Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Städning 2.

Av Subban Svensson - 22 september 2009 11:41

Trots alla mina försök till konversation under fikat blev Maria tämligen tyst och verkade mera intresserad av hur städningen gick för hon hade stora problem med att släppa slaven med blicken.

När städningen var avslutad kröp slaven som han blivit lärd in framför mig och sa, städningen klar Madame!

Tror att vi behöver kontrollera resultatet så slaven stannar här, sedan reste jag mig och sa till Maria att följa med och kontrollera, Maria vaknade upp ur sin förtrollning och vi gick till köket.

Plattorna var inte rena utan det fanns en fläck kvar och inne i badrummet var det fuskat på flera ställen även Maria höll med om att det inte var OK.

När vi kom tillbaka till fikabordet läxade jag upp slaven med kall röst och skickade ut honom att göra det rätt den här gången, Maria såg alldeles tagen ut över situationen men satte sig sedan vid fikabordet igen och började faktiskt pladdra lite mer som man är van att hon gör.

Tids nog kom slaven krypande igen till mina fötter och jag reste mig och gick på kontroll och den här gången såg det bra ut så jag återvände till slaven och ställde mig och tittade ner på honom och frågade om inte slarviga städslavar bör få bestraffning?

Förlåt Madame det ska inte hända igen sa slaven men jag tog ingen notis om hans ord utan drog ut en stol på golvet som jag sedan satte mig på och gav slaven order att lägga sig över mitt knä, slaven kom krypande och tvekade en liten stund innan han la sin lilla rumpa över mina feta lår.

När han la sig så särade jag lite på benen så att slavens kuk hamnade mellan mina strumpklädda lår, började sedan smiska slaven hårt med handflatan så hans skinkor dallrade vid varje slag och han stönade och vred sig men troligtvis njöt han eftersom jag kände hur kuken pulserade när jag klämmde åt med låren.

Det som gjorde mest ont hos slaven var kanske att Maria satt och tittade med stora ögon när han fick smisk som en liten pojke, efter en bra stund var stjärten riktigt röd och fin men även min hand började svida av smiskandet så jag slutade och tittade på Maria och sa till henne att jag skulle vara glad om hon kunde hämta hårborsten i badrummet.

Först verkade hon inte fatta något alls men när jag upprepade frågan gick hon och hämtade hårborsten som hon räckte fram till mig, jag tog ett stadigt tag i borsten och började smiska slaven hårt med 10 slag på varje skinka och när slagen var över såg man tydliga märken på slavens röda stjärt.

Föste ner slaven på alla fyra och ställde mig upp igen, vet inte vad som var rödast?, slavens stjärt, ansikte eller Marias ansikte?, jag la min hand på slavens stjärt samtidigt som jag frågade Maria om hon ville känna hur varm den var men hon bara skakade på huvudet så det hela slutade med att slaven fick kyssa min fot och tacka för bestraffningen innan jag skickade ut honom krypande mot hallen med sitt blålila stånd.

När dörren stängdes började Maria pladdra utan stopp så jag hämtade ett glas vin till henne så hon skulle få lugna sig lite, vi satt säkert och pratade 1 timme innan Maria blev tvungen att gå.

Tror att Marias man gillar att Maria hälsar på mig för jag kan svära på att det blev knulla av i den familjen under kvällen, såg på Marias simmiga ögon att hon nog var kåt.

Tog av mig naken och såg som jag misstänkt att mina strumpor hade en stor fläck av slavens kåtsaft där slavens kuk suttit fast under bestraffningen så dom hamnade i tvätten.

Erkänner att jag blev kåt av att smiska slaven så jag måste få lite lindring, blev stora dildon och sedan piskade jag clittan med slickepotten tills orgasmen kom.

 
 
Ingen bild

Håkan

22 september 2009 13:08

Din blogg är näst intill berondeframkallande :-) så sexigt och så härligt att du gillar att smiska clittan med slickepotten, du är en synnerligen läcker dam.

 
masse5

masse5

22 september 2009 14:43

Håller faktiskt med föregående talare din blogg är nästintill beroendeframkallande.. Ha de önskat de var jag som fått piska dig på clittan med slickepotten... Du är en helt underbar dam i dina bästa år som dessutom älskar sex. Det gillar jag...
PUSS på´re där du helst vill ha den.

http://masse5.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards