Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Lunchlek!

Av Subban Svensson - 24 augusti 2009 12:53

Skyndade mig hem och tog av mig naken, plockade fram leksakslådan och satte klämmor i bröstvårtorna.

La mig på sängen och började leka med stora massagestaven som till slut villigt gled in i mitt hål tog sedan slickepotten som jag norpat i kökslådan och började smiska clittan mjukt och rytmiskt samtidigt som massagestaven brummade inne i fittan och det dröjde inte länge innan orgasmen kom som en befriare till min kropp.

Snabbt upp igen och plocka bort leksakerna , fixa håret, på med paltorna och slafsa i sig lite fil.

Klarar kanske em. med lite koncentration nu men blir säkert kåt under promenaden tillbaka till jobbet, gillar känslan när vinden smeker min nakna fitta under kjolen. 

 
 
Ingen bild

Behöversmisk

28 augusti 2009 12:03

Där skulle det behövts en slav som stog berädd innanför dörren med klämmor och en piska i sin hand ;-), en som kan vara snabb med allt som sin Madame önskar,allt från klämmfastsättning till fittslickning,om Madame så önskar förstås...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se