Alla inlägg under september 2009

Av Subban Svensson - 6 september 2009 13:17

Vaknade före klockan och kände mig både pigg och förväntansfull, fixade frukost och tog en dusch och sminkade mig hårt precis som jag fått order om.
Kände med ett finger i skåran och det blev alldeles blött men den klådan hoppas jag att någon annan tar hand om, satte på mig nya stayups och smörjde in buttpluggen med glidmedel och tvingade in den i stjärten.
Fick en stunds väntan innan det var dags att sätta på sig svarta pumpsen och lilla kappan, önskade att jag fått tillstånd att ha Bh men det var inte mycket att göra åt mera än låta pattarna ligga på magen och guppa.
Tog en sista koll i spegeln och var väl rätt så nöjd med utseendet, trippade sedan ner till busshållplatsen och inväntade bussen till xx stad.
Ibland önskade man faktiskt att man hade bil!
Behövde inte vänta länge tills den kom och jag klev på, busschauffören tittade lite väl mycket men tack och lov var det inte många krakar på bussen utan jag kunde ägna mig åt mina egna tankar under resan och på utsatt tid kom vi fram till stad xx och jag klev och började min promenad mot villakvarteret som Madame Siv bor på.
Kollade klockan så att jag anpassade farten noga eftersom jag inte ville komma varken före eller efter utsatt tid.
Precis på utsatt klockslag tryckte mitt finger på ringklockan och efter en stunds väntan rasslade det till i låset och dörren öppnades och där stod Madame Sivs slav propert klädd i vit skjorta och svarta byxor, välkommen slavinna sa han till mig när han bjöd mig in i hallen och stängde dörren.
Kan jag få besvära om kappan sa han och jag knäppte ut och han tog av den, när jag sedan stod i hallen i princip naken tog han fram en ögonbindel samtidigt som han sa Madams order!, hade väl inte mycket till val utan lät honom sätta på ögonbindeln och efter detta tog han min arm och förde mig ner för källartrappan.
Nere i källaren kände jag lukten av stearin så jag förstod att det nog fanns många brinnande ljus i källaren, han förde mig fram i källaren tills han plötsligt sa stopp.
Efter en stunds väntande så tog han mina händer och satte på läderbojor på båda händerna och sa åt mig att sträcka händerna över huvudet vilket jag åtlydde och då kopplade han fast mina händer i ett spel som han började veva upp så att jag stod tämligen hjälplös med armarna upphissade mot taket.
Madame kommer när hon finner lämpligt sa sedan slaven och jag hörde hans fotsteg avlägsna sig upp i källartrappan, kan inte göra mycket annat än att stå där jag står men efter en stund när tystnaden lägrat sig tyckte jag mig höra en annan människa andas men var inte riktigt säker.
Stod säkert på detta vis i 20 minuter innan jag hörde källardörren öppnas och fotsteg närma sig källare men kunde inte riktigt avgöra hur många personer det var?

Av Subban Svensson - 6 september 2009 13:14

Har ont både här och där idag men inser lite skamset att det inte är från piskan utan mera att lill subban helt enkelt har träningsvärk.

Börjat skriva lite så nu kommer det snart! 

Av Subban Svensson - 6 september 2009 08:15

Hej bloggen!, kom hem igår kväll och stupade i säng och har nu haft en skön natts sömn.

Sitter och tänker på gårdagen och ska väl berätta lite om vad som hände.

Måste vakna till och få ordning på tankarna innan jag orkar börja skriva några rader. 

Av Subban Svensson - 4 september 2009 18:25

Tillbingat hela kvällen med kroppsvård!

Rakat och kört med hårborttagningscreme på varje millimeter av mig själv så något spår av hår ska inte finnas!

Skulle nästan behövt hjälp men med speglar på golvet och diverse gymnastiska övningar tror jag det har blivit riktigt bra.

Tror att jag klarar en hårbesiktning i morgon utan att få problem.

Ser fram emot morgondagen med spänning, var i ärlighetens namn ett bra tag sedan jag var i BDSM världen.

Är pirrig i hela kroppen och mycket kåt men tänker inte leka utan vill visa mig från min bästa sida i morgon och vara en riktigt kåt liten slyna.

Tänker försöka lägga mig i tid och vara pigg på morgonen!

Av Subban Svensson - 3 september 2009 16:13

Är det bara jag som är snuskig och pervers eller?

Har ni som läser inget fuffens för er som ni vill berätta?

Skriv kommentar och låt mig få veta vad ni gör! 

Av Subban Svensson - 3 september 2009 13:07

Tankarna tar mig gärna bort i sexdrömmar och snusk så koncentrationen blir lidande, har ni provat röd Tiger balsam? (finns på Apoteket), ökar blodgenomströmmningen och kan vara intressant på både kukar och fittor + att det är bra att smörja in på en stjärt som ska randas, ökar känsligheten.

Skulle gärna ha en klick både på vårtorna och i mina hål just nu men tyvärr luktar den rätt mycket så folk här på jobbet skulle undra.


Av Subban Svensson - 3 september 2009 12:37

Lunchen avklarad och hann även med att lufta lilla musen under ett litet stadsbesök.

Nu är det bara några timmar kvar att genomlida innan den här arbetsdagen är slut, känns skönt.

Har inte planerat så mycket för kvällen än så vi får väl se vad man hittar på.

Måste vara fin i skinnet på Lördag men det är för tidigt att raka idag, Madame Siv gillar inte hår och skulle hon upptäcka några strån så blir det bestraffning + att håren dras bort med pincett.


Av Subban Svensson - 3 september 2009 11:03

Sitter och fnissar lite vid tanken på vad mina väninnor och arbetskamrater skulle säga om dom fick läsa min blogg.

Många tycker nog att jag klär mig utmanande och inte är blyg när det gäller sexsnack men inte tror dom att jag är så pervers som jag är.

Roligt att berätta vid fikabordet om hur jag blir fastbunden och piskad eller att man har städslav men tyvärr är det väl inte lämpligt.

Dom skulle nog bli nog så chockade av att jag aldrig har trosor under kjolen! 

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards