Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Helg!

Av Subban Svensson - 30 oktober 2009 10:01

Skönt att det är helg snart, den här helgen är det ju till och med OK för en subba att visa sig ute!

Behöver ingen mask utan kan vara som vanligt bara!"fniss"

Henrietta plingade på dörren igår på utsatt tid och jag öppnade och släppte in den lilla flickan som hade en något stressad blick, var tydligen rädd att möta någon.

Hon hälsade snällt och hängde av sig kappan, var så söt så med sitt röda hår och välfyllda BH och riktigt snygga strumpklädda ben, det enda som avslöjade lilla fröken var väl kuken som stod rakt ut mellan hennes ben.


Märktes att hon tränat att gå med högklackat hemma för det gick riktigt bra och inte alls så vingligt som första gången, hon hade kämpat bra med sminket men jag satte henne på en stol och bättrade på lite grann.

Naglarna hade hon lyckats jättebra med så dom dög mer än nog, hennes underliv var mycket välrakat och slätt noterade jag också vid en snabb besiktning.

Funderade ett tag på om jag skulle binda upp hennes kuk bakåt mellan skinkorna så hon skulle bli att se ännu mera ut som en flicka men lät den vara den här gången.

Däremot kunde jag inte låta bli att sätta ett gummiband runt ollonet med en liten pingla i, när hon fick gå runt och visa upp sig så pinglade klockan så sött så.


Henrietta fick städa tills det började bli dags för Maria att komma.

När Maria kom och jag släppte in henne fick Henrietta hålla sig i köket, Maria satt sig i TV soffan och vi pratade lite innan jag ropade till Henrietta att hon kunde duka och servera kaffe.

Trodde ögonen skulle ramla ur på Maria när Henrietta kom intrippande med koppar och fat!

Henrietta dukade fint och hällde upp kaffe och kom sedan med kakfatet och neg fint framför Maria och det såg precis lika kul ut som jag hade föreställt mig med kuken stickande fram med lilla pinglan hängande rakt under kakfatet.


Maria såg helt tagen ut men tog till slut en kaka, vi fikade sedan samtidigt som Henrietta kröp runt och städade/pinglade på golvet och när vi fikat klart så städade Henrietta undan och började diska upp i köket.

När vi blev själva en stund vågade Maria börja pladdra igen och som vanligt undrar hon om jag är riktigt klok och hur man kan få en man att göra något sådant???, ja frågorna haglade.

När jag svarat på det mesta ropade jag på Henrietta och hon kom snabbt in med vinglas och hällde upp till oss och neg fint.


Henrietta fick stanna en halvtimme till innan jag bad henne gå, tog av pinglan innan hon fick sätta på sig kappan och försvinna, Maria stannade en bra stund till och jag vet inte hur många frågor jag fick svara på innan hon blev nöjd.

Misstänker att Marias man fick knulla i går kväll.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards