Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Lunchträff!

Av Subban Svensson - 27 augusti 2009 12:48

Har käkat räkmacka och fikat med eventuella städslav nummer 1.

Verkade vara en ärlig liten slav som inte verkat ha ljugit när han skrivit till mig, kysste mig underdånigt på handen när vi träffades och svarade snällt på mina frågor även om han var lite klädsamt röd på kinderna.

 Han har förstått att det är städning som gäller och att han inte kan förvänta sig något annat från mig verkar även helt klar över att jag har rättigheten att straffa honom om jag finner behov av det.

Sanningen är väl att slavar tycker om att lida så jag lovar att något sex kommer slaven inte att få uppleva.

Min dominanta lilla ådra njöt verkligen över att ha makt över denna lilla slav.

En annan fördel med denna städslav är att han kan infinna sig snabbare än 10 minuter hos mig.

Funderar starkt på att testa honom redan ikväll, få se hur man gör.

Erkänner att jag blev kåt av min makt, såg också hur slavens ögon inte kunde släppa min kropp vilket han inte kommer att ha något för!

När vi fikat färdigt kunde jag inte låta bli att vara lite taskig mot slaven och beodrade in honom på toa där han skulle ta av sig kalsongerna och överlämna dom till mig.

Lilla slaven gick snällt på toa och kom efter en stund tillbaka med kalsongerna inklämda i handen som han sedan smög åt mig vid bordet, jag vecklade ut dom i knät och såg som jag misstänkt en blöt fläck på framsidan.

Blev inte arg utan såg det mera som om slaven uppskattade mitt utseende, efter detta lämnade vi fiket och jag gick till närmaste soptunna på gågatan där kalsongerna slängdes.

Lilla slaven uttryckte återigen sin ärliga önskan att få städa mitt hem och kysste mig adjö på handen.

Få se om det blir provstädning ikväll! 

 
 
Ingen bild

LazerX

16 april 2018 20:58

Härligt. Jag vill också städa.

Subban Svensson

16 april 2018 21:33

Är du duktig?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se