Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

Piskbänken.

Av Subban Svensson - 26 oktober 2009 10:53

Rösterna kom närmare och jag hörde hur dörren öppnades och dom kom in, kände deras blickar in på mitt uppspärrade försvarslösa underliv.
Fastbunden i den ställningen kan man verkligen tala om att blotta sitt inre och jag känner mig både skamsen och kåt av deras blickar.

Master gick fram och smiskade till mina skinkor med handen och kommenterade att här var det serverat ser jag.
Sedan drog han helt frankt av sig byxorna och körde in kuken i mitt utspärrade och försvarslösa blöta hål, han knullade hårt och snabbt samtidigt som han smiskade mina skinkor och det tog inte lång stund innan han tömde sig inne i mig.

Han drog ur kuken och kommenderade fram den lilla rödhåriga slavinnan för att slicka ren sin kladdiga kuk och när han ansåg att kuken var ren och fin fick hon order om att slicka ren min fitta, hon både slickade och sög på ett härligt sätt så precis när hon slutade var jag så nära att komma men den glädjen skulle jag tydligen inte få.

Nu blev den lilla rödhåriga upphäng med armarna mot taket och benen brett isär och Madammer började hänga vikter i hennes fittringar, vet inte hur mycket dom hängde i för jag hade lite svårt att se allt från min fastbundna position men när blygdläpparna var ordentligt nertyngda drog dom snören från ringarna i bröstvårtorna och upp mot taket.
Stackarn stod där med fittläppar som ville ner mot golvet och bröstvårtor som drogs mot taket.

Efter detta så började dessa 2 Madammer piska det stackars flickebarnet och jag såg hur hon kämpade med att stå helt stilla för att skona bröstvårtorna och fittläpparna, hon var jätteduktig för inte ett ljud kom över hennes läppar trots att hon piskades hårt och skoningslöst.
När dom ansåg henne nog uppvärmd så lämnade dom henne hängande kvar och gick till baren och satte sig med en drink tillsammans med Master.

Dom satt och pratade och skrattade och verkade ha väldigt trevligt tills Madame ropade på sin slav som kom både snabbt och lydigt till hennes sida.
Vill du få din kuk utsläppt och även få spruta frågade hon slaven, slavens ögon lyste av lycka när han ivrigt nickade och sa ja Madame.
Vi har gjort ett vad här som går ut på vilken manlig slav som kan spruta flest gånger på 1 timme, visst kan väl du vinna det vadet åt Madame?
Förlorar du kommer din kuk att vara inlåst minst 1 år är det klart slav!
Madame släppte ut slavens kuk och den börjar genast resa sig och göra sig klar för att användas för första gången på 6 månader, glad att jag är slavinna och inte slav för sådan avhållsamhet skulle inte min kropp klara.

 
 
Ingen bild

rumpmasen

26 oktober 2009 14:28

Jag älskar att läsa dina berättelser, kram

 
Älskaren

Älskaren

26 oktober 2009 15:43

ge förslag på hur tävlingen ska gå till hos mig;

http://alskarensblogg.blogg.se/2009/october/tavling.html

/Älskaren

http://alskarensblogg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards