Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Piskning.

Av Subban Svensson - 29 oktober 2009 16:48

Jag tittade intresserat på när Madame 2 slutade droppa stearin på den rödhårigas fitta och istället började piska bort det stelnade stearinet med en beslutsam min, hon kämpade hårt för att ligga stilla och vara tyst men pisket på fittan fick henne att ge ifrån sig kvävda läten av smärta.
Noterade att Master gått bakom bardisken och fixade drinkar men även verkade syssla med något annat?
Plötsligt plingade Master i klockan och begärde tystnad, finns något här som jag tycker att ni borde se sa han samtidigt som han höjde fjärrkontrollen och den stora platt tv flimrade till och startade.

Efter en stund dök bilden upp och det som syntes var jag fastbunden på bänken och slavarna som tog tillfället i akt med min kropp, läskigt att se sig själv på storbild.
Dina slavar är tydligen inte så skötsamma som du tror Madame och tydligen hade dom inte noterat nya kameran!, Madame var alldeles röd i ansiktet och slavarna såg inte så stöddiga ut heller.
Master sa kallt att sådant här inte får hända!, vad tänker Madame göra åt saken?

Madams ansiktsfärg skiftade i olika nyanser av rött och hennes ögon såg inte snälla ut om man utrycker det milt men till slut återfick hon talförmågan.
Ber om ursäkt till slavinnan och alla er andra för mina slavars beteende och begär er hjälp med att bestraffa dessa slavar på ett så hårt sätt att dom inte glömmer det i första taget, så snart vi kan kommer jag även att skaffa samma sorts kyskhetsbälte som Madame Sivs slav har och dessa slavar kommer att få bära detta dygnet runt i 2 månader så att dom inte glömmer sina gärningar.
Slavarna såg mer än lovligt rädda och skamsna ut när alla tittar på dom och när Madams ord sjönk in i deras medvetande.

Master och Madammer konfererade sedan över en drink och sedan talade Master om att slaven blivit fråntagen segern i runktävlingen och att Madame Sivs slav var den rättmäktige vinnaren, slaven lyste av glädje när Madame släppte loss hans kuk med orden att segraren ska få vara fri ikväll.
Nu fick vi andra vara åskådare när slavuslingarna skulle få sitt straff.

Båda slavarna blev bundna med armarna upp ca 2 meter från varandra och sedan knöts rep runt pungen på den ena och drogs sedan upp över en takbjälke och sedan ner för att knytas runt nästa pung.
Dom stod så vackert i en smärtsam båge mot varandra och såg inte glada ut alls sedan började piskslagen hagla över deras kroppar och varje ryck eller vridning slaven gjorde slet hårt i hans pung men även i hans skurkkompis pung, njöt faktiskt av att se skådespelet.
Madame roade sig även med att rycka och slå i repet som förband deras kukar, när piskningen avslutades var deras kroppar täckta med märken av piskorna.

Madame släppte ner dom olyckliga och den första bands vid piskbänken och käppen kom fram och började göra sitt jobb, slavens bakdel fick streck efter streck av den vinande käppen och efter ett tag var hela bakdelen täckt av svullnader, slaven både skrek och grinade nu men till ingen nytta utan vinandet fortsatte tills Madame var nöjd.
Med tanke på hur den bakdelen ser ut kommer inte slaven att sitta på minst en vecka tänkte jag.
När baken var köttfärs på slav 1 släpptes han loss och slav 2 bands fast och fick likadan behandling som första slaven.

 
 
Ingen bild

kallepung

30 oktober 2009 18:54

sköna upplevelse du får vara med på bara att njuta/pungslaven

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards