Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Framme.

Av Subban Svensson - 19 oktober 2009 18:02

Satt i bilen och koncentrerade mig på att inte komma flera gånger trots det sköna brumandet i fittan och tänkte tacksamt när vi passerade Mariebergs köpcentrum att hade orgasmen kommit här hade nog inte Madame tvekat att piska mig på stora parkeringen vilket skulle varit skämmigt även för subban.

Efter att ha åkt ca 1 timme bortom Örebro gav Madame mig en ögonbindel som jag fick sätta på mig och allt blev svart, satt tyst och lyssnade och efter ca 10 minuter svängde vi in någonstans och slaven stängde av bilmotorn.

Madame gav slaven order om att ta väskorna och själv hjälpte hon mig ut ur bilen och med ett stadigt grepp i min arm gick vi ca 20 steg rakt fram och sedan varnade Madame mig för trappsteg och när trappen tog slut kom vi in i värmen.

En man hälsade på Madame och jag fördes vidare in i ett rum där jag fick sätta mig på en stol, satt tyst och lite nervös och hörde folk prata och flera människor anslöt till sällskapet.

Plötsligt klappade någon i händerna och sorlet tystnade, rösten förkunnade att nu har alla kommit så  presentationen av objekten kan börja!, vill Madame Siv börja frågade rösten.

Madame Siv ryckte upp mig till stående och förde mig framåt några meter, den här slavinnan heter subban och är av lite äldre årgång sa Madame till församlingen, sedan knäppte Madame upp min blus och tog av BHn och därefter släppte hon ner min kjol, gillar ju normalt att bli uppvisad för folk men lite jobbigt kändes det när jag inte kunde se för vilka och inte ens visste hur många dom var?

Som ni alla ser är hon riktigt fläskig och har rejäla hängpattar, hon är tränad att tillfredställa både män och kvinnor och hon kommer att stå till er allas tjänst under vår vistelse här och ta gärna tillfället i akt att känna på henne och hennes behag när presentationerna är klara.

Kändes förnedrande att höra Madames ord men hann inte tänka så mycket innan jag fick order om att snurra runt, stå på alla fyra och sära på låren, hoppa upp och ner så pattarna hoppade + lite mera uppvisningsövningar, Madame visade också min stjärt och förklarade att subban satt och gav sig själv orgasm i bilen så jag blev tvungen att piska upp henne på vägen hit.

Madame presenterade sedan slaven och berättade att hans kuk alltid var inlåst i kyskhetsbältet och att han inte hade fått tillstånd till orgasm på 6 månader och att även han stod till allas tjänst under kvällen.

Fick sedan sätta mig igen och nästa presentation började, vad jag önskade att jag inte hade ögonbindel.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards