Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Fredagsmys 2

Av Subban Svensson - 29 augusti 2009 20:21

Vi började hjälpas åt med alla bestyr, Sture tände grillen och jag dukade mens Bengt tog fram den marinerade fläskfilen och satte på potatisen, vin öppnades och grillningen påbörjades med en mycket härlig doft.
Snart åt vi med god aptit och en liten snaps hade även hittat till vårat bord så lite småfulla började vi även skråla snapsvisor.
När allt var slut på våra fat så hjälptes vi åt att städa rent på bordet och efter detta så undrade jag om inte herrarna ville ha efterrätt och eftersom ingen protesterade sprang jag upp till huset och hämtade min kära barnängens barnolja som jag i handen gick ner till pojkarna och frågade om dom ville ha lite uppvisning vilket dom inte hade något emot.
Jag tog då handen full med olja och gned in i mitt skrev och efter det tömde jag sista slurken ur vinflaskan och lyfte upp ena benet över bordet så fittan blottades samtidigt som jag förde vinflaskan mot mitt våta skrev och började försöka penetrera fittan med flaskan, Bengt och Sture tittade med stora ögon men utan att säga något och till slut kände jag hur flaskan gled in i min fitta, började köra flaskan ut och in mellan mina lår vilken fyllde min fitta till bristningsgränsen men samtidigt var det så jävla skönt att visa upp sig så att jag inte brydde mig i smärtan.
När jag tyckte uppvisningen varit länge nog drog jag ur flaskan med ett plopp och frågade om herrarna var intresserade av att smörja in hela mig med barnolja och med tanke på deras snabba ankomst till min sida antog jag att svaret var ja och jag hällde barnolja över min kropp och även i deras händer som glatt började massera min kropp utan att missa en enda millimeter, kändes underbart att få stjärten, pattarna , alla mina hål och resten av min kropp hårt masserade av dessa kåta bockar, måste se ut som en oljig val tänkte jag när jag slöt ögonen och njöööt.
Tog olja i mina händer och började smörja både Bengt och Sture vilket dom inte verkade ha något emot utan mera tvärtom med tanke på deras stånd.
Sedan utmanade jag herrarna på brottning och vi landade på gräsmattan vilt brottande i en oljig hög vilt skrattande som tonåringar, herrarna hade fullt upp att försöka hålla fast sig på en inoljad subba, dom bara gled av hela tiden.
Slutade med att vi låg i en utpumpad oljig hög till Bengt gick upp och fyllde våra drinkar, smuttade lite och sedan insåg vi att oljan måste tvättas bort så vi gick ner till sjön med en tvålflaska och herrarna började tvåla in mig och jag dom sedan badade vi i sjön och fan vad kallt det var.
Mina bröstvårtor stod som stenhårda hallon rakt ut och även herrarnas stånd slaknade lite granna så efter badet sprang vi in i den varma bastun

 
 
Ingen bild

Bergebo

29 augusti 2009 21:44

Hej Subban

Har jag missat din fitta igen? Kan du inte lägga in lite smarriga bilder på Bc?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards