Direktlänk till inlägg 6 september 2009

Madame Siv 2.

Av Subban Svensson - 6 september 2009 17:54

Lyssnade noga på stegen som närmade sig men kunde inte avgöra hur många personer som kom, kände dock en parfymdoft som säkerligen hörde till Madame hann inte tänka så mycket mera innan tystnaden bröts av Madams röst som sa, vad tycker du?
Slutade nästan att andas i väntan på vem som fått frågan, en mansröst svarade att nog verkade beskrivningen stämma bra alltid.
Madame skrattade till och sa jag vet ju att du gillar slavinnor med lite fläsk på benen så därför trodde jag att den här subban skulle falla dig i smaken, hon står till vårt förfogande så känn lite på henne så jag får höra din åsikt.
Man känner sig lite förolämpad när dom pratar om en men inte med en utan man bara är en uppvisad köttbit som står naken och fastsatt och till råga på allt inte kunna se vilka personer som finns i rummet men samtidigt blev jag väl inte mindre kåt.
Ett par varma händer började sedan undersöka min kropp, smeker över ryggen och ner på rumpan, stryker på sidan av min hals och ner på brösten som lyfts upp och vägs i händerna på denna man, tar ett stadigt tag i bröstvårtorna och lyfter mina stora pattar innan fingrarna släpper sitt grepp och låter pattarna falla ner mot magen igen.
Händerna fortsätter sin vandring ner över mina lår och in mellan benen och jag försöker sära lite till på benen som en duktig liten slyna, handen kupas och kramar till över min bullfitta innan ett finger söker sig in i mitt hål, man kan då inte klaga på att fittan skulle vara torr utan det känns mera som rena blötberget sa rösten.
Fingret gled ur och passade på att vidröra min clitta innan händerna förflyttades till min bakdel som knådades och drogs isär av nyfikna händer som inte verkade få nog i första taget.
Hur känns det hörde jag Madame fråga, jo tack det känns som om du gjort ett bra val som alltid svarade mannen innan händerna försvann från min kropp.
Ta av ögonbindeln slav hörde jag Madame säga och ögonbindeln togs bort, trots att belysningen var dämpad och många vackra stearinljus brann i källaren precis som jag hade trott så tog det en liten stund för mina ögon att vänja sig vid ljuset.
Det jag såg var Madame som satt i en skinnfåtölj och i stolen bredvid satt en mörk man i 45 års åldern med ett leende i mungipan och vid Madams fötter satt slaven med läderhalsband och kuken inlåst i sitt kyskhetsbälte förutom det var han nu naken.
Vred försiktigt på huvudet och upptäckte att lite längre bort satt en slavinna i samma position som jag men med ballgag fastlåst i munnen och ingen ögonbindel, hon var inte heller hon speciellt mager utan kunde ståta med en hel former dock mycket mindre och lättare än vad jag är, skulle uppskatta hennes ålder till ca 35 år.
Välkommen subban sa Madame och jag nickade snällt, det här är Master Per och slavinnan där borta tillhör honom, Master Per uppskattar storvuxna slavinnor så därför finns du här idag och jag hoppas att du inte gör mig besviken utan lever upp till allt som jag sagt till Master Per.
Funderade lite snabbt över vad Madame kunde sagt till Master Per men fick ingen ordning på tankarna innan jag hörde Madame ge order till slaven att slavinnorna skulle släppas ner.
Kändes väldigt skönt att få ner armarna från taket igen!
Madame och Master satt med en drink i handen och studerade oss där vi stod tills Master gav order om att vi skulle stå bredvid varann, vi flyttade oss så att vi stod med armarna mot varann.
Det är väl lika bra att ni bekantar er sa sedan Madame, ner på golvet i en 69a och börja slicka men fan tar den som det går för!, jag la mig på golvet och slavinnan (fick höra sedan att hon heter Carina) positionerade sin breda röv över mig så att jag kom åt fittan.
Känns lite konstigt att börja slicka fittan på någon man inte ens pratat med men så blev det och jag måste erkänna att slavinnan hade slickat fitta förr, hade inte heller jag några problem med hennes sköte eftersom hon hade en mycket härlig frisk smak.
Kåt som jag var fick jag faktiskt problem med att hålla tillbaka min orgasm, kämpade med mina lustkänslor och försökte fokusera på att få det att gå för henne innan det gick för mig.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards