Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Piskning 2.

Av Subban Svensson - 30 oktober 2009 13:33

Slav nummer 2 verkade vara mera ömhudad än sin kollega för han skrek värre än första slaven under sin behandling.
Nu när båda såg ut som köttfärs i rumpan fick dom krypa runt på alla fyra och riktigt visa upp hur fina deras rumpor blivit och efter att ha visat sig ordentligt fick dom under Madams överinseende göra armhävningar och så fort tempot gick ner så small det till på deras sargade stjärtar och tempot ökade igen.
Vet inte hur många armhävningar det blev men när det var klart låg dom alldeles utslagna och svettiga helt platt på golvet.
Nu blev jag kommenderad att sätta mig i gynstolen, såg ut precis som en riktig gynstol men bara med den skillnaden att i den här stolen blev man fastspänd med läderremmar.
Satte mig lydigt i stolen som faktiskt var riktigt skön, mina ben positionerades och låstes fast så fittan riktigt gapade mot publiken sedan förklarade Madame 2 att slavarna skulle få gottgöra slavinnan för sitt beteende genom att slicka henne 1 timme var i halvtimmesintervall.

Slav 1 fick resa sig och dom satte elaka klämmor i hans bröstvårtor och drog snöre ut mellan hans ben sedan fick han krypa in mellan mina lår och börja slicka min fitta, gillar ju att vara blottad och tittad på och att sedan slaven visade sig vara mycket flink med tungan gjorde ju inte saken sämre.
Han fick dock inte slicka i lugn och ro så väldigt länge för snart stod Madame bakom honom med en grotesk strap-on som hon utan någon smörjning eller förövning började trycka in i hans stjärt, han både skrek och vred sig av smärta men Madame bara fortsatte att tvinga in jättekuken i hans hål.
Till slut hade hon lyckats trycka in den och då började hon jucka den in och ut rätt så långsamt, kände hur svårt slaven hade med att koncentrera sig på fittslickning men han försökte ändå så gott det gick och efter ett tag hade hans anal slappnat av lite och säkert smörjt sig själv lite så Madame ökat takten och drog samtidigt i snöret till hans bröstvårtsklämmor, slaven verkade lida väldigt mycket av varje stöt som Madame gav honom därbak, förstår honom eftersom hans stjärt var så misshandlad så måste varje stöt mot skinkorna vara djävulsk.

Efter ett tag vande han sig tydligen för slickningen blev himmelsk och jag fick flera orgasmer bara av hans tunga, efter ett tag så drog Madame ur jättekuken och han fick vila en liten stund men det visade sig att pausen bara varade tills Madame Siv hade spänt på sig samma strap-on och nu penetrerade slavens anal med friska krafter.
Tyckte tiden gick fort men den åsikten delade nog inte slaven men helt plötsligt var första halvtimmen klar och dags för nästa slav vilken fick samma behandling men som skrek och hulkade något enormt när den stora skulle in men som vanligt hade han väl inget val.

Slaven slickade och Madammer bytte plats och även den här slaven var duktig med tungan men fittan började bli lite mera svårflirtad nu men visst njöt jag av behandlingen och en och annan orgasm infann sig också.

Det hela fortsatte så tills båda slavarna fått slicka och blivit påsatta under 1 timme var, på slutet fick även Madame Sivs slav och den lilla rödhåriga hjälpa till att knulla slaven med strap-on kuken.
När det var över kände jag mig alldeles bortdomnad i stackars fittan men en skön upplevelse var det och slavarna verka mer än lovligt tagna av sin bestraffning.

 
 
Ingen bild

Håkan

31 oktober 2009 00:27

Så härligt att se dig ligga så och se när du njuter av att vara blottad och öppen för lek.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se