Alla inlägg under oktober 2009

Av Subban Svensson - 21 oktober 2009 11:26

Har ni sett all Tv reklam för rynkkrämer?

Har personligen en bättre metod, använder negerbollar och andra bakverk.

Min teori är att alltid fyller dom upp några rynkor!

Av Subban Svensson - 21 oktober 2009 09:54

Varit till tandis nu morgonen, blev väl inte så farligt men ska ändå dit 1 gång till.

Bara undersökning och bildtagning idag och dom hittade 1 litet hål och en massa tandsten så det ska åtgärdas vid nästa besök.

Problemet med tandis är att man gärna bär längre kjol än vad man skulle annars, om jag skulle ha kort kjol när dom fäller ner tandläkarstolen så skulle jag blotta hela underlivet och tror inte det är rätt ställe att göra det på.

Känner mig fortfarande inte 100% på snuvfronten men det har i alla fall inte blivit sämre.


Av Subban Svensson - 20 oktober 2009 19:50

Känner mig lite mosig nästan som om det var snuva på gång.

Hoppas det inte blir något utan att man mår OK i morgon men sitter här med en kopp varmt honungsvatten och har onda aningar.

Gillar inte rinnande näsa!, räcker gott att det rinner i fittan.

Till råga på allt elände ska jag till tandläkaren i morgon, får jag välja blir jag mycket hellre piskad och straffknullad än att gå till tandläkaren.

Av Subban Svensson - 20 oktober 2009 19:25

När jag kissat färdigt fick jag sitta åter på min plats och presentationerna fortsatte med att samma man som först talde önskade alla välkomna till en trevlig kväll och eftersom inte alla kände varandra tyckte han det var en bra ide med presentationerna, visade sig att denna man var ägaren till huset som vi befann oss i.

Ta av ögonbindlarna på era slavar tack sa samma man och Madame tog bort min och det tog en liten stund för mina ögon att vänja sig vid ljuset men lite försiktigt tittande fick jag ihop matten, var alltså 3 stycken dominanta varav 1 man och 2 kvinnor och varje dominant hade medfört 2 slavar var.

Det var tydligen inte heller första gången det var träff hos mannen förstod jag på diskussionerna och Madame Siv verkade bra bekant med mannen som tydligen ägde huset.

Tittade runt på alla och såg den lilla rödhåriga tjejen med vackra ringar i sin rakade fitta och med en vackert lite prickigt skinn som rödhåriga brukar ha, hennes man hade verkligen mycket hår på bröstet och pungen såg verkligen tung ut måste jag hålla med om, båda verkade vara typ 35 år om jag skulle ge en uppskattning.

Dom båda slavarna som den andra Madame hade med sig verkade också stämma bra med beskrivningen och deras ålder skulle jag tro låg mellan 30-40 år.

Rummet vi satt i var troligen normalt en matsal men bordet saknades och stolarna vi satt på stod mot väggarna så att det blev plats i mitten för uppvisning av objekten som han så fint utryckte det hela.

Herrn som ägde huset såg ut att vara typ 55 år och lite rund om magen och med begynnande flint och Madame 2 eller vad vi ska säga var av normallängd men med stora bröst som stod rakt ut under klänningen, tänkte silicon så fort jag såg dom men det kan ju vara så att dom är äkta.

Nu klappade mannen händerna igen och begärde ordet, mannen fördelade ut sysslor till slavar och slavinnor, mat skulle förberedas och drinkar skulle serveras till Master och Madame, dukning mm.

Alla undergivna försvann åt alla håll utom jag för jag hade inte fått några order?

Herrn i huset tog nu till orda igen, har diskuterat med Madame Siv över slavinnans uppträdande och vi har kommit överens om att det är bäst att få bestraffningen ur världen på en gång!

Kände hur röd jag blev om kinderna, 3 stycken dominanta tänkte tydligen bestraffa mig här och nu men hann inte tänka så mycket mera innan jag fick order om att ta av mig både strumpor och skor och bli helt naken.

Lydde snällt och blev sedan kommenderad ner på alla fyra som det feta brunstiga subba jag var.

Av Subban Svensson - 20 oktober 2009 08:44

Kall morgon men subban är bra mycket piggare än igår.

Känns helt OK idag och blev rätt så efterkåt igår kväll så lite lek blev det innan jag somnade.

Fortfarande dock lite känningar efter helgen men ömheten får en även att tänka på hur jag blev öm och sedan bär tankarna iväg och fittan blir blöt igen.


Av Subban Svensson - 19 oktober 2009 19:16

Nästa talare var en man som presenterade sina slavar, tydligen en liten smal rödhårig tjej med små bröst och 5 ringar i varje blygdläpp och så även ringar i bröstvårtorna, presenterades som en kuksugargudinna och ett mycket gott smärttåligt knull.

Mannens nästa presentation gällde en manlig slav med mycket hår på bröstet och tung pung som också han var bra med munnen och även hade en tillgänglig bak, tränad att bära vikter i pungen och om någon ville njöt av att bli sparkad på pungen, det ovanliga var att dessa 2 slavar var gifta med varandra och hade en gemensam Master.

Mycket intressant att höra presentationerna men jag led av att inte få se personerna ifråga och till råga på allt började jag bli kissnödig.

Nu började en Madame presentera sin manliga slav som stor och välväxt med ett mycket uthålligt organ, ringar i bröstvårtorna och i kuken och väl tränad att piskas, sedan fortsatte samma Madame att presentera sin 2 slav vilken även han var man, lång och mager med en ovanligt grov kuk som tålde att piskas och med en slavtunga som slickade så länge som begärdes av honom.

Kände att jag inte klarade längre utan viskade till Madame vid min sida att jag måste kissa, Madame blev alldeles stel och satt tyst en stund innan hon höjde rösten och begärde ordet, Kära vänner jag skäms lite över mitt dåliga val av slavinna för inte nog med att hon satt och njöt i bilen nu sitter hon även här som en liten barnunge och gnäller om att kissa, fruktansvärt ouppfostrat att störa presentationen på detta vis och jag hoppas ni förlåter mig detta dåliga val och ger mig assistans vid bestraffningen senare.

Skämdes som en hund av Madames ord men Madame blev lovad hjälp vid bestraffningen och någon hämtade tydligen en glasskål och jag fick gå fram på golvet och huka mig ner över skålen och släppa min stråle i skålen, var fruktansvärt skämmigt att kissa framför alla så nu var jag faktiskt glad över ögonbindeln så att jag inte behövde se någon i ögonen.Av Subban Svensson - 19 oktober 2009 18:24

Skönt att vara hemma och ta det lugnt, blev tvungen att handla lite mat men blev ingen större uppvisning i affären utan smet bara in och köpte det som jag behövde.

Mycket öm i mina bröstvårtor och mina 2 hål känns även dom lite ömma men lite kåthet börjar återvända känner jag.

Av Subban Svensson - 19 oktober 2009 18:02

Satt i bilen och koncentrerade mig på att inte komma flera gånger trots det sköna brumandet i fittan och tänkte tacksamt när vi passerade Mariebergs köpcentrum att hade orgasmen kommit här hade nog inte Madame tvekat att piska mig på stora parkeringen vilket skulle varit skämmigt även för subban.

Efter att ha åkt ca 1 timme bortom Örebro gav Madame mig en ögonbindel som jag fick sätta på mig och allt blev svart, satt tyst och lyssnade och efter ca 10 minuter svängde vi in någonstans och slaven stängde av bilmotorn.

Madame gav slaven order om att ta väskorna och själv hjälpte hon mig ut ur bilen och med ett stadigt grepp i min arm gick vi ca 20 steg rakt fram och sedan varnade Madame mig för trappsteg och när trappen tog slut kom vi in i värmen.

En man hälsade på Madame och jag fördes vidare in i ett rum där jag fick sätta mig på en stol, satt tyst och lite nervös och hörde folk prata och flera människor anslöt till sällskapet.

Plötsligt klappade någon i händerna och sorlet tystnade, rösten förkunnade att nu har alla kommit så  presentationen av objekten kan börja!, vill Madame Siv börja frågade rösten.

Madame Siv ryckte upp mig till stående och förde mig framåt några meter, den här slavinnan heter subban och är av lite äldre årgång sa Madame till församlingen, sedan knäppte Madame upp min blus och tog av BHn och därefter släppte hon ner min kjol, gillar ju normalt att bli uppvisad för folk men lite jobbigt kändes det när jag inte kunde se för vilka och inte ens visste hur många dom var?

Som ni alla ser är hon riktigt fläskig och har rejäla hängpattar, hon är tränad att tillfredställa både män och kvinnor och hon kommer att stå till er allas tjänst under vår vistelse här och ta gärna tillfället i akt att känna på henne och hennes behag när presentationerna är klara.

Kändes förnedrande att höra Madames ord men hann inte tänka så mycket innan jag fick order om att snurra runt, stå på alla fyra och sära på låren, hoppa upp och ner så pattarna hoppade + lite mera uppvisningsövningar, Madame visade också min stjärt och förklarade att subban satt och gav sig själv orgasm i bilen så jag blev tvungen att piska upp henne på vägen hit.

Madame presenterade sedan slaven och berättade att hans kuk alltid var inlåst i kyskhetsbältet och att han inte hade fått tillstånd till orgasm på 6 månader och att även han stod till allas tjänst under kvällen.

Fick sedan sätta mig igen och nästa presentation började, vad jag önskade att jag inte hade ögonbindel.


Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se