Alla inlägg under augusti 2009

Av Subban Svensson - 24 augusti 2009 19:17

Drygt att jobba första dagen men förhoppningsvis kommer man in i det.

Eller kanske byta yrke?, porrmodell eller liknande "fniss" bodde man i en större stad kunde man ju alltid uppfostra slavar mot betalning för behovet av dominanta kvinnor verkar mycket stort enligt alla mail jag får.

Undrar hur stor procent av kvinnorna i sverige använder trosor dagligen?, en kompis som jobbade som vakt på en krog brukade stå vid trappan upp till festlokalen och spana under kjolen på gästerna och enligt honom hade bara 3 av 10 trosor men som sagt då var dom ju ute på galej.

Är mycket öm i bröstvårtorna efter gårdagens händelser men samtidigt gillar jag ju att ha misshandlade bröstvårtor.

Nej nu ska jag ta på mig high-heels och trippa till affären och köpa den där förbannade mjölken som inte blev av igår.

Högklackat, kort kjol, troslös,stayups, genomskinlig blus, BHn med hål för vårtorna, pingla i clittan.

Vilket luder man blivit! 

Av Subban Svensson - 24 augusti 2009 14:50

Mycket svårt att koncentrera sig på jobbet när det ena snusket efter det andra passerar min hjärna som påverkar vätskeproduktionen mellan mina lår.

Ska bli skönt när klockan blir 16.00 och första dagen efter semestern är avklarad, längtar redan till helgen!

Är jag översexuell eller är andra lika snuskiga som jag? 


Av Subban Svensson - 24 augusti 2009 12:53

Skyndade mig hem och tog av mig naken, plockade fram leksakslådan och satte klämmor i bröstvårtorna.

La mig på sängen och började leka med stora massagestaven som till slut villigt gled in i mitt hål tog sedan slickepotten som jag norpat i kökslådan och började smiska clittan mjukt och rytmiskt samtidigt som massagestaven brummade inne i fittan och det dröjde inte länge innan orgasmen kom som en befriare till min kropp.

Snabbt upp igen och plocka bort leksakerna , fixa håret, på med paltorna och slafsa i sig lite fil.

Klarar kanske em. med lite koncentration nu men blir säkert kåt under promenaden tillbaka till jobbet, gillar känslan när vinden smeker min nakna fitta under kjolen. 

Av Subban Svensson - 24 augusti 2009 11:10

Jobbar!, seg dag är trött efter kvällen/natten.
Porrade till mig igår lite snabbt sedan kom Bengt och hämtade mig och vi åkte till hans sommarstuga vid sjön och väl där blev jag lite besviken för Bengt hade sin kompis Sture där så jag tänkte att det blir nog ingen korv till subban ikväll inte.
Drink i handen fick man och Bengt grillade fina köttbitar och vi åt med god aptit med ett gott rödvin till, Sture var en kompis till Bengt som hjälpte honom snickra på stugan, en lång taning man som var mycket trevlig.
Måltiden avslutades med kaffe och konjak och man mådde mycket bra då föreslog Bengt den fulingen att vi skulle bada bastu eftersom den redan var uppeldad och klar.
Har väl aldrig varit blyg av mig så tyckte jag att det lät ok, sagt och gjort så satt vi nakna i bastun med en kall öl i handen.
Kände både Bengs och Stures blickar på min kropp och njöt av deras uppmärksamhet, efter en stund gick Bengt ut och hämtade björkris som vi skulle på tradionellt finskt vis skulle slå bort smutsen på våra kroppar med.

Slutade med att Bengt och Sture hjälptes åt att piska min kropp, fittan brände och rann som en flod i värmen och av den sköna behandlingen efter ett tag blev värmen lite för svår så vi flyttade ut utanför bastun och Bengt ställde upp mig över bordet och började knulla mig bakifrån hårt samtidigt som han smiskade mina skinkor, fan vad skönt med ett hårt knull.
Sture stod bredvid med ett jättestånd och lekte med mina pattar, nöp och drog i vårtorna så det kändes som om dom skulle gå av, vilken syn om någon sett mig en illröd varm piskad gris som inte kan hålla inne sina brunststön.
Fick orgasm två gånger medans Bengt knullade mig och när Bengt var klar lyfte dom upp mig liggande på rygg på bordet och Sture körde in sin seniga stake i mitt våta hål och började stöta ut och in samtidigt som han tog ett rejält tag med händerna i bröstvårtorna och höll i sig i dom stackars hallonen när han knullade mig hårt, gick en gång till för mig innan Sture levererade sin laddning.

Låg stilla på bodet och flämtade en bra stund innan jag reste mig och vi gick gemensamt ner till sjön och doppade oss och tvålade in våra kroppar.
Efter det kalla doppet återvände vi till bastun och i den varma sköna bastun tog vi varsin kall öl till och Bengt berättade att han skrytit för Sture om vilken härlig hona jag var och att dom då fick planen att lura dit mej.
Satt mellan pojkarna och hade en snopp i varje hand och smårunkade lätt och visst verkade finnas mycket liv kvar i dom snopparna allt, Sture verkade helt betagen av min feta kropp och verkade inte få nog av att titta och ta på mig, klämma och nypa.
Vi avslutade bastun utan mera knulla utan ett snabbt dopp och sedan in i stugan, Bengt berättade att han talat om för Sture att jag gillade smisk och det hela slutade med att jag fick lägga mig över Stures knä och hans stora händer började dansa på min rumpa både hårt och länge sedan fick jag krypa runt på knä och visa upp min kropp och röda stjärt för herrarna tills Sture tog plats bakom min varma stjärt och återigen började knulla mig samtidigt som Bengt började munknulla mig, håller på länge och plötsligt sprutar Bengt sin sats rakt ner i halsen på mig så jag nästan storknar.
Sture pumpar som en kolv ut och in bakifrån och jag känner orgasm två för den här gången får min kropp vrida sig i spasmer och efter en ytterliggare stund hör jag hur Sture grymtar till och tömmer sin sats i mitt våta hål.

Det var en kort resume av gårdagen men nu sitter man här på kontoret igen och bara tanken får mig naturligtvis att sava över i fittan.

Springadet till kopieringsmaskinen får lilla pinglan i clttan att skicka vällustrysningar i hela min kropp och tänker man samtidigt på gårdagskvällen blir man ju inte mindre kåt.

Måste smita hem på lunchen och leka annars kan jag inte koncentrera mig. 

Av Subban Svensson - 23 augusti 2009 15:00

Mycket seg morgon eller rättare sagt fm , en väninna och jag drack kanske lite för mycket rödvin igår kväll.

Nu har fröken tagit ett skönt bad, suttit naken på balkongen och låtit solstrålarna smeka min nakna nybadade kropp samtidigt som jag målat naglarna.

Precis som vanligt slutar det på samma sätt varje gång den här fröken sitter naken i solen, fröken blir kåt.

Kan inte låta bli att leka med mig själv lite, klämmor i bröstvårtorna, fan vad ont det gör först men efter en stund övergår smärtan till njutning.

Tänkte efter klämmorna sätta på dom vårtsug så att vårtorna blir enormt stora och svällda.

Vill inte ge mig själv orgasm än utan vill dra ut på det, gillar att gå runt och bli kåtare och kåtare.

Behöver gå och handla lite mjölk mm men kan nog kombinera det med lite lek i affären.

Har kompletterat med klämmor i nedre läpparna mmm vad skönt.Av Subban Svensson - 23 augusti 2009 11:07

Skiter i ICA och mjölken, Bengt ringde och bjöd mig på grillning vid sin sommarstuga så när är det bara att porra till sig lite snabbt.

Av Subban Svensson - 22 augusti 2009 19:52

Erkänner här och nu att mina lustar gör att jag blottar mig.

Klär mig i mycket utmanande klädsel (kort kjol eller klänning) + högklackat men utan trosor och i affärer eller andra stälen där det känns rätt böjer jag mig ner till nedersta hyllan vilket får till följd att hela mitt rakade underliv blottas.

Naturligvis aldrig för barn eller så.

Varför gör det att jag blir kåt?, kan det vara min önskan att visa upp mig?


Av Subban Svensson - 22 augusti 2009 18:39

Skilde mig för att 1 man inte klarar av att tillfredställa mina behov och har även sedan dess vågat testa sex med andra kvinnor då bara dominanta.

Ja jag tänder på att bli dominerad och få smisk/pisk och utsättas för diverse plågsamma övningar.

Men till alla feminister måste jag få tillägga att jag många gånger piskat upp män.


Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se