Alla inlägg under september 2009

Av Subban Svensson - 21 september 2009 20:48

Blev lite balkongmys i solen även om det inte var så varmt.

Kallade in en ny städslav som fick samma städområde som den gamla och samma order om att besökare skulle komma vilket tydligen gjorde honom skräckslagen men sedan lugnade han ner sig och började städa efter mina order.

Städslaven var var väldigt kort men tämligen fyrkantig om ni förstår vad jag menar.

Naturligtvis hade jag mitt elaka stycke även bjudit Maria på fika samtidigt som städningen skulle äga rum!

Denna städslav visade också prov på problem med att hålla ordning på sin kuk för den pekade rakt upp redan från från första stund och var mycket större än vad hans övriga kropp kunde ge sken av.

Städslaven gjorde ett bra jobb och efter att han städat en stund kom Maria och vi satte oss i soffan och började fika.


Av Subban Svensson - 21 september 2009 14:59

Konstigt att en Måndag kan gå så fort!

Blev en riktigt bra dag och än är den ju inte slut.

Funderar allvarligt på att ringa in städslav idag, frågan är om det blir den vanliga eller om jag ska prova en ny?

Har fikat med en ny liten blyg asspirant som kanske borde få chansen att visa vad han kan.

Få se vem det blir men städat måste det bli.

Undrar om det är varmt nog att sitta på balkongen eller om hönan blir knottrig.


Av Subban Svensson - 21 september 2009 11:41

Dags för lunch och till min glädje har solen återvänt!

Är lite småkåt men får väl hålla mig tills jag slutar antar jag.

Mysigt med paret som hälsade på, känns ovant att få krama ett par så små fasta bröst.

Hon och jag var väl lika olika som plus och minus men han verkade uppskatta kombinationen.Av Subban Svensson - 20 september 2009 20:45

Blir kåt av tanken på allt mysigt vi hade för oss så jag kan inte låta bli att smeka mig själv lite hoppas det inte gör något!


Av Subban Svensson - 20 september 2009 19:35

Efter ett tag slutade det med att jag låg på rygg och fick mina ben särade och jag kände hur en kuk trängde in och började sin färd in och ut samtidigt som en guldprydd fitta sattes ner över mitt ansikte och jag började slicka och suga den honungssmakande fittan samtidigt som kuken gjorde det mycket skönt i mitt inre.

Han var mycket uthållig i sitt knullande så till slut gav min fitta upp och krampade runt hans kuk som fortsatte en bra stund till innan den sprutade i mitt inre.

Blev en liten kramstund innan hon gled ner mellan mina lår och började slicka bort den fittsåsblandade sperman som rann ur min fitta, samtidigt passade han på att få sin kuk rengjord av min mun/tunga.


Av Subban Svensson - 20 september 2009 18:50

Vi hade jättekul i köket och lagade en fin middag samtidigt om vi trängdes och råkade komma åt varandras kroppar och hans kuk började resa sig mera och mera för att till slut ha fullt stånd.

Vi åt och skrattade och trivdes mycket bra tillsammans och under slutet på måltiden började han kladda på min kropp vilket inte jag hade något emot men vi åt klart och bar ut disken i köket innan vi började leka med våra kroppar.

Vi la oss på sängen och kladdade på varandra överallt vilket var mycket upphetsande.

Av Subban Svensson - 20 september 2009 18:31


Gick runt naken som vanligt när dom plingade på och jag öppnade naken och dom kom in, fick stora kramen av båda och sedan klädde dom av sig och blev lika nakna som jag.

Sedan tog vi varsitt glas vin och började laga mat tillsammans, mycket trevligt med 3 nakenfisar som gick och trängdes och fnissade i köket.

Både hon och han var jämt bruna så sola med kläder på var då inget dom brukade göra, båda var lika välrakade som jag så inget doldes utan man kunde se alla detaljer.

Hon hade en guldring i varje blygdläpp som glänste vackert och läpparna var mycket stora som så många magra kvinnor kan ha, vi med lite kött på benen får oftast bullfitta så att läpparna inte blir lika framträdande, hans rakade kuk såg helt ok ut där den dinglade med lite halvstånd.Av Subban Svensson - 20 september 2009 14:22

Lite skönt seg idag men det får man väl vara på söndagar.

Fick både kuk och fitta igår och idag, träffade ett par som sov över här hos mig.

Trevligt par i 40+ åldern, han lång och mörk och hon väldigt lång och nycket smal.

Skulle tippa att hon är nästan 180 cm och väldigt smal och med små söta bröst som inte behöver Bh, hon är bi naturligtvis och han uppskattar mer än en kvinna och njuter även mycket av att få titta på 2 flickor som leker.


Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se