Direktlänk till inlägg 20 oktober 2009

Objekten 2.

Av Subban Svensson - 20 oktober 2009 19:25

När jag kissat färdigt fick jag sitta åter på min plats och presentationerna fortsatte med att samma man som först talde önskade alla välkomna till en trevlig kväll och eftersom inte alla kände varandra tyckte han det var en bra ide med presentationerna, visade sig att denna man var ägaren till huset som vi befann oss i.

Ta av ögonbindlarna på era slavar tack sa samma man och Madame tog bort min och det tog en liten stund för mina ögon att vänja sig vid ljuset men lite försiktigt tittande fick jag ihop matten, var alltså 3 stycken dominanta varav 1 man och 2 kvinnor och varje dominant hade medfört 2 slavar var.

Det var tydligen inte heller första gången det var träff hos mannen förstod jag på diskussionerna och Madame Siv verkade bra bekant med mannen som tydligen ägde huset.

Tittade runt på alla och såg den lilla rödhåriga tjejen med vackra ringar i sin rakade fitta och med en vackert lite prickigt skinn som rödhåriga brukar ha, hennes man hade verkligen mycket hår på bröstet och pungen såg verkligen tung ut måste jag hålla med om, båda verkade vara typ 35 år om jag skulle ge en uppskattning.

Dom båda slavarna som den andra Madame hade med sig verkade också stämma bra med beskrivningen och deras ålder skulle jag tro låg mellan 30-40 år.

Rummet vi satt i var troligen normalt en matsal men bordet saknades och stolarna vi satt på stod mot väggarna så att det blev plats i mitten för uppvisning av objekten som han så fint utryckte det hela.

Herrn som ägde huset såg ut att vara typ 55 år och lite rund om magen och med begynnande flint och Madame 2 eller vad vi ska säga var av normallängd men med stora bröst som stod rakt ut under klänningen, tänkte silicon så fort jag såg dom men det kan ju vara så att dom är äkta.

Nu klappade mannen händerna igen och begärde ordet, mannen fördelade ut sysslor till slavar och slavinnor, mat skulle förberedas och drinkar skulle serveras till Master och Madame, dukning mm.

Alla undergivna försvann åt alla håll utom jag för jag hade inte fått några order?

Herrn i huset tog nu till orda igen, har diskuterat med Madame Siv över slavinnans uppträdande och vi har kommit överens om att det är bäst att få bestraffningen ur världen på en gång!

Kände hur röd jag blev om kinderna, 3 stycken dominanta tänkte tydligen bestraffa mig här och nu men hann inte tänka så mycket mera innan jag fick order om att ta av mig både strumpor och skor och bli helt naken.

Lydde snällt och blev sedan kommenderad ner på alla fyra som det feta brunstiga subba jag var.

 
 
rumpmasen

rumpmasen

21 oktober 2009 07:58

Väntar med spänning på fortsättningen, hade gärna varit där. Lycka till hos tandläkaren!

http://rumpmasen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards