Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Allmänt svammel!

Av Subban Svensson - 24 augusti 2009 19:17

Drygt att jobba första dagen men förhoppningsvis kommer man in i det.

Eller kanske byta yrke?, porrmodell eller liknande "fniss" bodde man i en större stad kunde man ju alltid uppfostra slavar mot betalning för behovet av dominanta kvinnor verkar mycket stort enligt alla mail jag får.

Undrar hur stor procent av kvinnorna i sverige använder trosor dagligen?, en kompis som jobbade som vakt på en krog brukade stå vid trappan upp till festlokalen och spana under kjolen på gästerna och enligt honom hade bara 3 av 10 trosor men som sagt då var dom ju ute på galej.

Är mycket öm i bröstvårtorna efter gårdagens händelser men samtidigt gillar jag ju att ha misshandlade bröstvårtor.

Nej nu ska jag ta på mig high-heels och trippa till affären och köpa den där förbannade mjölken som inte blev av igår.

Högklackat, kort kjol, troslös,stayups, genomskinlig blus, BHn med hål för vårtorna, pingla i clittan.

Vilket luder man blivit! 

 
 
qqqq91 @ BC

qqqq91 @ BC

26 mars 2010 17:41

jag skulle då inte tveka på att betala för att bli upplärd utav dig, skulle bli stammis på direkten ;P hehe
så nog skulle du kunna hitta kunder i ludvika allt :P

http://medlem.bodycontact.com/index.php?501277

 
Ingen bild

Steinar

5 februari 2011 17:48

Hei Subban.
Nå må vi få et nytt foto av deg og de stora pattene dine.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se