Alla inlägg under oktober 2009

Av Subban Svensson - 23 oktober 2009 20:31

Fått lite fart på Tens apparaten, inte vågat prova på intimare delar än men jag har testat att ha elektroderna på min lilla bakdel och skinkorna blir att skaka och rycka helt okontrollerbart.

Kändes som en man stod och behandlade dom, skrattade hejdlöst i min ensamhet.


Av Subban Svensson - 23 oktober 2009 16:45

Skööönt med Fredag!

Känner mig inte 100 och ska ta det lugnt, kanske försöka skriva lite mera om vad som hände förra helgen.

Till skillnad från hur det brukar vara sitter jag faktiskt med en whiskey istället för ett glas vin, bättre för halsen tror jag.

Hoppas ni har det bra?, dåligt med kommentarer på sistonde???

Första kommentar får komma och äga min kropp i 2 timmar!

SKOJAR!

Av Subban Svensson - 23 oktober 2009 07:58

Dåligt med röst idag men rätt så OK annars så man jobbar som vanligt.

Får nog tillbringa helgen med att försöka bli frisk och att lära sig Tens apparaten.

Av Subban Svensson - 22 oktober 2009 19:59

Har haft lite roligt nu ikväll med städslaven och lite senare med väninnan Maria hoppas jag, planerat det ett tag nu och även varit på loppis och hittat saker.
Började med att jag hittade ett par helt nya högklackade på en loppis, riktigt pink i färgen och skulle passa Barbie perfekt i färgen och storleken var 44!!

Köpte skorna för 25 kr och har sedan köpt både stay ups och strumpbyxor i stor storlek, rensat källarförrådet och även hittat en uttjänt kappa mm.

När städslaven kom fick han klä av sig naken som vanligt men sedan fick han veta förutsättningarna för att få fortsätta som städslav hos mig och efter lite tvekan gick han med på mina planer.
Satte honom på en stol i badrummet och gav honom en riktigt fin makeup med mycket ögonskugga, rouge på kinderna och riktigt långa fina ögonfransar och naturligtvis illrött läppstift, håret var inte mycket att göra åt men jag hade hittat en gammal röd peruk som fick pryda hans huvud.
Han blev så söt så!, inspirerad som jag var kunde jag inte låta bli att måla naglarna läckert röda.

Sedan blev det dags för att honom att sätta på sig svarta stay ups vilket han hade lite problem med att klara av men till slut fick han lite stil på det, skorna passade riktigt bra i storlek men vilken vinglig färd det blev när han försökte gå.
Vi fick träna en bra stund innan det började gå bättre för den stackarn, vet inte om det var så synd om honom heller för tittade man på kuken så verkade då den trivas bra.
Så höga klackar är det ju inte men har man tydligen aldrig provat kan det tydligen vara lite problematiskt, tippar att klackarna är typ 6-8 cm.

Nu tog jag fram en gammal uttjänt BH som jag satte på honom och fyllde kuporna med prydnadskuddar som jag hittat i källaren, han fick mannekänga för mig på golvet och visst var han en fantastisk syn måste jag säga, avslutade det hela med ett pyttelitet gammalt serveringsförkläde som inte ens täckte kuken som stack fram.

Min städslavinna och servitris var klar!, döpte honom snabbt till Henrietta.
Underligt hur man med enkla medel kan förvandla en slav till slavinna!
Vi har tillbringat kvällen tillsammans och han har städat och även fått träna att servera, kaffe och kakor och även lärt sig servera vin på ett fint sätt.
Har även tränat honom på att niga fint för dom han träffar eller serverar.

När han började uppfylla mina krav fick han gå härifrån men med den skillnaden att han fick sina kläder och skor i en påse och fick ge sig av som slavinnan Henrietta dock fick han en gammal kappa av mig att skyla sin kropp med, tur att han var försedd med stora bröst under kappan annars skulle kuken som stod rakt ut märkts lite väl mycket.
Snäll som jag är skickade jag även med honom läppstift och övrig smink och inte förglömma nagellacksborttagare.

Tycker inte synd om Henrietta heller för jag vet att hon åker bil och från min port till bilen är det inte många meter så risken för upptäckt kan inte vara stor.
Nästa städning ska Maria vara bjuden och slaven ska komma till mig färdigklädd och sminkad som hembiträdet Henrietta och jag kan inte vänta på att få se Marias reaktion när Henrietta kommer fram med kakfatet framför hennes näsa och kuken stickandes ut rakt under fatet.
Undrar vad Maria tar?
Funderar på om Henrietta skulle behöva ha en genomskinlig blus eller om det är bra som det är.
Erkänner att jag blev lite kåt av att förvandla slaven till slavinna.
Handlat idag!, köpt en EMS/TENS apparat till mig själv, sedan jag blev utsatt för en sådan apparat har jag drömt våta drömmar om att ha en egen och nu har jag det.
Modellen jag äger har 4 plattor och en fruktansvärt massa program/finesser så det lär inte bli någon lek med den i kväll för jag fattar inte hälften av bruksanvisningen.
Om någon är intresserad så finns den på Lidl denna vecka för 399 kronor.
Funkar den bara hälften så bra som den jag haft på fittan så är den mer än väl värd pengarna!

Av Subban Svensson - 22 oktober 2009 16:22

Snart slut för idag!

Ska se till att få städat idag och har planerat lite nya hyss för städslaven.

Få se om det blir bra.

Av Subban Svensson - 22 oktober 2009 09:35

Varken bättre eller sämre utan ungefär lika som igår på snuvfronten.

Inte så kallt idag utan mera uthärdigt när man trippade till jobbet.


Av Subban Svensson - 21 oktober 2009 20:09

Haft en lugn kväll och legat i ett ångande bad för att skrämma bort snuvan, varmt bad och en stor whiskey brukar kunna hjälpa men om inte annat känns det bättre.

Halvsovit i badet till skön musik, Cannibals med Mark Knofler känns skön när man badar.

Har fortfarande märken på pattar och bakdel men nu syns dom inte så mycket, kan nog blotta mig lite nu utan att dom tror att man är tvättbjörn.

Lite snuvig som sagt men det är inte bara näsan som rinner utan det kommer på flera ställen också känner jag när jag leker med ett finger.


Av Subban Svensson - 21 oktober 2009 19:07

Master och Madammer fick helt plötsligt fram varsin piska och jag fick order om att krypa runt på golvet samtidigt som dom alla 3 började piska min nakna kropp där dom kom åt, small i rumpan, mellan benen och på sidorna av pattarna.

Var inte trevlig motion alls och inte kändes det bättre när Madame 2 tvingade mig att låta som en gris när jag kröp runt och blev piskad, kändes som om jag fick snärtar av piskan överallt och allra mest ont gjorde det naturligtvis när det kom ett slag in mot mitt sköte.

Vet inte hur många varv jag fick krypa runt i piskregnet och nöffa innan jag fick ställa mig upp och dom gav sig på pattarna på allvar, hela pattarna piskades alldeles röda och vårtorna skonades inte men till slut verkade dom nöjda för stunden med sitt verk och jag blev återigen kommenderad ner på alla fyra.

Madame 2 visslade till och hennes båda slavar kom springande fram till henne med en väldig fart, hon bad den ene av dom att hämta ett halsband och koppel och snart satte hon på mig halsbandet och gav kopplet till slavarna med ordern att ta ut subban i lagårn!, griskätten skulle väl passa men jag tror det blir bäst att ni spänner fast henne på piskbänken.

Slavarna ryckte till i kopplet och jag fick krypande försöka hänga med, trappan ner var inte lätt på alla fyra och gårdsgruset var inte heller snällt att krypa naken i, måste varit en vacker syn att se en fet naken subba med rödflammig kropp av piskan som snällt kröp på alla fyra med koppel på och ledsagad av 2 lika nakna män med stånd, vi ställde färden mot ladugården som låg ca 50 meter från huset vi var i ifrån början och när dom öppnade dörren och jag kröp in förstod jag att det inte längre var en ladugård utan huset var helt inrett för annan djurhållning nämligen slavar och slavinnor.

Fanns en bar och en storbilds TV, soffor och allehanda piskbänkar, stupstockar, kedjor ja inget verkade saknas i detta hus.
Madame 2s slavar drog upp mig på en piskbänk som hade flyttbara fotplattor vilket innebar att dom kunde spänna fast mig med stjärten i vädret och benen brett isär, kändes som om man kunde se från fittan ända upp i halsen på mig så öppen kände jag mig där jag låg.
När jag var ordentligt fastspänd började slavuslingarna leka med min kropp, nöp och drog i pattarna och fingrade i fittan, jag försökte protestera men dom bara skrattade och en av dom tystade mig genom att köra in sin grova kuk i munnen på mig.
Dom tog verkligen tillfället i akt men dom vågade inte stanna så länge utan måste upp till sina sysslor och Madame innan någon anade oråd.

När dom till slut gav sig upp till huset kunde jag bara konstatera att jag låg där jag låg och kunde inte annat, tror nästan jag legat 1 timme när jag till slut hörde svaga röster som verkade närma sig.

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards