Alla inlägg under september 2009

Av Subban Svensson - 15 september 2009 18:45

Kommit in igen efter en mycket njutningsfull stund på balkongen, älskar min balkong.

Blir att kännas som att alla batterier jag har laddas för fullt av solens strålar på min kropp.

Att sedan överskottet sedan rinner ut mellan mina lår får man väl lära sig att leva med.

Måste försöka kolla kylen om det finns något ätbart eller om man måste slänga på sig några klädpaltor och rusa till affären, vet inte riktigt vad jag är sugen på heller.

Av Subban Svensson - 15 september 2009 16:53

Hemma, naken och på väg ut för att njuta av solens strålar på min kropp!

Skiter i att det är tisdag så ett glas rött får göra mig följe ut i solen.

Lovar att vinka om ni går förbi!!!

Av Subban Svensson - 15 september 2009 14:32

Vädret är helt underbart om man bara slapp sitta inne!

Vill vara naken i solen nu!

Av Subban Svensson - 15 september 2009 10:38

När slaven fått sin bestraffning vändes åter uppmärksamheten mot mig och Carina, benspridarna togs bort och våra armar släpptes ner så vi kunde stå som vanligt.

Nu ska vi ha lite läppträning sa Master och kom med vikter i en skål, sära på benen slavinnor sa Master och började hänga vikter i våra fittklämmor, första vikterna gick väl an men allt eftersom vikternas antal ökade så blev det mer och mer obehagligt.

När master var nöjd kändes det som att läpparna var utdragna en halvmeter vilket dom inte kunde vara men känslan var sådan, nu fick vi order om att köra lite uppvisning för Madame och Master vilket gick ut på att sätta ner oss på huk så att vikterna nuddade golvet och sedan upp till stående igen, sedan stå bredbent och sätta fart på vikterna så att dom gungade fram och tillbaka mellan våra lår.

Övningen avslutades med att vi fick order om att springa runt i en cirkel vilket inte är lätt eller skönt med vikter hängande i fittläpparna, vikterna börjar lätt hoppa och det sliter och drar i dom stackars läpparna så man vet inte var man ska ta vägen, säkert en lustig syn för åskådare som kan se två feta kvinnor som bredbent försöker springa så gott det går med järnskrot hängande mellan benen.

Master tyckte inte vi gjorde vårt bästa så han började skynda på galoppen genom att ge oss snärtar i stjärten med piskan för att öka tempot men till slut blev vi beordrade halt och vi stannade alldeles fuktiga av svett.

Master började plocka bort vikterna en efter en och det var en angenäm känsla när belastningen minskade på stackars läpparna, mindre skönt blev det när klämmorna togs bort men efter ett tag kunde man stå still utan att behöva bita sig i läppen.

Slavinnorna har innestående bestraffning kvar sa sedan Madame så det är väl lika bra att klara av det vilket fick till följd att jag blev fastsatt på ställningen X så mina ben var brett isär och mina armar lika så, Master kom sedan fram med käppen och smekte insidan på mina lår med spetsen innan han ställde sig i position och första slagen ven ner över min försvarslösa stjärt, sved som eld och jag slet i mina bojor, Master lät smärtan klinga av innan han lät nästa slag komma och så höll det på tills alla 10 slagen var avklarade.

Mina ögon var fyllda med tårar av smärta och mina ben kändes som spagetti när Master kom fram och lät några fingrar glida i min skåra, din beskrivning av slavinnan håller verkligen måttet sa han sedan till Madame, hon är ju våt som en vårbäck.

Nu blev jag nertagen och Carina fick ta min plats och jag tyckte lite synd om henne eftersom hennes stjärt redan visade tydliga märken efter dom 10 slag hon redan fått med käppen som straff för att hon tappat korvarna.

Madame tog nu käppen och började ge Carina sina återstående 10 slag, Madame sparade inte på kraften utan Carinas stjärt fick verkligen vad den tålde och ljudet från snärtarna blandades med Carinas skrik och jämmer.

Carina släpptes sedan loss och vi fick stå på knä och tacka Master och Madame för bestraffningen genom att kyssa deras fötter, nog sa Madame och föste iväg oss så vi fick stå bredvid varandra med huvudet ner och stjärten upp.

Lien belöning ska väl slavinnorna få sa Madame, vet ju att ni gillar att ha något i fittan så vi ska väl se vad vi kan ge er.

Kände hur Madame sprutade ut någon kallt som rann i min stjärtskåra och förstod att det nog var olja sedan satte Master och Madame på sig latexhandske och började massera ut oljan i våra hål vilket kändes rätt så skönt.

Fler och fler fingrar fann plats i mitt sköte när Madame tänjde min fitta mer och mer och till slut gled hela hennes hand in i min fitta och hon började fista mig, gillar stora saker i fittan och är det någon som vet vad dom sysslar med blir det otroligt skönt att vara så uppfylld så efter en stund klarade jag inte att hålla mig utan fittan klämde i spasmer runt Madams hand.

Hörde att Carina gnydde som en hundvalp så säkerligen hade hon lika skönt men snart var händerna ute och våra fittor gapade tomma tills dom började lirka in en stor burkliknande cylinder som var större än handen son nyss var där.

När den satt på plats kändes som att fittan nästan skulle sprängas av storleken, vi fick order om att hålla positionen och Madame gick bort till skåpet och satte på sig en strap, tack och lov mycket mindre än den stackars slaven fick uppleva förut.

Madame ställde sig bakom mig och Master bakom Carina och eftersom vi redan var oljade i bakre hålet började dom att penetrera oss i stjärten vilket inte gick så smärtfritt eftersom fittan också var fylld till bristningsgränsen men till slut gled den in och dom började tandemknulla våra stackars varma piskade stjärtar.

Först gjorde det ont men övergick sedan till en smått sensationell känsla av att vara fylld och jag kunde inte hålla mig utan kom i en fruktansvärt intensiv orgasm som tömde mig helt på kraft och jag bara uppfattade i en dimma att Madame fortsatte knulla mig och jag hörde Carina snyfta villt.

Allt roligt har ju sitt slut och snart var vi färdigknullade och Master och Madame befriade oss från burkarna med ett sugande läte när våra fittor blev fria och tomma, Madame och Master satte sig i soffan medan vi fortfarande stod i våra positioner och sedan pekade tydligen Madame mot Carina och slaven fick krypa fram och städa upp sperman som sipprade ur Carinas stjärt med sin tunga.Av Subban Svensson - 15 september 2009 09:22

Dimmigt och råkallt på morgonen, brösten blev alldeles knottrig under promenaden till jobbet "burr" men nu börjar sköna solen ta över så det kanske blir en skön dag.

Vaknade kåt och tankaran på gårdagen hjälpte väl till antar jag, vill få undan lite på jobbet idag så för att öka fokus så gav jag lilla knoppen en duvning i sängen innan jag klädde mig.

Kanske kan bli lite balkong idag om vädret håller i sig!

Av Subban Svensson - 14 september 2009 20:56

Ska ta en tidig kväll hoppas jag och lägga min tillfredställda kropp till lite vila.

Skulle nog behövt någon orgasm till men ska försöka hålla mig till i morgon för vem vet vad som händer då.


Av Subban Svensson - 14 september 2009 20:39

Herrens vägar är outgrundliga!

Har blivit besökt av gudstrogna människor som verkar villa leda in mig på rätt väg!

Varför i hela friden hamnade dom på min blogg?, kanske blev ledsagade av kuken?

Fattar ingenting men här är länken som fanns i kommentaren.

http://fransodomtillbollnas.bloggproffs.se/

Av Subban Svensson - 14 september 2009 19:20

Sitter framför datorn med en doft av älskskog liggande tung över min lägenhet.

Har papper mellan mina lår så inte jag ska få spermafläckar på stolen.

På eftermiddagen fick jag telefon från Kjell som är en gammal bekant sedan några år tillbaka då vi brukade träffas och då utöva mycket kärlek men sedan han fick jobb i Göteborg så dog det hela ut men nu ringde han och sa att han hälsat på sin mamma i Ludvika och undrade om vi kunde ta en fika ihop och prata minnen innan han for tillbaka till Göteborg.

Hann precis innanför dörren efter jobbet när dörrklockan pinglade och där kom Kjell med en påse nybakt i handen, blev stora kramen och den fulingen passade som vanligt på att låta sina händer glida upp under kjolen och väl med häderna mellan mina skinkor sa han glatt, troslös som alltid känner jag!

Bästa sättet att hantera en frestelse är ju att falla för den och kåt som jag var så var det väl fel tillfälle att tacka nej till kuk så jag satte min hand mot Kjells skrev och nog verkade det som att han hade kuken med sig.

Tog inte långa stunden innan vi var nakna och började ta för oss av varandras kroppar, Kjell är barsligt förtjust i att klämma på mina former och fullkomligen galen i att leka med mina bröst och hans giriga mun suger mina vårtor som den värsta dikalv.

Vet vad han gillar så jag får honom att lägga sig på golvet så att jag kan sänka ner mitt feta arsel över hans ansikte vilket jag vet gör honom alldeles galen och själv tar jag in hans kuk i min mun och börjar suga samtidigt som hans tunga börjar vispa runt i mitt våta skrev, den mannen kan slicka fitta det är så skönt att jag helt glömmer att suga stundtals och han får mig att komma 2 gånger bara med sin underbara tunga.

Efter en stund vill Kjell upp och han får mig att ställa mig med stjärten i vädret och han stöter in sin ståndare i mig och jag får mig ett riktigt bonnskjut bakifrån och när Kjell låter strålen spruta i mitt inre så brölar han ut sin brunst.

Vi hämtar andan en liten stund innan jag går ut i köket med sperman rinnande ner efter mina ben och sätter på kaffet och hämtar koppar och dukar lite snabbt i tv rummet, efter lite småprat så är kaffet klart och vi sitter brevid varandra i soffan och smakar vaniljlängden som Kjell hade köpt, rekomenderar att prova den längden för den är väldigt god men sockrig så tyvärr ramlar det alltid socker och vaniljkräm på den stackarn som äter den men Kjell var väldigt tjänstvillig att hela tiden hjälpa till att slicka av allt som föll på mina bröst och mage så kaffestunden slutade väl med att jag fikade och Kjell slickade och sög på mina pattar.

När Kjell sugit och slickat minst en halvtimme tyckte jag att det räckte för Kjells kuk stod vackert igen så jag fick honom att lägga sig på rygg så jag kunde sänka ner fittan över kuken och börja rida honom i ett lugnt tempo samtidigt som jag försökte få pattarna att dingla i hans ansikte som jag vet att han uppskattar.

Utnyttjade att jag har vältränade muskler i fittan och såg att han njöt av behandlingen vilket även jag gjorde men till slut så ville Kjell att jag skulle ligga underst med benen uppdragna, den mannen kanske inte har Sveriges största kuk men vet hur han ska använda den.

Kjell pumpade på i ett härligt tempo och precis innan hann sprutade krampade min fitta och jag försvann in i orgasmdimman och när jag kom till sans igen låg Kjell bredvid mig och kramades.

Tyvärr blev Kjell tvungen att börja sin färd mot Göteborg så han kunde inte stanna längre men han frågade om han fick komma på fika nästa gång han hälsade på sin mamma, jag blev även nerbjuden på en helg i Göteborg om jag vill.

Kanske är lite normal än då, riktig vaniljsex och jag tyckte om det.

Ska gå och skölja bort sperman!, eller finns det någon som vill slicka bort den?Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se