Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Pisk.

Av Subban Svensson - 21 oktober 2009 19:07

Master och Madammer fick helt plötsligt fram varsin piska och jag fick order om att krypa runt på golvet samtidigt som dom alla 3 började piska min nakna kropp där dom kom åt, small i rumpan, mellan benen och på sidorna av pattarna.

Var inte trevlig motion alls och inte kändes det bättre när Madame 2 tvingade mig att låta som en gris när jag kröp runt och blev piskad, kändes som om jag fick snärtar av piskan överallt och allra mest ont gjorde det naturligtvis när det kom ett slag in mot mitt sköte.

Vet inte hur många varv jag fick krypa runt i piskregnet och nöffa innan jag fick ställa mig upp och dom gav sig på pattarna på allvar, hela pattarna piskades alldeles röda och vårtorna skonades inte men till slut verkade dom nöjda för stunden med sitt verk och jag blev återigen kommenderad ner på alla fyra.

Madame 2 visslade till och hennes båda slavar kom springande fram till henne med en väldig fart, hon bad den ene av dom att hämta ett halsband och koppel och snart satte hon på mig halsbandet och gav kopplet till slavarna med ordern att ta ut subban i lagårn!, griskätten skulle väl passa men jag tror det blir bäst att ni spänner fast henne på piskbänken.

Slavarna ryckte till i kopplet och jag fick krypande försöka hänga med, trappan ner var inte lätt på alla fyra och gårdsgruset var inte heller snällt att krypa naken i, måste varit en vacker syn att se en fet naken subba med rödflammig kropp av piskan som snällt kröp på alla fyra med koppel på och ledsagad av 2 lika nakna män med stånd, vi ställde färden mot ladugården som låg ca 50 meter från huset vi var i ifrån början och när dom öppnade dörren och jag kröp in förstod jag att det inte längre var en ladugård utan huset var helt inrett för annan djurhållning nämligen slavar och slavinnor.

Fanns en bar och en storbilds TV, soffor och allehanda piskbänkar, stupstockar, kedjor ja inget verkade saknas i detta hus.
Madame 2s slavar drog upp mig på en piskbänk som hade flyttbara fotplattor vilket innebar att dom kunde spänna fast mig med stjärten i vädret och benen brett isär, kändes som om man kunde se från fittan ända upp i halsen på mig så öppen kände jag mig där jag låg.
När jag var ordentligt fastspänd började slavuslingarna leka med min kropp, nöp och drog i pattarna och fingrade i fittan, jag försökte protestera men dom bara skrattade och en av dom tystade mig genom att köra in sin grova kuk i munnen på mig.
Dom tog verkligen tillfället i akt men dom vågade inte stanna så länge utan måste upp till sina sysslor och Madame innan någon anade oråd.

När dom till slut gav sig upp till huset kunde jag bara konstatera att jag låg där jag låg och kunde inte annat, tror nästan jag legat 1 timme när jag till slut hörde svaga röster som verkade närma sig.

 
 
Ingen bild

Håkan

21 oktober 2009 19:36

Det är helt underbart att läsa om dina bravader och mycket upphetsande ;-) stort tack för att du delar med dig.

 
Ingen bild

rumpmasen

21 oktober 2009 20:36

Tack att du berättar. Vad hände sen!! Jag väntar på att få läsa fortsättningen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards