Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

Städat!

Av Subban Svensson - 27 augusti 2009 19:42

Kunde inte hålla mig utan ringde städslav nr 1 och gav order om att han skulle plinga på min dörr 17.15 prick.

Gjorde mig sedan i ordning för att vara dominant och sträng, hård sminkad, kort kjol, nästan genomskinlig blus, BH med vårthål, stayups och mina speciella röda högklackade med så hög klack så att jag trots träning har svårt att gå i dom.

Vet inte varför män är som dom är men röda högklackade skor får dom att bli till sig i brallan om man säger så.

Tittade mig i spegeln och tyckte att jag mycket väl dög som dominant dam som behöver städat.

Kände mig i alla fall "lite" pirrig så ett liten glas vin unnade sig subban i väntan på att klockan skulle bli 17.15

Prick 17.15 plingade det på klockan så tidspassning kan man då inte klaga på, öppnade dörren och spännde ögonen i slaven samtidigt som jag kort sa kom in.

Städslaven kom in och jag stängde dörren och vred om vredet sedan frågade jag om slaven fortfarande var villig att uppfylla sina plikter som städslav?, svaret jag fick var ett tydligt ja.

 Du vet vad som gäller sa jag av med kläderna och häng upp dom snyggt, utan vidare protester klädde slaven av sig under mina blickar och stod snart naken, noterade att kuken hade halvstånd innan jag sa till honom att följa med.

Tog honom till städskåpet och visade rengöringsmedel, trasor, hink, borste mm. bad honom att följa mig vidare in i lägenheten där jag förklarade vad som skulle göras.

Dammsuga alla golv, rengöra badrummet, torka golvet i tv-rummet (naturligtvis på alla fyra) + göra rent spisen.

Städslaven nickade och sa ja Madame, sätt fart svarade jag då vilket slaven snällt gjorde.

Jag gick in i tv-rummet med ett glas vin och lyssnade hur han rumstrerade om i städskåpet och fick fram dammsugaren och började dammsuga i köket fortsätta ut i hallen, sovrummet och till slut närmade sig tv rummet där han stannade i dörren och inte riktigt visste om han skulle få vara eftersom jag satt där, gav honom en vink med fingret så att han förstod att det var ok.

Tittade på honom medans han dammsög och märkte att kinderna var röda på honom och att han inte klararade att hålla kuken i kontroll längre utan den reste sig till fullt stånd.

Skön syn att se en naken slav med stånd som dammsuger mitt golv!, efter dammsugningen återvände han till köket och började med spisen vilket tog honom en stund efter detta började rengöringen av badrummet, lyssnade en stund men sen tänkte jag att man måste kolla lite så jag gick in i badrummet och han tittade upp mot mig men jag bara sa åt slaven att fortsätta sina sysslor sedan drog jag upp kjolen och satte mig på toa och lät mina gyllene strålar forsa, torkade fittan med ett papper och bad slaven spola.

Han rörde inte en min under tiden men nog blev kinderna lite rödare, jag återvände till tv rummet och fotöljen och efter en stunds spolande kom han han in med en hink och trasa och la sig på alla fyra i ena hörnet och började torka, kul att se en man med stånd torka golv kan jag lova!

 Efter en stunds mycket njutbar studie av städslav kännde jag för att vara lite taskigt och gick fram till honom och sa städslav!, vilket fick till följd att han slutade och vred på huvudet och tittade upp vilket jag räknat ut så det slaven såg var min nakna rakade fitta under kjolen, slaven blev ännu rödare om kinderna och verkade inte veta vart han skulle titta då frågade jag kallt om det gick bra?, Ja Madame svarade han då snällt.

Han torkade mycket noga mitt golv och när alla ytor var klara hörde jag honom säga arbetet är klart Madame.

Jag reste mig upp och gick runt på golvet framför honom och inspekterade tills jag upptäckte ett misstag från slaven, hans kåthet gjorde att det droppade kåtsaft från kuken på mitt golv!

Jag röt åt honom, va fan håller du på med ditt äckliga kräk ser du inte att din kuk dränker mitt golv med kåtsaft, ska man behöva ha blöja på dej kräk.

Slicka upp ditt snusk slav röt jag och stackars slaven såg vetskrämd ut och började slicka dom små dropparna han lämnat efter sig.

Stirrade strängt på honom medans han slickade och när han efter febrilt letande inte hittade flera droppar frågade jag honom om han var beredd på straff för sitt snusk, ja Madame svarade han då snällt men lite mera ynkligt än förut.

På knä med huvudet ner mot golvet röt jag och stå så tills jag säger annat, aldrig sett någon lyda så snabbt som städslaven.

Gick lugnt ut i köket och fyllde mitt vinglas och tog en mun medans jag njöt av att han låg därinne och våndades men efter en stund gick jag ut i hallen och öppnade garderoben där min lilla överaskning stod, tog försiktigt fram buketten med brännässlor som jag plockat innan slaven kom.

Tog den i handen och gick in i rummet så jag såg slavens rumpa vackert vit sticka upp med hans svällda rinnade kuk sittande därimellan, ställde mig bakom om stod tyst och stilla en liten stund så slaven fick svettas lite sedan smackade jag till mellan benen på honom och ett par snabba på skinkorna, tar en liten stund för smärtan från brännässlor kommer men när den kommer så kommer den, slaven sa några konstiga läten och fick upp händerna mot stjärten och pungen bakifrån samidigt som han ramlade omkull på sidan och jag fick min chans att trycka till med med skon helt plötsligt låg han på rygg vilket gav mig tillfälle att smiska hans kuk och ollon fem sex gånger innan smärtan kom på ollonet och han vek ihop sig som en knyende boll, fick säkert in några slag på bröstvårtorna också innan jag gav mig.

Tittade på slaven som låg där gnyende innan jag sa, kyss min sko som tack för bestraffningen och att Madame i sin godhet gör dig till en bättre städslav, städslaven kom upp på knä och jag sträckte fram min sko och han kysste den snällt minst tio gånger innan jag sa, du kan klä på dig och gå nu städslav.

Undrar om han sitter hemma och runkar nu?

Var härligt att få vara elak hehe.

Städslavar städar så städslavar har man inte sex med, men fan vad kåt jag blev av att vara dominant och elak.

Gav honom heller ingen inblick i om han var välkommen tillbaka utan han får leva i ovisshet.

Har tagit av mig naken igen och fan vad fittan har blivit blöt!

 
 
kallekula

kallekula

27 augusti 2009 21:34

en skön och upphetsad läsning.

http://kallekula.gloggagratis.se

 
Ingen bild

berget

27 augusti 2009 22:03

Skulle inte jag tillåta Du skulle få krypa och tigga om kuk och om du är snäll kan du få suga av mig

 
kallekula

kallekula

27 augusti 2009 23:39

undrar hur det känns med brännässlor på pungen

http://kallekula.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Johan

27 augusti 2009 23:48

Gud så läcker sexig kvinna du verkar vara. har läst det mesta i din blogg och det får mig önska att jag är din städslav....
Finns nget sexigare och läckrare än en storväxt kraftig kvinna som är självsäker och njuter av sin makt över män....
Din berättelse får mig het och kåt....frågan är hur jag skulle kunn aklara det utan att det sprutar ordentligt ur min lilla snopp.

Hoppas få läsa mer om hur du behandlar dina slavar.

ödmjukt
johan

 
kallekula

kallekula

28 augusti 2009 05:37

brännässlor kanske en skön pungpiska

http://kallekula.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Behöversmisk

28 augusti 2009 11:54

Det där låter verkligen som en drömtillvaro för en genuin slav !!Att få städa åt sin Madame och få pisk med nässlor som belöning,kan det bli bättre ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se