Alla inlägg under september 2009

Av Subban Svensson - 8 september 2009 08:27

  Hej alla, trist med molnig tisdag men man får väl ha sol i sinnet istället.

Känner mig pigg och glad och lite småkåt men det brukar man ju vara.

Till er som undrar har inte subban något problem med en 1.5 liters petflaska, lätt som en plätt!

Olja och stora löskuken att mjuka upp med tills man övergår till lite större schampoo flaskor och efter mycket uppmjukning försöka sätta sig på huk med flaskan stående mot golvet och sakta trycka ner fittan mot flaskan.

Tog några försök men sedan gled den in och man kan väl säga att det blev fullt, ett litet varningens ord är nog att det krävs en gammal tränad fitta för att klara något sådant!

Lite öm i fittan men samtidigt blir man ju lite kåt av att leka.

Skulle inte ha något emot en liten tunga som satt under mitt skrivbord just nu.

Av Subban Svensson - 7 september 2009 20:11

Madame och Master kom sedan fram till oss och började klämma på våra blåa pattar vilket inte är så där jätteskönt men smärtan blev värre när dom började dra i våra bröstvårtsklämmor.
Känns nästan som att all kraft försvinner ur benen och man vill bara krypa ihop men helt plötsligt klämmer dom till och tar bort klämmorna och det är ju då det verkligen börjar göra ont när blodet åter ska börja cirkulera fritt i stackars vårtan.
Madame och Master studerade våra ansiktsuttryck och när dom såg att smärtan började släppa satte dom helt enkelt tillbaka klämmorna dock vridna 90 grader mot första gången.
Om ni har erfarenhet av klämmor i bröstvårtorna vet ni att det inte är snällt att göra så.
Jag stod och vaggade upp och ner på mina tår i väntan på att smärtan skulle ge med sig, Madame gav då order till slaven att slavinnorna skulle hissas upp mot taket med armarna igen.
Vi fick order om att stå med ryggarna mor varandra och fick läderbojorna fastsatta runt våra handleder och sedan hissades våra armar upp mot taket, eftersom Carina var lite längre än vad jag är blev det så att jag i princip bara balanserade på tåspetsarna.
Vi fick stå så ett tag mens Madame och Master satt med sina glas och jag såg hur Madame lekte med Masters kuk och att även han smekte Madame mellan benen samtidigt som dom drack ur sina glas.
Efter ett tag kom dom fram till oss och tog bort klämmorna så den välbekanta smärtan i vårtorna återvände, efter detta kom slaven och gav dom varsitt stearinljus som dom höll framför våra ansikten innan dom började droppa det heta stearinet över våra blåa pattar.
Det brände fruktansvärt på pattarna speciellt när det blev fullträff på stackars vårtan och vi vred oss åt alla håll för att undkomma men som vi satt fast var det tämligen lönlöst så vi fick snällt genomlida behandlingen.
Kände hur våra ryggar fastnade i varandra eftersom vi svettades och led under tortyren men till slut var Madame och Master nöjda och ställde bort ljusen, jag tittade ner och såg hur mina stackars pattar var helt täckta med stelnad stearin.
Vi stod svettiga och pustade ut när Madame knäppte med fingrarna och slaven kom krypande med två ridpiskor i munnen.
Vi kan väl inte ha stearin på pattarna utan det måste väl tas bort sa Madame med glad röst.
Madame höjde piskan och smällen fick mina stackars bundna pattar att hoppa till sedan hörde jag en likadan smäll på Carinas pattar och så fortsatte det till all stearin var borta och jag trodde lidandet var över men då övergick intresset till att försöka få in fina snärtar rakt på stackars vårtan vilket gjorde djävulskt ont.
Men allt har sitt slut så även detta och vi stod där tysta med smärtan farande runt i pattarna, då började Madame och Master att knyta upp repen som höll våra pattar i ett järngrepp, kändes underbart skönt även om det blir lite smärtsamt men när pattarna hängde fritt på magen igen tog Madame ett stadigt tag i vårtorna och avslutade med att slänga tuttarna fram och tillbaka, smärtan fick mina ben att vika sig så jag hängde med hela min tyngd i armarna vilket inte är så skönt.
Madame och Master satte sig åter och gav slaven order om att fira ner oss, när vi var lösgjorde gav oss Master order om att gå ner på alla fyra sedan ställde slaven fram varsin hundskål med vatten och vi fick order om att dricka och törstig som man var försökte man lapa i sig så gott det gick.
Vilka fina hyndor vi har sa Master mens vi stod där på alla fyra med våra misshandlade pattar hängande ner på golvet.

Av Subban Svensson - 7 september 2009 18:37

Solen var taskig och försvann så det blev inget nakenmys på balkongen.

Har trippat runt i affären och handlat och blev nog så att fittan blottades mer än en gång men vad gör man när man är en kåt slyna.

Blev Willys idag för det var mycket folk där, ingen mening att visa upp sina behag i en affär med lite kunder.

Köpte även 1.5 liters läsk i petflaska!, något jag aldrig brukar göra så vi får väl se vad man ska ha den till.

Skönt att vara hemma i naturellt tillstånd igen! 

Av Subban Svensson - 7 september 2009 08:53

Piskan ven med ett rytmiskt läte när Madame och Master piskade vartannat slag över Carinas välexponerade stjärt, kände hur varje piskslag fick min fitta att krampa till och det kändes som att det rann fittsaft ner över mina lår när jag står lydigt och väntar på min tur.
Lider lite med Carina samtidigt som jag ser att hennes fitskåra verkar bli våtare för varje slag, ser även att Masters kuk står rakt ut igen så han verkar då uppskatta arbetet.
När Carinas stjärt börjar bli riktigt röd och hon stönar och vrider sig i sina bojor avslutar snart Madame och Master sitt arbete och slaven får order om att byta offer, min tur!
Ser att Madame och Master sätter sig och dricker ur sina drinkar mens slaven släpper loss Carina och spänner fast mig i hennes ställe, känns mycket utlämnade att ligga fastspänd med stjärten putande och fittan blottad och slavinna som man är kan jag väl inte neka till att fittan säkert blänkte av saft mellan mina lår.
Madame och Master bytte nu sida och sedan började piskan svida över min exponerade bakdel, verkade nästan som om dom la mera kraft i slagen nu för det sved som eld i mina skinkor men efter ett tag började elden sprida sig in mellan mina lår och fittan savade för varje slag som kom, vred mig i både njutning och smärta av behandlingen men fast som man satt var det inte mycket man kunde göra.
Efter en mycket lång stunds piskning så började Madame och Master avsluta behandlingen med ett par snärtar in rakt mellan mina lår och på fittan vilket fick mig att helt tappa behärskningen, det gjorde fruktansvärt ont samtidigt som jag tappade all kontroll och fittan började krampa i orgasmer och jag vilket aldrig hänt mig samtidigt pissade på mig.
Vet inte varför om det var den uppdämda kåtheten i kombination med spänningen och piskningen?
När jag långsamt vaknade upp ur orgasmspasmerna hörde jag bara Madame torrt ge order till slaven att städa upp!, tog inte långa stunden innan han torkade golvet noga och sedan försvann för att återvända med tvålvatten och en handduk som han började mycket noga göra rent min fitta och ben/fötter.
Efter rengöring och torkning släppte slaven loss mina band och jag fick ställa mig upp med lite röda skamsna kinder, kände hur stjärten värmde när jag stod där och väntade på nästa order.
Tittade ber på mina pattar och ser att dom har antagit en blåaktig ton, tittar till på Carina och ser att även hennes börjar bli blåa till färgen, är en mycket fascinerande syn med våra pattar stående hårda och styva rakt ut.

Av Subban Svensson - 7 september 2009 08:44

Kall fuktig morgon men nu ser det ut att bli riktigt soligt och fint!

Kan kanske bli lite nakenmys på balkongen idag, en på bc föreslog att jag skulle stoppa upp en petflaska, kanske man skulle prova "fniss". 

Av Subban Svensson - 6 september 2009 20:49

Fan lilla subban blir kåt av att beskriva gårdagen med ord.

Måste ge mig själv orgasm för att klara att sova så jag överlever måndagens arbete, finns även ränder på min stjärt som påverkar mitt skrev.

Sov Gott! 

Av Subban Svensson - 6 september 2009 20:00

Knöt nästan knut på fittan för att inte komma och jag kände hur nära Carina var att komma när vi hörde Madame ropa STOPP!
Vi slutade och låg stilla tills vi hörde Madame ge order om att stå upp, Carina rullade av mig och vi ställde oss upp med röda ansikten och fittsås runt våra munnar.
Madame gav sedan order till slaven att slavinnorna skulle kläs av helt, slaven kom fram till mig och började ta av mig skorna och sedan strumporna, såg hur kåtheten lyste i hans ögon och led lite med den kraken som inte kunde få sträcka ut sin ståndare, samma procedur hände sedan med Carina och efter avslutad avklädning stod vi helt nakna framför Madame och Master mens slaven vek ihop våra strumpor och la dom snyggt ovanpå våra skor.
Vänd på er slavinnor och stjärtarna i vädret med särade ben kommenderade Master, vi lydde och stod snällt med våra bakdelar exponerade och väntade tills Master ställde sig bakom mig och Madame bakom Carina sedan började dom lirka med våra pluggar som snart gav med sig och kom ut, kändes skönt att slippa det pinoredskapet!
Madame kommenderade sedan fram slaven så att han fick slicka pluggarna rena och fina, är glad att jag slapp det jobbet!
Se så stå rak i ryggen med händerna bak och pattarna ut gav sedan Master order om, när vi stod bredvid varann snyggt fick slaven order om att hämta rep.
Repet kom och Madame och Master började binda upp våra bröst, Master tog mina och Madame tog Carinas, märkte att Master var van att binda för hans fina bindningsteknik fick mina hängpattar att snart stå rakt ut vilket inte dom klarat på egen hand dom sista 30 åren.
Carinas bröst blev också att villigt stå rakt ut och både Madame och Master verkade nöjda men slaven fick ändå order om att hämta klämmor som dom båda fullbordade skapelsen med, klämmorna var mycket hårdare än vad jag var van vid men efter en stund dämpades smärtan.
Så duktigt som slavinnorna slickade varann vill vi gärna få se prov på era färdigheter med munnen sa Master Per och vinkade åt mig att komma fram till hans stol, jag gick ner på knä framför hans stol och märkte att Carina gjorde mig sällskap till stolen bredvid där Madame hade dragit upp sin kjol till midjan och blottat sitt rakade sköte, jag öppnade gylfen och lirkade fram kuken som redan nu stod hård och fin sedan började jag slicka, suga, nafsa med tänderna och även låta den glida hela vägen in så den stötte i min hals.
Är väl ingen ide med falsk blygsamhet så jag har ju sugit en och annan kuk i mina dagar så viss erfarenhet har ju kommit med åren så efter ett tag börjar Master vrida sig och ta tag i mitt huvud så att kuken stöttes ner i halsen på mig och sedan känner jag det välbekanta att kuken sväller till och satsen sprutas in i min mun/hals så att jag nästan storknar sedan slappnar Master av och jag fortsätter lite mera försiktigt att städa upp så kuken blir ren och fin igen.
När jag slickar runt för att göra rent hör jag hur Madame stönar till och trycker Carinas huvud mot sin fitta och skakar av vällust, tänkte lite elakt att jag vann!
Stå upp säger Madame med hård röst plötsligt, både jag och Carina studsar lydigt upp till stående.
Madame och Master tittar på varann och sedan säger Master att det är dags att randa stjärten på slavinnorna och eftersom det bara finns en piskbänk i källaren bestämmer dom att Carina ska spännas fast som nummer 1, Carina lägger sig på plats och slaven får äran att spänna fast henne med stjärten inbjudande putande.
Madame har tagit av sig kjol och blus och har nu bara högklackat, stayups och liten läder Bh även Master har fått av sig skjorta och byxor/kalsonger och är nu helt naken med ett halvstånd hängande mellan sina ben.
Madame knäpper med fingrarna och slaven kommer skyndsamt fram med piska både till Madame och Master sedan ställer dom sig på varsin sida av Carinas vackra stjärt och börjar piska.

Av Subban Svensson - 6 september 2009 17:54

Lyssnade noga på stegen som närmade sig men kunde inte avgöra hur många personer som kom, kände dock en parfymdoft som säkerligen hörde till Madame hann inte tänka så mycket mera innan tystnaden bröts av Madams röst som sa, vad tycker du?
Slutade nästan att andas i väntan på vem som fått frågan, en mansröst svarade att nog verkade beskrivningen stämma bra alltid.
Madame skrattade till och sa jag vet ju att du gillar slavinnor med lite fläsk på benen så därför trodde jag att den här subban skulle falla dig i smaken, hon står till vårt förfogande så känn lite på henne så jag får höra din åsikt.
Man känner sig lite förolämpad när dom pratar om en men inte med en utan man bara är en uppvisad köttbit som står naken och fastsatt och till råga på allt inte kunna se vilka personer som finns i rummet men samtidigt blev jag väl inte mindre kåt.
Ett par varma händer började sedan undersöka min kropp, smeker över ryggen och ner på rumpan, stryker på sidan av min hals och ner på brösten som lyfts upp och vägs i händerna på denna man, tar ett stadigt tag i bröstvårtorna och lyfter mina stora pattar innan fingrarna släpper sitt grepp och låter pattarna falla ner mot magen igen.
Händerna fortsätter sin vandring ner över mina lår och in mellan benen och jag försöker sära lite till på benen som en duktig liten slyna, handen kupas och kramar till över min bullfitta innan ett finger söker sig in i mitt hål, man kan då inte klaga på att fittan skulle vara torr utan det känns mera som rena blötberget sa rösten.
Fingret gled ur och passade på att vidröra min clitta innan händerna förflyttades till min bakdel som knådades och drogs isär av nyfikna händer som inte verkade få nog i första taget.
Hur känns det hörde jag Madame fråga, jo tack det känns som om du gjort ett bra val som alltid svarade mannen innan händerna försvann från min kropp.
Ta av ögonbindeln slav hörde jag Madame säga och ögonbindeln togs bort, trots att belysningen var dämpad och många vackra stearinljus brann i källaren precis som jag hade trott så tog det en liten stund för mina ögon att vänja sig vid ljuset.
Det jag såg var Madame som satt i en skinnfåtölj och i stolen bredvid satt en mörk man i 45 års åldern med ett leende i mungipan och vid Madams fötter satt slaven med läderhalsband och kuken inlåst i sitt kyskhetsbälte förutom det var han nu naken.
Vred försiktigt på huvudet och upptäckte att lite längre bort satt en slavinna i samma position som jag men med ballgag fastlåst i munnen och ingen ögonbindel, hon var inte heller hon speciellt mager utan kunde ståta med en hel former dock mycket mindre och lättare än vad jag är, skulle uppskatta hennes ålder till ca 35 år.
Välkommen subban sa Madame och jag nickade snällt, det här är Master Per och slavinnan där borta tillhör honom, Master Per uppskattar storvuxna slavinnor så därför finns du här idag och jag hoppas att du inte gör mig besviken utan lever upp till allt som jag sagt till Master Per.
Funderade lite snabbt över vad Madame kunde sagt till Master Per men fick ingen ordning på tankarna innan jag hörde Madame ge order till slaven att slavinnorna skulle släppas ner.
Kändes väldigt skönt att få ner armarna från taket igen!
Madame och Master satt med en drink i handen och studerade oss där vi stod tills Master gav order om att vi skulle stå bredvid varann, vi flyttade oss så att vi stod med armarna mot varann.
Det är väl lika bra att ni bekantar er sa sedan Madame, ner på golvet i en 69a och börja slicka men fan tar den som det går för!, jag la mig på golvet och slavinnan (fick höra sedan att hon heter Carina) positionerade sin breda röv över mig så att jag kom åt fittan.
Känns lite konstigt att börja slicka fittan på någon man inte ens pratat med men så blev det och jag måste erkänna att slavinnan hade slickat fitta förr, hade inte heller jag några problem med hennes sköte eftersom hon hade en mycket härlig frisk smak.
Kåt som jag var fick jag faktiskt problem med att hålla tillbaka min orgasm, kämpade med mina lustkänslor och försökte fokusera på att få det att gå för henne innan det gick för mig.

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards