Alla inlägg under september 2009

Av Subban Svensson - 11 september 2009 09:14

Verkar bli en underbar dag!

Solens strålar gör mig så glad och att det är Fredag gör ju inte saken sämre.

Har service på kopiatorn nu på fm. och det verkar som om lilla service killen gillar damer med kött på benen för han har svårt att koncentrera sig på kopiatorn utan verkar mera fokuserad på lilla mig.

Tänk om han visste att damen är troslös, sugen på att retas men vill inte blotta mig på jobbet.


Av Subban Svensson - 10 september 2009 19:08

Hann med att sitta naken på balkongen och njuta en liten stund och kunde samtidigt fixa röda naglar både på händer och fötter innan det bar av till kupolen med shoppande väninnan.

Köpte inget alls själv utan gick bara runt och vikade på lilla rumpan, män (kanske även kvinnor) gillar tydligen strumpor med söm eller annars vet jag inte varför dom tittade så mycket?

Kan ju inte hjälpa det men gillar att bli betittad och att det kanske är därför jag klär mig mera utmanande än jag kanske borde.

Shoppingen tog inte så lång som jag trodde så tant har hunnit sitta naken på balkongen en stund till efter vi kom hem. ingen kom och ville hjälpa med sololja heller så smörjning fick man sköta själv.

Av Subban Svensson - 10 september 2009 14:28

Vilken skön dag det blev önskade att man var ledig och kunde njuta av vädret fullt ut.

Är lite splittrad om jag ska följa med en väninna och shoppa eller stanna hemma och njuta på balkongen, kanske kommer någon som vill hjälpa mig med sololjan?


Av Subban Svensson - 10 september 2009 10:07

Reglerna är enkla förklarade Madame, ni har 15 slag med käppen att vänta men vinner ni i bröstvårtskampen så dras 5 slag bort för varje vunnen klämma.
För er som inte känner till den här typen av klämmor så funkar dom så att ju hårdare belastning dom utsätts för desto hårdare klämmer dom om vårtan.
Börja nu sa Master och vi började dra med plågade ansiktsuttryck, vi försökte flytta oss och kämpade med att dra så svetten började lysa om våra kroppar, hade det varit snören mellan klämmorna kunde man ju ryckt till och fått loss klämman men nu gjorde ju det förbannade gummibandet att vårtan bara spändes hårdare vid våra försök.
Madame och Master började nu bli otåliga och vi blev hetsade med tillrop och även piskorna började användas både på stjärten, fittan och upp på pattarnas undersida, vi dansade runt häftigare och häftigare för att undvika smärtan av piskan på våra kroppar och tortyren i bröstvårtorna.
Till slut troligen planerat fick både jag och Carina ett hårt slag rakt upp på fittan så vi vek oss av smärta och Carina föll omkull samtidigt som klämmorna rycktes loss och vi inte längre var sammanbundna, själv gick jag ner på knä i smärta av fittslaget och det oerhörda lidandet mina stackars bröstvårtor varit utsatta för.
Stå upp ropade Madame och snärtade till oss med piskan och vi försökte så snabbt det gick att komma upp på våra darrande ben, blev oavgjort muttrade Madame och jag tittade ner och såg att vi vunnit 1 klämma var, Madame tog resolut bara bort klämman som satt kvar och jag drabbades av en ny smärtperiod som tog en stund innan den lugnade sig.
Master kom sedan fram och lekte/knådade och nöp i våra stackars vårtor och det krävdes enorm viljestyrka för att inte skrika rakt ut av smärta.
Nu ska slavinnorna utfodras förkunnade Madame, vi vill ju inte att ni ska svälta och magra ur skrattade Master.
Slynor som ni är passar det väl bäst med korv har vi tänkt, naturligtvis ska ni få kämpa lite för maten, slaven kommer att ligga på rygg med en korv i munnen och ni ska gå fram till slaven och sänka ner fittan så att korven glider in i fittan och sedan gäller det för er att visa vad era fittmuskler klarar, ni ska resa er upp, hålla kvar korven och flytta er bort till slavinnan som ligger på golvet och sätta ner fittan och ge henne korven i munnen.
Tappar ni en korv så blir det 5 slag med käppen som verkställs omedelbart, ni får 4 korvar var och bara så ni vet så serverar vi varm mat.
Jag såg på grytan med korv att det var lång kokkorv med naturskinn tyvärr är sådan korv tämligen smal men ändå trodde jag mig nog kunna klara det.
Ordern blev att jag fick ligga ner och Carina skulle börja, Carina skrevade ner över slavens ansikte och lyckades få in korven men stod kvar nere med ett lätt plågat ansiktsuttryck innan hon långsamt reste sig och flyttade ut sig från slaven men när hon tog första steget mot mig gled korven ut och landade på golvet, ner på knä röt Madame och satte sig över hennes rygg samtidigt som Master gav hennes stjärt 5 snabba hårda rapp med käppen, Carina gnällde högljutt och jag såg hur 5 ränder avtecknades på hennes vita stjärt.
Se så byt plats fick vi order om, jag gick långsamt fram och positionerade fittan över slavens mun och började sänka ner den långsamt mot korven och när jag kände att jag träffat rätt så fortsatte jag ner med underlivet tills det tog stopp mot slavens ansikte då förstod jag Carinas plågade ansiktsuttryck, korven var inte kokhet men ändå jävligt varm att ha i fittan.
Stod kvar tills fittan hade vant sig och sedan började jag klämma med fittmusklerna samtidigt som jag reste mig upp och försiktigt började gå mot Carina och väl där lyckades jag sänka ner korven till hennes mun och hon började mumsa.
Slutfacit blev att jag klarade alla korvar men Carina bara 2 stycken så hon fick 5 fina ränder till i en hast, jag blev väl också straffad eftersom jag bara fick äta 2 korvar men var väl inte mycket att göra åt.
Lyssna på er mamma när hon säger åt er att inte leka med maten för korvarna låg i saltspad och det blir att svida i fittan av saltet. 

 

Av Subban Svensson - 10 september 2009 10:04

Kall morgon men nu är himmelen härligt blå!

Kanske kan vara på balkongen idag också om man har tur!

Tänk om grannarna visste vad en fet gammal subba har för sig på balkongen!

Hoppas ni som läser har en skön dag!!

Av Subban Svensson - 9 september 2009 20:00

Måste få tacka för att ni börjat skriva kommentarer!

Känns skönt att se att någon läser och även orkar skriva några rader tillbaka.

Ni får gärna skriva mycket mera!!!!

Har även lagt till en liten bild på min allra första blogg om ni är intresserade.

Av Subban Svensson - 9 september 2009 19:06

Suttit naken på balkongen och bara njutit av hur skönt det kan vara att bara sitta.

Passade på att ha kulorna i och somnade faktiskt en stund i stolen och fortfarande så är det varmt därute på balkongen visst är det härligt.

Gruvar mig hur jag ska klara hela långa vintern utan att få sitta naken i solen.

Ska släppa ur kulorna och smita ut en stund till på balkongen, går ni förbi så vinka gärna!

Av Subban Svensson - 9 september 2009 17:09

Sitter nu naken kåt tant i solen på balkongen och njuter av livet!

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se