sedan fick jag krypa runt på knä och visa upp min kropp och röda stjärt för herrarna tills Sture tog plats bakom min varma stjärt och återigen började knulla mig samtidigt som Bengt började munknulla mig, håller på länge och plötsligt sprutar Bengt sin sats rakt ner i halsen på mig så jag nästan storknar.
Sture pumpar som en kolv ut och in bakifrån och jag känner orgasm två för den här gången får min kropp vrida sig i spasmer och efter en ytterliggare stund hör jag hur Sture grymtar till och tömmer sin sats i mitt våta hål.

Det var en kort resume av gårdagen men nu sitter man här på kontoret igen och bara tanken får mig naturligtvis att sava över i fittan.

Springadet till kopieringsmaskinen får lilla pinglan i clttan att skicka vällustrysningar i hela min kropp och tänker man samtidigt på gårdagskvällen blir man ju inte mindre kåt.

Måste smita hem på lunchen och leka annars kan jag inte koncentrera mig. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se