Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Kväll!

Av Subban Svensson - 29 september 2009 19:37

Nystädat och fint hemma hos subban, luktar gott och ser fint ut.

Ringde in städslav 1 och körde vanliga schemat, slav naken som vet vad som ska städas.

Under tiden trippade jag runt i mina röda högklackade, strumpor och kort kjol men satte mig till slut i tv soffan och läste under tiden slaven städade men när slaven kom krypande in till mig med sin styva kuk pekande ner mot golvet la jag bort boken och började titta på slaven, tror den kraken blev lite nervös för kinderna fick en lite rödare färg.

Min plan var att vara lite elak mot slaven så nu började jag med att dra upp kjolen och sätta benet över armstödet samtidigt som jag stack in handen under kudden och tog fram massageapparaten.

När jag startade vibratorn så vände slaven till på huvudet och såg mej köra in den i fittan, koncentrera sig på städningen röt jag till och hans blick åkte ner mot golvet igen.

Där satt jag elaka kåta tanten och körde massageapparaten in och ut samtidigt som jag smekte clittan, jag gillade situationen av makt så snart kom jag i en skön orgasm.

Jag stängde av vibratorn men lät den sitta kvar i fittan och satt nöjd och lite varm och tittade på kåta slaven som till slut kröp fram till mig och sa färdig Madame, jag sa inget utan drog bara ut massageapparaten ur fittan mitt framför hans ögon och höll fram den mot slaven.

Den här är lite kladdig så slaven får slicka den ren!, det tog en liten stund innan han fattade men sedan slickade han den duktigt och jag lät honom även få suga lite på den men när jag tyckte det räckte snoppade jag bara av honom med orden att han skulle gå nu.

Är rädd för att retar jag honom mer så kommer han att spruta över hela mitt golv utan att röra kuken så kåt verkar han börja bli nu.

Blev själv kåt av min uppvisning så det är skönt att vara naken igen, måste nog leka lite till ikväll. 
 
Ingen bild

AK

29 september 2009 23:30

ja det är inte roligt att va en städ slav som bara får titta på när du håller på med dej sen bara får städa sen hej då

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se