Alla inlägg under september 2009

Av Subban Svensson - 28 september 2009 08:14

Kan inte vara sant att det redan är ny arbetsvecka?, hur kunde helgen gå så fort.

Skulle behövt en vilodag till känns det som, börjar man bli gammal eller?


Av Subban Svensson - 27 september 2009 21:42

Har en skön kväll och blir så där härligt efterkåt som man kan bli efter mycket knullande, rinner till riktigt ordentligt nu känner jag.

Måste nog ge lilla ömma pullan lite lindring ikväll så man sover gott.

Tror att jag ska krama kudden tidigt ikväll för jag känner mig lite trött och sliten.

Sover ni bättre efter sex?


Av Subban Svensson - 27 september 2009 19:16

Lekarna fortsatte men till slut blev det dags för matpaus och under tiden dukningen skedde fick jag order om att gå och spola rent fittan, kände mig rätt så kladdig och svettig så jag duschade hela kroppen och när jag kom tillbaka så serverades maten.

God biffstek med kulstekt potatis och gott rödvin var vad som serverades och till efterrätt frukt i sockerlag, när vi ätit oss mätta och glada så städades bordet rent och Herre 2 sa att dom skulle ha mera efterrätt och den rätten var jag.

Jag fick lägga mig i min nakna prakt på bordet och Herrarna smetade ut sockerlag över min kropp och riktigt gned in det i fittan och sedan började dom hjälpas åt att slicka mig ren, skulle ljuga om jag inte sa att det var skönt att känna dessa Herrars tungor över min kropp.

När sockerlagen började ta slut så öppnades en champange flaska som hälldes över mina bröst, mage och ner mellan mina lår, kylan fick mina vårtor att knottras men sedan återkom deras mjuka tungor och Herre 1 fick mig snart att komma bara genom att använda tungan.

Av Subban Svensson - 27 september 2009 18:17

Jag fick verkligen suga mera än jag gjort på mycket länge och Herrarna verka trivas bra med situtionen.

Vet inte hur länge jag fick bearbeta dessa styva kukar med min mun innan Herre 1 reste sig och tog min röv i besittning samtidigt som jag sög Herre 2, han knullade mig med långa rytmiska stötar in och ut fick det verkligen att kännas skönt för en kåt subba.

Herre 2 började få lite svårt att klara mera från min mun så han hejdade mig en stund då och då, precis innan jag skulle komma så tog Herre 1 ett stadigt tag i mina skinkor och stötte in kuken med ett vrål och sprutade mig full och drog sig ur samtidigt som Herre 2 reste sig och tog hans plats bakom min röv och Herre 1 satte sig och lät mig få slicka rent hans kuk som var kladdig av min fittsås blandad med hans sperma.

Herre 2 satte ett högt tempo i min fitta och nu klarade inte jag längre utan kom i en härlig orgasm som nästan fick det att svartna för mina ögon, hann komma 1 gång till innan Herre 2 sprutade sin säd.

Herre 2 satte sig även han så att jag fick göra rent hans kuk från våra safter, märkte att båda kukarna var långt ifrån färdiga med sitt värv.

Av Subban Svensson - 27 september 2009 16:12

Skönt att vila en stund och är nu nyduschad och tämligen fräsch igen.

Traffade 2 virila män som har förlustat sig med min kropp under hur många timmar som helst.

Är öm i fittan och har mycket märken på pattarna efter ivriga händer.

Blev hämtad i bil av Herre 1 och sedan åkte vi till Herre 2s hus och när vi kom in satte sig Herrarna och jag fick order om att strippa, försökte göra det så sexigt som jag kunde och måste väl erkänna att det rinner till mellan mina lår av att få visa upp mig.

När jag var naken fick jag posera enligt Herrarnas order, stå på alla fyra och dra isär skinkorna och visa fittan, ligga på rygg med uppdragna ben och visa allt, onanera fittan framför deras ögon, stå upp och lägga upp ett ben på bordet så det blev fri insyn, krama och gunga med pattarna, suga på mina egna vårtor, deras fantasi var det då inget fel på utan jag fick verkligen visa mig i alla möjliga och omöjliga situationer.

När dom tyckte uppvisningen var klar hade dom tagit fram sina kukar och jag fick order om att krypa fram och hälsa, jag kröp snällt in och började suga kuk, först den ena och sedan den andra men så fort jag började nå resultat så blev jag ivägskickad till nästa kuk.Av Subban Svensson - 27 september 2009 14:08

Har tillbringat gårdagen och natt borta och kom just hem!

Kort sagt har subban fått smaka mycket kuk, fittan känns nästan skinnflådd på insidan.

Måste lägga mig och vila en liten stund nu så man piggnar till.

Väck mig om 1 timme!

Av Subban Svensson - 26 september 2009 10:37

Frukost avklarad och jag har varit ut på balkongen och konstaterat att det inte var speciellt kallt ute.

Var så pass varmt så jag ska spola i en balja med riktigt varmt vatten och sätta mig näck på balkongen med fötterna i baljan och ha lite fotvård.


Av Subban Svensson - 26 september 2009 09:15

Haft sovmorgon, hur skönt som helst!

Ska fixa lite frukost och njuta i lugn och ro.Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se