Direktlänk till inlägg 10 september 2009

Madame Siv 8.

Av Subban Svensson - 10 september 2009 10:07

Reglerna är enkla förklarade Madame, ni har 15 slag med käppen att vänta men vinner ni i bröstvårtskampen så dras 5 slag bort för varje vunnen klämma.
För er som inte känner till den här typen av klämmor så funkar dom så att ju hårdare belastning dom utsätts för desto hårdare klämmer dom om vårtan.
Börja nu sa Master och vi började dra med plågade ansiktsuttryck, vi försökte flytta oss och kämpade med att dra så svetten började lysa om våra kroppar, hade det varit snören mellan klämmorna kunde man ju ryckt till och fått loss klämman men nu gjorde ju det förbannade gummibandet att vårtan bara spändes hårdare vid våra försök.
Madame och Master började nu bli otåliga och vi blev hetsade med tillrop och även piskorna började användas både på stjärten, fittan och upp på pattarnas undersida, vi dansade runt häftigare och häftigare för att undvika smärtan av piskan på våra kroppar och tortyren i bröstvårtorna.
Till slut troligen planerat fick både jag och Carina ett hårt slag rakt upp på fittan så vi vek oss av smärta och Carina föll omkull samtidigt som klämmorna rycktes loss och vi inte längre var sammanbundna, själv gick jag ner på knä i smärta av fittslaget och det oerhörda lidandet mina stackars bröstvårtor varit utsatta för.
Stå upp ropade Madame och snärtade till oss med piskan och vi försökte så snabbt det gick att komma upp på våra darrande ben, blev oavgjort muttrade Madame och jag tittade ner och såg att vi vunnit 1 klämma var, Madame tog resolut bara bort klämman som satt kvar och jag drabbades av en ny smärtperiod som tog en stund innan den lugnade sig.
Master kom sedan fram och lekte/knådade och nöp i våra stackars vårtor och det krävdes enorm viljestyrka för att inte skrika rakt ut av smärta.
Nu ska slavinnorna utfodras förkunnade Madame, vi vill ju inte att ni ska svälta och magra ur skrattade Master.
Slynor som ni är passar det väl bäst med korv har vi tänkt, naturligtvis ska ni få kämpa lite för maten, slaven kommer att ligga på rygg med en korv i munnen och ni ska gå fram till slaven och sänka ner fittan så att korven glider in i fittan och sedan gäller det för er att visa vad era fittmuskler klarar, ni ska resa er upp, hålla kvar korven och flytta er bort till slavinnan som ligger på golvet och sätta ner fittan och ge henne korven i munnen.
Tappar ni en korv så blir det 5 slag med käppen som verkställs omedelbart, ni får 4 korvar var och bara så ni vet så serverar vi varm mat.
Jag såg på grytan med korv att det var lång kokkorv med naturskinn tyvärr är sådan korv tämligen smal men ändå trodde jag mig nog kunna klara det.
Ordern blev att jag fick ligga ner och Carina skulle börja, Carina skrevade ner över slavens ansikte och lyckades få in korven men stod kvar nere med ett lätt plågat ansiktsuttryck innan hon långsamt reste sig och flyttade ut sig från slaven men när hon tog första steget mot mig gled korven ut och landade på golvet, ner på knä röt Madame och satte sig över hennes rygg samtidigt som Master gav hennes stjärt 5 snabba hårda rapp med käppen, Carina gnällde högljutt och jag såg hur 5 ränder avtecknades på hennes vita stjärt.
Se så byt plats fick vi order om, jag gick långsamt fram och positionerade fittan över slavens mun och började sänka ner den långsamt mot korven och när jag kände att jag träffat rätt så fortsatte jag ner med underlivet tills det tog stopp mot slavens ansikte då förstod jag Carinas plågade ansiktsuttryck, korven var inte kokhet men ändå jävligt varm att ha i fittan.
Stod kvar tills fittan hade vant sig och sedan började jag klämma med fittmusklerna samtidigt som jag reste mig upp och försiktigt började gå mot Carina och väl där lyckades jag sänka ner korven till hennes mun och hon började mumsa.
Slutfacit blev att jag klarade alla korvar men Carina bara 2 stycken så hon fick 5 fina ränder till i en hast, jag blev väl också straffad eftersom jag bara fick äta 2 korvar men var väl inte mycket att göra åt.
Lyssna på er mamma när hon säger åt er att inte leka med maten för korvarna låg i saltspad och det blir att svida i fittan av saltet. 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards