Direktlänk till inlägg 7 september 2009

Madame Siv 5.

Av Subban Svensson - 7 september 2009 20:11

Madame och Master kom sedan fram till oss och började klämma på våra blåa pattar vilket inte är så där jätteskönt men smärtan blev värre när dom började dra i våra bröstvårtsklämmor.
Känns nästan som att all kraft försvinner ur benen och man vill bara krypa ihop men helt plötsligt klämmer dom till och tar bort klämmorna och det är ju då det verkligen börjar göra ont när blodet åter ska börja cirkulera fritt i stackars vårtan.
Madame och Master studerade våra ansiktsuttryck och när dom såg att smärtan började släppa satte dom helt enkelt tillbaka klämmorna dock vridna 90 grader mot första gången.
Om ni har erfarenhet av klämmor i bröstvårtorna vet ni att det inte är snällt att göra så.
Jag stod och vaggade upp och ner på mina tår i väntan på att smärtan skulle ge med sig, Madame gav då order till slaven att slavinnorna skulle hissas upp mot taket med armarna igen.
Vi fick order om att stå med ryggarna mor varandra och fick läderbojorna fastsatta runt våra handleder och sedan hissades våra armar upp mot taket, eftersom Carina var lite längre än vad jag är blev det så att jag i princip bara balanserade på tåspetsarna.
Vi fick stå så ett tag mens Madame och Master satt med sina glas och jag såg hur Madame lekte med Masters kuk och att även han smekte Madame mellan benen samtidigt som dom drack ur sina glas.
Efter ett tag kom dom fram till oss och tog bort klämmorna så den välbekanta smärtan i vårtorna återvände, efter detta kom slaven och gav dom varsitt stearinljus som dom höll framför våra ansikten innan dom började droppa det heta stearinet över våra blåa pattar.
Det brände fruktansvärt på pattarna speciellt när det blev fullträff på stackars vårtan och vi vred oss åt alla håll för att undkomma men som vi satt fast var det tämligen lönlöst så vi fick snällt genomlida behandlingen.
Kände hur våra ryggar fastnade i varandra eftersom vi svettades och led under tortyren men till slut var Madame och Master nöjda och ställde bort ljusen, jag tittade ner och såg hur mina stackars pattar var helt täckta med stelnad stearin.
Vi stod svettiga och pustade ut när Madame knäppte med fingrarna och slaven kom krypande med två ridpiskor i munnen.
Vi kan väl inte ha stearin på pattarna utan det måste väl tas bort sa Madame med glad röst.
Madame höjde piskan och smällen fick mina stackars bundna pattar att hoppa till sedan hörde jag en likadan smäll på Carinas pattar och så fortsatte det till all stearin var borta och jag trodde lidandet var över men då övergick intresset till att försöka få in fina snärtar rakt på stackars vårtan vilket gjorde djävulskt ont.
Men allt har sitt slut så även detta och vi stod där tysta med smärtan farande runt i pattarna, då började Madame och Master att knyta upp repen som höll våra pattar i ett järngrepp, kändes underbart skönt även om det blir lite smärtsamt men när pattarna hängde fritt på magen igen tog Madame ett stadigt tag i vårtorna och avslutade med att slänga tuttarna fram och tillbaka, smärtan fick mina ben att vika sig så jag hängde med hela min tyngd i armarna vilket inte är så skönt.
Madame och Master satte sig åter och gav slaven order om att fira ner oss, när vi var lösgjorde gav oss Master order om att gå ner på alla fyra sedan ställde slaven fram varsin hundskål med vatten och vi fick order om att dricka och törstig som man var försökte man lapa i sig så gott det gick.
Vilka fina hyndor vi har sa Master mens vi stod där på alla fyra med våra misshandlade pattar hängande ner på golvet.

 
 
Ingen bild

Långejan

7 september 2009 20:19

Fan om du vore här subba skulle du bli knullad så du inte kunde gå på 14 dagar.

 
Ingen bild

Storkuken

7 september 2009 20:30

Blir så jävla kåt av att läsa om din fläskiga kropp!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards