Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

Runkduellen.

Av Subban Svensson - 26 oktober 2009 20:20

När Master började räkna ihop sprutpoängen kom Madame på att dom glömt den stackars rödhåriga tjejen i all uppståndelse som tävlingen innebar så i en väldig fart fick dom av henne fittvikterna och släppte linorna till bröstvårtorna och släppte ner hennes armar från taket.
Hon hade hängt så länge att dom fick hålla i henne och försiktigt lägga ner henne på golvet och ge hennes armar försiktig massage, hon verkade alldeles tagen stackars flickebarnet av att få hänga så länge men tränad som hon tydligen är så gav hon inte ens några läten från sig utan hängde snäll och tyst.

Nu klappade Master i händerna och förkunnade att slutresultatet var klart!
Madame 2s ena slav (den uthålliga) hade presterat blott 3 sprut och Masters slav (rödhårigas man) hade klarat 4 sprut, Madame Sivs slav hade klarat 5 sprut och samma antal sprut hade alltså Madame 2s andra slav klarat.
Nu är det så att manliga slavar är oftast tränade på att vara uthålliga och det läggs mycket tid och möda på att det inte ska spruta utan pålen ska göra tjänst under så lång tid som möjligt så en sådan här tävling blir lite bakvänd för en slav.
Jag låg fortfarande fastspänd över piskbänken med 17 satser kladdig sperma över mig, kände mig inte så jättefräsch om man säger så.

Problemet blev nu att segrare saknades så Master bestämde att dessa 2 skulle få göra upp man mot man med sina kukar, reglerna var enkla runka fram ett sprut så snabbt som möjligt och låta detta sprut träffa motståndarens kropp, den som först klarade detta var segrare.
Inga hjälpmedel som rep eller piskor var heller tillåtna utan en ren duell slav mot slav.
Madame Sivs slav blev befriad från kukrepet men hade fortfarande fördelen av att kuken redan stod, dom fick ställa sig framför varandra och på Masters klocksignal skulle dom börja runka.

Klockan ringde och runkningen började, var inte riktigt samma sting i kukarna längre men dom kämpade hårt och Madame Sivs slav såg fortfarande ut att gå mot en lätt seger.
Han runkade så att jag trodde han skulle slita bort skinnet på kuken men till slut såg jag leendet i hans ansikte när sperman kom farande ut ur ollonmynningen, tyvärr hade han inte riktigt tänkt på att spermamängden inte var lika stor längre utan det lilla vita som kom åkande for in mellan motståndarens ben och landade på golvet.
Madame Siv skrek hysteriskt åt honom att fortsätta runka men tyvärr för slaven verkade det inte finnas mera kraft i kuken och snart sprutade motståndaren in en träff på Madame Sivs slavs ben.

Madame Siv var inte glad när hon hårdhänt satte på slaven sitt kyskethetsbälte igen och jag tänkte att den slaven kommer inte att få roligt framöver.
Madame 2 var däremot mycket lycklig och kramade sin slav och höjde hans högerhand mot taket, tydligen hade vadet handlat om pengar.

Dom förlorande slavarna fick som straff att slicka rent min kropp vilket inte verkade vara något dom drömt om men dom började lydigt slicka mig ren från all sperma.
Vinnaren fick däremot äran att slicka både Madame Siv och Madame 2 vilket han verkade uppskatta.

Efter renslickningen blev jag lössläppt och fick resa mig på stela ben.

 
 
Ingen bild

Bill

27 oktober 2009 18:38

Fy satan så kåt jag blir av dina eskapader. Jag hade gärna varit med och lagt en och annan sats på dig. Men så fan heller att jag vill avstå orgasm under ett helt år! Grymt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards