Direktlänk till inlägg 6 september 2009

Madame Siv 1.

Av Subban Svensson - 6 september 2009 13:17

Vaknade före klockan och kände mig både pigg och förväntansfull, fixade frukost och tog en dusch och sminkade mig hårt precis som jag fått order om.
Kände med ett finger i skåran och det blev alldeles blött men den klådan hoppas jag att någon annan tar hand om, satte på mig nya stayups och smörjde in buttpluggen med glidmedel och tvingade in den i stjärten.
Fick en stunds väntan innan det var dags att sätta på sig svarta pumpsen och lilla kappan, önskade att jag fått tillstånd att ha Bh men det var inte mycket att göra åt mera än låta pattarna ligga på magen och guppa.
Tog en sista koll i spegeln och var väl rätt så nöjd med utseendet, trippade sedan ner till busshållplatsen och inväntade bussen till xx stad.
Ibland önskade man faktiskt att man hade bil!
Behövde inte vänta länge tills den kom och jag klev på, busschauffören tittade lite väl mycket men tack och lov var det inte många krakar på bussen utan jag kunde ägna mig åt mina egna tankar under resan och på utsatt tid kom vi fram till stad xx och jag klev och började min promenad mot villakvarteret som Madame Siv bor på.
Kollade klockan så att jag anpassade farten noga eftersom jag inte ville komma varken före eller efter utsatt tid.
Precis på utsatt klockslag tryckte mitt finger på ringklockan och efter en stunds väntan rasslade det till i låset och dörren öppnades och där stod Madame Sivs slav propert klädd i vit skjorta och svarta byxor, välkommen slavinna sa han till mig när han bjöd mig in i hallen och stängde dörren.
Kan jag få besvära om kappan sa han och jag knäppte ut och han tog av den, när jag sedan stod i hallen i princip naken tog han fram en ögonbindel samtidigt som han sa Madams order!, hade väl inte mycket till val utan lät honom sätta på ögonbindeln och efter detta tog han min arm och förde mig ner för källartrappan.
Nere i källaren kände jag lukten av stearin så jag förstod att det nog fanns många brinnande ljus i källaren, han förde mig fram i källaren tills han plötsligt sa stopp.
Efter en stunds väntande så tog han mina händer och satte på läderbojor på båda händerna och sa åt mig att sträcka händerna över huvudet vilket jag åtlydde och då kopplade han fast mina händer i ett spel som han började veva upp så att jag stod tämligen hjälplös med armarna upphissade mot taket.
Madame kommer när hon finner lämpligt sa sedan slaven och jag hörde hans fotsteg avlägsna sig upp i källartrappan, kan inte göra mycket annat än att stå där jag står men efter en stund när tystnaden lägrat sig tyckte jag mig höra en annan människa andas men var inte riktigt säker.
Stod säkert på detta vis i 20 minuter innan jag hörde källardörren öppnas och fotsteg närma sig källare men kunde inte riktigt avgöra hur många personer det var?

 
 
Ingen bild

Håkan

6 september 2009 17:23

Underbart att läsa första delen av subbans lördag, du skriver mycket bra och med god inlevelse.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards