Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Skäms lite.

Av Subban Svensson - 30 oktober 2009 16:51

Feta tanten skäms lite över sig själv just nu.

Varit på Willys och handlat och kunde inte motstå frestelsen att ha Tens apparaten på mig, 2 elektroder på fittan och lilla kontrollen i fickan.

Valde ett trevligt program som varierade från typ små slag till hårda slag och sedan en riktigt hård urladdning under ca 7 sekunder innan det lugnar sig igen, var riktigt mysigt att gå i affären och känna pulserna i fittan så min blick var nog mera kåtvåt än vanligt.

Såg kanske lite vimsig ut när jag gick bland hyllorna men allt gick bra tills jag böjde mig ner i frysdisken, tydligen spände jag några muskel i fittområdet genom att böja mig så och precis samtidigt kom den jätteurladdningen så det som hände var att jag fick en jätteorgasm mitt i affären.

Reste mig snabbt upp och höll mig krampaktigt i kanten på frysen och försökte vänta ut alla orgasmvågor på spagettiben, tydligen syntes det att något hände för en äldre dam kom fram och frågade, hur är det med dej lilla vän?

Lyckades få ur mej något om att jag blev lite yr men att det nog snart skulle gå över.

Känns lite skämmigt, tanter står inte och får orgasm på Willys.

Måste nog ta det lite lugnt med den apparaten.

Skönt att tagit sig hem igen med varorna, klätt av mig som vanligt men fortfarande inte tagit bort elektroderna.

Finns väl antagligen ingen lag som förbjuder orgasm i mataffären men kanske inte så lämpligt om det kom ut, glad att jag inte hade geisha kulorna i som jag först tänkt, så stark som orgasmen var hade dom garanterat ramlat ut på golvet.


 
 
Ingen bild

jadu

30 oktober 2009 19:07

Du är ju fan helt otrolig...fick mig kåt som fan igen...Måste köpa en sådan där apparat o testa själv...Undrar hur de skulle kännas att sätta den på kulorna o på kuken...Blir kåt bara på tanken...mmmmm!!

 
FrökenM

FrökenM

30 oktober 2009 20:22

Nämen fy dig!*fnissar*

http://ettundergivetunder.blogspot.com

 
Ingen bild

Håkan

31 oktober 2009 00:29

Underbart din lilla hynda, undrar var på fittan du sätter fast elektroderna och vilka program som du tycker är bäst ;-)

 
Ingen bild

liten

31 oktober 2009 08:32

låter otrologt skönt skulle vilja följa med dig i koppel

 
Ingen bild

Bill

31 oktober 2009 13:00

He he, din filur! Tur att elektroderna i alla fall inte lossnade och ramlade ner under kjolkanten så folk kunde undra hur du var skapt!
Låter jäkligt mysig att kunna gå vart som helst och bara få orgasm lite då och då.

 
Helene

Helene

31 oktober 2009 19:17

Hej! Fan vad underbart rolig blogg du har hittade den nu och sökt efter just en sådan blogg...Tycker absolut inte att du ska sluta blogga!!!! Vad fick aparaten ifrån:P???
Pussochkram

http://fantastiskahelene.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se