Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

Madame Siv!

Av Subban Svensson - 31 augusti 2009 20:12

Måste få skvallra/berätta om denna härliga Madame.

Madame är 40+ tror jag och mycket vacker, lever med en slav 24/7 och han har även fått äran att bli hennes man.

Madame är BS och tar sig därför även kvinnliga slavar ibland vilket jag har haft äran att få vara tre gånger, slaven är väldigt hårt tränad och brukar få vara klädd i kvinnokläder och har alltid kuken inlåst i ett kyskhetsbälte, får alltså inte längre ha kontrollen över sin njutning.

Har bara sett kuken utsläppt en enda gång och då bara för att piskas, behöver jag säga att denna Madame/Drottning är mycket dominant och sträng.

Innebär mycket smärta att träffa denna Madame men även njutning för en undergiven själ.

Stackars slaven är väldigt dresserad och lyder minsta vink från sin härskarinna, får han order att slicka en fitta eller suga en kuk kan man vara säker på att han håller på så många timmar som hans Madame kräver. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se