Alla inlägg under september 2009

Av Subban Svensson - 17 september 2009 20:28

Är kåt och ska ta hand om mina lustar på bästa sätt.

Sov Gott!

Av Subban Svensson - 17 september 2009 19:25

Spatserat på staden med min lilla rumpa vikande fram och tillbaka och även varit och handlat på mataffären.

Njöt som vanligt av att bli betittad och var väldigt intresserad av nedersta hyllorna i affären, minst två män som såg mera än vad dom trodde att dom skulle få se på ICA.

Vad hemsk man är!

Tittade på mycket intressanta grönsaker men avstod idag.

Köpte däremot mera barnängens olja, kan alltid vara bra att ha.

Har tagit en skön dusch och är naturell som subban trivs med att vara.

Vädret samarbetade inte riktigt idag så det blev ingen balkong.


Av Subban Svensson - 17 september 2009 16:55

Nu är det dags att gå hem för idag men tror jag tar en sväng runt stan och passar på att handla lite på hemvägen.

Känner mig kåt och vill blotta mig lite.

Av Subban Svensson - 17 september 2009 10:04

Snart slut på veckan vilket känns skönt, trots lågkonjuktur så är det ibland mycket på jobbet men man ska väl inte klaga över att ha jobb.

Tänkte på några av mina väninnor som beklagar sig över att inte hitta någon karl, min erfarnhet av BC och andra ställen är väl att det finns ett överflöd av män som söker kvinnor och det spelar tydligen ingen roll att man är fet för förslag finns det och blir över.

Troligtvis väntar dom på att en prins på en vit springare ska komma och hämta dom?

Många kvinnor skulle nog även vinna på att kanske ta av sig mysbyxorna, stora tröjan och foppatofflorna och porra till sig lite rent utseendemässigt.

Jag är väl ingen klassisk skönhet men nog fungerar det att ha lite högklackat med snygga strumpor och även visa lite hud, röda naglar och lite utmanande smink skadar inte heller.

Av Subban Svensson - 16 september 2009 19:45

Varit borta på besök och fikat men tyvärr inget doppa utan bara varit social.

Vädret glimmade till en stund så lite balkongliv blev det allt.

Nu ska jag bara vara en normal tant och slöglo på tv en stund.

Har ni tappat talförmågan eller?, inte sett någon kommentar på länge.


Av Subban Svensson - 16 september 2009 09:56

När Carina var färdigstädad hämtade slaven en madrass som vi fick lägga oss och när vi låg snällt på rygg så blev våra händer bundna och även våra ben blev fixerade så att vi låg med våra sköten blottade.
Master kom sedan fram och satte en sugklocka eller vad man ska kalla det på min clitta och så även på Carina sedan pumpade han på klockan så man riktigt kände hur clittan sögs fast.
Madame sa sedan till oss att vi skulle få vila ca 1 timme och att slaven skulle stanna vid vår sida för att pumpa till på blåsan då och då eftersom suget minskar när clittan sväller och naturligtvis vill vi inte ha något pladdrande under tiden så därför blir det ball gag på.
Vi fick våra bollar fastspända i munnen och Master och Madame lämnade oss med slaven i källaren, minns ingenting förrän jag hörde stegen i trappan igen så jag måste ha somnat nästan på stört av utmattning om Carina också hade sovit vet jag inte men nu kom Master och Madame tillbaka till oss.
Madame kommenderade bort slaven och dom började släppa på suget och ta bort suganordningen från våra clittor, kände Madams finger smeka runt min clitta och sedan när hon med fingret knäppte till den så hoppade hela jag till och både Madame och Master skrattade högt.
Vi knöts loss från våra band och bollen togs ur min mun och vi fick order om att krypa bort till toa och göra det vi behövde vilket jag inte hade något alls emot eftersom det kändes som jag snart skulle kissa på mig.
Denna gång blev toabesöket mycket enklare när vi slapp sitta ihop vid bröstvårtorna och när vi kissat kikade vi ner på våra clittor som var enorma till storlek, måste se lustigt ut med två frodiga damer som har en liten svälld kuk stickande ut ur bullfittan.
När vi kom krypande tillbaka ut i rummet fick vi skreva ordentligt mens slavens tunga slickade runt i sin jakt efter ev. glömd kissdroppe i våra kön och den lilla fulingen kunde inte heller låta bli att låta sin tunga nudda min svällda clitta.
Sedan fick vi nytt vatten i skålarna och fick försöka dricka sig otörstig så gott det nu gick, sedan bands Carina fast stående med armarna mot taket och jag blev fastspänd liggande i bänken på rygg med fittan gapande och lätt åtkomlig.
Madame och Master tog nu båda hand om min kropp, smekte, klämde och nöp överallt där dom kom åt och diverse leksaker togs fram, fick en stor roterande dildo instoppad i fittan och sedan pluggade Madame i en stor massageapparat av den typ som används för helkroppsmassage och som går på ström från vägguttaget.
Dildon var mycket skön när den roterade runt i mitt våta underliv och Master ägnade sin tid åt att knåda mina något ömma bröst och genom att nypa och dra i mina misshandlade vårtor såg han hur jag desperat försökte undvika smärtan men inte kunde, gick en stöt genom hela mitt underliv när Madame började leka med stora massageapparaten, gned den runt min stora svällda clitta och upp över bullfittan för att sedan återkomma ner mellan mina lår och tillbaka runt clittan.
Master vred mitt huvud och stoppade in sin kuk i min mun samtidigt som han fortsatte med att pina mina pattar och jag försökte suga så gott jag kunde men min koncentration var lite lidande av allt skönt som hände i min fitta.
När Madame började dra den roterande dildon ut och in samtidigt som massageapparaten jobbade exploderade jag första gången och när sansen kom tillbaka höll jag på att kvävas av Masters kuk som jobbade in och ut i min mun och precis innan jag kom nästa gång så sprutade Masters kuk vilt i min mun och drogs ur, kände hur sperman rann i mungipan men brydde mig inte utan ville bara ha mer av den härliga massagen.
Vet inte hur länge det höll på men jag har aldrig fått så många orgasmer på en gång, hela jag kändes som en stor orgasmskakande fitta som aldrig får nog, tror jag svimmade på slutet av utmattning.
När jag började uppfatta omgivningen igen så höll dom på att släppa mina band och sedan hjälptes jag upp på svaga skakiga ben till stående och Madame sa att jag var en duktig slavinna men nu är saken så att slavinnan har precis 11 minuter på sig innan hennes buss går så det blir till att springa till stationen.
Min orgasmomtöcknade hjärna fattade först ingenting men sedan kom slaven med skor och strumpor och jag kom i skorna och tog strumporna i handen och neg fint för Madame och Master och slaven följde mig upp och satte på kappan och precis när jag skulle springa ner från trappan fick jag något från slaven som jag tog i handen innan det bar av på vingliga ben mot stationen.
Det skarpa ljuset ute tog en stund att vänja ögonen vid men jag försökte trippa/springa så fort jag kunde och till skillnad från på morgonen var det mycket mera folk i rörelse, fick känslan att alla tittade på mig men fattade inte riktigt varför i mitt lätt panikartade kåtomtöcknade tillstånd förrän strax före stationen då jag kom på att jag hade mina stumpor i handen och först då tittade jag på vad jag fått av slaven och som jag bar i andra handen, fan det var min buttplugg bara instoppad i en genomskinlig plastpåse.
Vem kan låta bli att titta när en fet tant kommer i full galopp med nylonstrumpor i ena handen och en stor buttplugg i andra näven?, stoppade ner pluggen och strumporna i kappfickan och sprang mot min buss.
Chauffören tittade mer än misstänksamt på mig när jag flåsande klev på men sa inget och väl på bussen var det mycket folk som tittade på min uppenbarelse men jag hittade en plats bredvid en mager pensionär och satte mig tillrätta för att ge till ett grymtande och hoppa upp igen, hade glömt hur öm min stjärt och det gjorde rejält ont att sätta sig.
Folk tittade ju inte mindre av mitt beteende och med röda kinder satte jag mig väldigt försiktig den gången och pustade ut.
Bussen rullade ut från stationen och jag satt och skämdes över mig själv, stor fet med håret på ända och sminket utsmetat i ansiktet och lukten av fitta och sperma som fyllde hela bussen, inte ens strumporna hade jag på mig så jag kände mig väldigt naken med bara lilla kappan över min kropp, både såg ut och luktade som rena sprutludret och skulle dom sen bara ha en liten aning om hur min stjärt och bröst såg ut efter behandlingen skulle väl jag köras till psyket.
Resan kändes lång innan vi kom fram och jag så snabbt det bara gick tog mig hem och in i tryggheten igen, tog av mig kappan och sparkade in skorna i hörnet och tittade i spegeln och fick bekräftat varför folk stirrat, håret med spermaklumpar i, sminket utsmetat och torkad sperma ner på halsen, lukten av fitta, svett och sperma och sedan det dom inte såg, röd stjärt med 10 tydliga ränder, märken efter stearin och rep på pattarna och svullna misshandlade bröstvårtor och fortfarande grotesk storlek på stackars clittan och till råga på allt känns clittan skinnflådd och fittläpparna hade 5 stycken blåmärken vardera av klämmorna och kändes mycket ömma när min hand försiktigt strök över fittan.
In i duschen för en rejäl tvagning och hårtvätt och sedan damp jag försiktigt ner i soffan med ett glas vin, trots allt kändes det bra för både min kropp och fitta hade verkligen fått njuta och Madame och Master kan sin sak så alla märken kommer att försvinna inom några dagar hoppas jag.
Fyllde på ett glas vin till vilket gav mig ork att blåsa håret och sedan smörjde jag in min kropp och kön med en svalkande lotion och kröp till sängs faktiskt utan någon tanke på att onanera utan hann bara tänka på Carinas vidare öden i källaren innan sömnen tog över min kropp.

Av Subban Svensson - 16 september 2009 08:24

La mig tidigt och har sovit gott hela natten men ändå känner jag mig väldigt trött och seg, får väl hoppas att det går över under fm.

Gillar inte vädret idag men vem vet det kanske blir bättre!

Fått klagomål för att jag virrade till namn i nyknullad, ber om ursäkt för min förvirring men eftersom jag inte vill skriva rätt namn på personen så kan det bli lite fel ibland.

Ha en skön fm.

Av Subban Svensson - 15 september 2009 20:11

Ska tappa upp ett bad och tända ljus i badrummet och kanske lite skön musik och sedan ska jag och ett glas vin sjunka ner i det varma vattnet och omslutas av det våta.

Ska efter den njutningsstunden krypa ner i min säng för lite skönhetssömn!

Sov Gott!

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards