Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Matpaus.

Av Subban Svensson - 28 oktober 2009 10:56

Stod och försökte få gång på min stela kropp som legat fastbunden så länge och tittade samtidigt när vinnarslaven slickade dom båda Madammerna med stor inlevelse, han slickade och sög i båda hålen och det såg ut som han gjorde det bra.
Hann inte titta så länge innan Master körde upp alla oss andra till huset för att göra klart maten och fixa serveringen, det mesta var i princip klart och förberett av dom andra mens jag låg bunden på piskbänken så det var inte så mycket att stå i utan mest väntan på att slaven skulle slickat färdigt sa att samlingen skulle bli komplett igen.

Tids nog kom 2 stycken till synes nöjda Madammer och lilla slaven.
Vi slavar/slavinnor fick passa upp under hela middagen och det enda vi fick var bitar som dom slängde åt oss på golvet, 3 stycken slavar fick passa upp med sina tungor under bordet under middagen.
Vi andra fick en stor gemensam vattenskål att stilla vår törst med.
Det både åts och dracks gott kan jag lova så det tog lite tid innan vi fick städa undan och diska upp.
När allt var klart blev vi nedfösta till ladugården igen.

Nu fick den lilla rödhåriga lägga sig på bänken och Master visade vilken vig kropp hon hade, hon tillhörde dom som kunde dra upp benen och lägga dom under armarna och i den ställningen blev hon sedan bunden.
Mycket häftig syn att se ett kön så exponerat, tänk om man vore så vig.
Madame 2s ena slav fick stå på alla 4 och fick någon slags träklämma monterad bakifrån så att pungen drogs ut bakåt mellan skinkorna så slaven inte hade en chans att kunna resa sig utan att rycka av pungen.
Madame 2s andra slav hissades upp med armarna mot taket och fötterna fastsatta bredbent och fick sedan ett rep runt kuk/pung som sedan drogs mot väggen så att slaven blev att stå i en smärtsam båge för att försöka skona sina ädlare delar.

Jag fick brösten uppbundna av Master så dom stod rakt ut och sedan fick jag klämmor och vikter i både fittan och bröstvårtorna och även ett grovt rep som gick från bröstvårtsklämmorna och in mellan fittläpparna, fick sedan order att stå på alla 4 och vänta på nästa order.
Madame Sivs slav och Masters slav fick klämmor med vikter i bröstvårtorna och varsin buttplugg instoppade och fick sedan agera hästar åt Madammerna som satte sig på varsin häst och med ridpiskan i högsta hugg lät dom gallopera runt i rummet med piskan vinande.

Master satte sig sedan i stolen och gav mig order om att krypa fram och börja suga hans kuk, samtidigt som jag sög och slickade drog han i det djävulska repet som gick från bröstvårtsklämmorna och in mellan mina fittläppar och upp över ryggen till hans hand.
Väldigt jobbigt när det drar i bröstvårtorna och sedan repet som skaver mellan mina läppar, inte skönt alls men samtidigt påverkar ju repet clitoris med sin friktion.
Gjorde ont men samtidigt blev jag kåt av det smärtsamma gnidandet mot clittan, fick slicka och suga ända tills Master tog tag i mitt huvud och tryckte ner kuken i halsen och sprutade med ett nöjt grymtande.

Madammerna hade parkerat sina svettiga hästar och roade sig för tillfället med att droppa stearin över den rödhårigas försvarslösa fitta och kropp, hon försökte ligga helt stilla men ryckte till då och då av det varma stearinet, efter en stund flyttade Madame Siv sin uppmärksamhet till dom båda bundna slavarna och började droppa stearin på deras kukar vilket på deras stön av döma inte var så skönt.

 
 
rumpmasen

rumpmasen

28 oktober 2009 19:25

Väntar med spänning på fortsättningen. Härligt att sitta naken framför datorn och läsa samtidigt som jag runkar

http://rumpmasen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards