Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Ludret har handlat!

Av Subban Svensson - 24 augusti 2009 20:49

Tillbringade mycket mera tid med att handla än vad jag skulle behövt men det hetsar mig att folk tittar på mig.

Många män höll ögonen på att ramla ut på och mer än en man fick mycket sura blickar från sina fru.

Blottade mig bara lite!, duktigt va?

För er som undrar valde jag faktiskt Willys idag.

Vet ni att smeknamnet på snopp i england är willy!

Nu ska jag ta av mig och tvätta ansiktet och vara en snäll flicka som lägger sig tidigt så hon orkar upp imorgon.

Måste nog onanera minst en gång innan jag somnar men tycker jag är duktig ändå.

Alla ni som läser mina förvirrade rader, det vore kul med lite mera kommentarer!!

Sov Gott! 

 
 
Ingen bild

tomas örebro

25 augusti 2009 10:08

Hejsan
Du vill ha kommentarer......
Du skriver så härligt....Blir upphetsad av att läsa och kan verkligen se bilder framför mig, på dig när du är uppklädd(eller avklädd) för att busa med karlarna...fortsätt så goding..ha en skön dag! hälsar Tomas

 
slynan i höga klackar

slynan i höga klackar

29 januari 2010 23:10

Mmmm... Det där med blickar det är riktigt roligt... Fruarna/flickvännerna blir sura och kallar oss för horor, medans deras karlar tittar och önskar "tänk om min tjej/fru ville vara så *L*

http://www.masterochslynan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se