Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Mitt Hembiträde!

Av Subban Svensson - 22 oktober 2009 19:59

Har haft lite roligt nu ikväll med städslaven och lite senare med väninnan Maria hoppas jag, planerat det ett tag nu och även varit på loppis och hittat saker.
Började med att jag hittade ett par helt nya högklackade på en loppis, riktigt pink i färgen och skulle passa Barbie perfekt i färgen och storleken var 44!!

Köpte skorna för 25 kr och har sedan köpt både stay ups och strumpbyxor i stor storlek, rensat källarförrådet och även hittat en uttjänt kappa mm.

När städslaven kom fick han klä av sig naken som vanligt men sedan fick han veta förutsättningarna för att få fortsätta som städslav hos mig och efter lite tvekan gick han med på mina planer.
Satte honom på en stol i badrummet och gav honom en riktigt fin makeup med mycket ögonskugga, rouge på kinderna och riktigt långa fina ögonfransar och naturligtvis illrött läppstift, håret var inte mycket att göra åt men jag hade hittat en gammal röd peruk som fick pryda hans huvud.
Han blev så söt så!, inspirerad som jag var kunde jag inte låta bli att måla naglarna läckert röda.

Sedan blev det dags för att honom att sätta på sig svarta stay ups vilket han hade lite problem med att klara av men till slut fick han lite stil på det, skorna passade riktigt bra i storlek men vilken vinglig färd det blev när han försökte gå.
Vi fick träna en bra stund innan det började gå bättre för den stackarn, vet inte om det var så synd om honom heller för tittade man på kuken så verkade då den trivas bra.
Så höga klackar är det ju inte men har man tydligen aldrig provat kan det tydligen vara lite problematiskt, tippar att klackarna är typ 6-8 cm.

Nu tog jag fram en gammal uttjänt BH som jag satte på honom och fyllde kuporna med prydnadskuddar som jag hittat i källaren, han fick mannekänga för mig på golvet och visst var han en fantastisk syn måste jag säga, avslutade det hela med ett pyttelitet gammalt serveringsförkläde som inte ens täckte kuken som stack fram.

Min städslavinna och servitris var klar!, döpte honom snabbt till Henrietta.
Underligt hur man med enkla medel kan förvandla en slav till slavinna!
Vi har tillbringat kvällen tillsammans och han har städat och även fått träna att servera, kaffe och kakor och även lärt sig servera vin på ett fint sätt.
Har även tränat honom på att niga fint för dom han träffar eller serverar.

När han började uppfylla mina krav fick han gå härifrån men med den skillnaden att han fick sina kläder och skor i en påse och fick ge sig av som slavinnan Henrietta dock fick han en gammal kappa av mig att skyla sin kropp med, tur att han var försedd med stora bröst under kappan annars skulle kuken som stod rakt ut märkts lite väl mycket.
Snäll som jag är skickade jag även med honom läppstift och övrig smink och inte förglömma nagellacksborttagare.

Tycker inte synd om Henrietta heller för jag vet att hon åker bil och från min port till bilen är det inte många meter så risken för upptäckt kan inte vara stor.
Nästa städning ska Maria vara bjuden och slaven ska komma till mig färdigklädd och sminkad som hembiträdet Henrietta och jag kan inte vänta på att få se Marias reaktion när Henrietta kommer fram med kakfatet framför hennes näsa och kuken stickandes ut rakt under fatet.
Undrar vad Maria tar?
Funderar på om Henrietta skulle behöva ha en genomskinlig blus eller om det är bra som det är.
Erkänner att jag blev lite kåt av att förvandla slaven till slavinna.
Handlat idag!, köpt en EMS/TENS apparat till mig själv, sedan jag blev utsatt för en sådan apparat har jag drömt våta drömmar om att ha en egen och nu har jag det.
Modellen jag äger har 4 plattor och en fruktansvärt massa program/finesser så det lär inte bli någon lek med den i kväll för jag fattar inte hälften av bruksanvisningen.
Om någon är intresserad så finns den på Lidl denna vecka för 399 kronor.
Funkar den bara hälften så bra som den jag haft på fittan så är den mer än väl värd pengarna!

 
 
Ingen bild

ola

22 oktober 2009 20:44

när ska du skriva klart master

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards