Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Piggare.

Av Subban Svensson - 28 september 2009 09:44

Efter x antal kaffekoppar börjar man piggna till, känns som en viss annan kroppsdel också börjar vakna för det känns som om man börjar bli lite kåt igen.

Solen skiner så håller det i sig kanske man kan slappa lite på balkongen idag.

Tankarna på helgen påverkar nog även mitt skrev verkar det som, blev bunden med benen bakåt så hela min höna var öppnad och försvarslös och sedan lekte Herrarna med mina hål och hetsade mig till bristningsgränsen, lekte med tungor, vibrator, olja och även fist innan dom turades om att knulla mig och så fort Herre 1 närmade sig utlösning så tog Herre 2 över så att Herre 1 fick lugna sig lite.

På detta sätt kunde dessa 2 knulla mig läääänge, tror jag aldrig blivit knullad under så lång tid som dessa gossar klarade med sin byta plats taktik och jag kom ett flertal gånger och gled in och ut i orgasmdimman.

Finalen blev att jag blev påsatt i andra hålet där dessa Herrar tömde sin sats, jag blev sedan lossknuten och vi gick alla 3 och tog en dusch där Herrarna hjälpte till att tvåla in min kropp, mycket populärt att tvåla runt med mina pattar.

När vi var rena och fina igen blev jag torkad av Herrarna och vi tog en drink och vilade en stund i soffan.

 
 
Ingen bild

spok

28 september 2009 10:13

När du snörar dina nibblar knyter du hårt o hur länge har du dom knytna för att inte stasa? Det skulle varit skönt att vara med, hur når man dig subban svensson e-post adress? m v h spok.

 
Ingen bild

s

28 september 2009 15:14

När träffar du din madame siv igen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se