Alla inlägg under oktober 2009

Av Subban Svensson - 19 oktober 2009 16:17

Vilken jobbig dag det är och slut verkar den aldrig ta heller.

Behöver vila lite, skulle inte sitta fel med en skön helkroppsmassage.


Av Subban Svensson - 19 oktober 2009 10:57

Madame Siv med slav kom med bilen på utsatt tid, slaven körde och Madame satt fram så jag hoppade in i baksätet och hälsade, jag fick genast order att sätta mig i mitten och när jag satt mig ner så startade slaven bilen och färden började.

Dra upp kjolen runt magen gav Madame order om och jag bökade runt så att jag fick upp kjolen och blottade mitt nyrakade kön, stoppa in den här sa madame samtidigt som hon sträckte mig en stor dildo, inte så lätt i baksätet på en bil men fittan var ju redan blöt så snart satt den där den skulle.

Dildon var en stor naturfärgad sak med sladdar som gick till en fjärrkontroll och den kontrollen höll Madame stadigt i sin hand, vill se till att fittan håller sig blöt under färden men subban får under inga omständigheter komma för då blir det konsekvenser för subban avslutade hon samtidigt som hon vred på strömmen så att dildon började vibrera i mitt inre.

Madame satt och lekte med fjärrkontrollen ökade/minskade vibrationerna hela tiden så det var väldigt svårt att hålla koncentration på att inte komma.

Mina ögon var nog alldeles glansiga av kåthet när vi närmade oss Örebro och helt plötsligt lyckades Madame öka vibrationerna ännu ett steg och nu klarade jag inte att hålla tillbaka utan kom i en orgasm, vafan gör du subba skrek Madame högt!

Stanna bilen röt Madame till slaven och han svängde in på en liten skogsväg och stannade, ut ur bilen subba skrek Madame och jag kravlade ut så fort jag kunde, lägg subban över motorhuven beodrade hon slaven och han släpade iväg mig och la ner mig över huven med stjärten i vädret.

När jag låg i position på huven rumstrerade Madame om i skuffen och kom sedan med en piska i handen och började utan pardon piska röven på mig med hårda slag, vet inte hur många slag men det var en rejäl omgång som mina skinkor fick ta emot innan hon morrade åt mig att åter sitta bak i bilen.

Skämdes över att inte ha klarat att kontrollera min kåthet och funderade lite på om någon i dom passerande bilarna såg min stora feta röv liggande blottad över motorhuven men kröp snällt in i bilen igen, Madame läxade upp mig i bilen och sedan fick jag stoppa in dildon igen och vibrationerna började återigen pirra i mitt inre men den här gången hade jag verkligen focus på att inte komma.

Av Subban Svensson - 19 oktober 2009 10:49

La mig tidigt igår men när klockan ringde nu på morgonen var jag lång ifrån utsövd utan hela min kropp skrek vilt vill inte.

Lyckades väl masa mig upp och komma till jobbet, fortfarande ont i lilla stjärten och fittan och brösten ömmar.

Skulle vilja tillbringa dagen i en varm badtunna istället för att sitta på kontoret.


Av Subban Svensson - 18 oktober 2009 18:12

Hemma igen!, tagit en dusch och ett glas vin.

Måste erkänna att jag är jättetrött, kärringen börjar bli gammal.

Ska sova rekordtidigt idag, har svårt att sitta på stackars rumpan och har mycket märken över hela min kropp.

Har träningsvärk i hela kroppen och mina hål känns ömma efter all uppvaktning dom varit med om, till och med träningsvärk i munnen/käken efter saker som varit på besök i min mun.

Känner mig lite som om jag blivit överkörd av tåget men mår samtidigt mycket bra och jag lovar att i kväll behöver jag inte leka.

Blev hämtad med bil av Madame Siv och hennes slav.

Av Subban Svensson - 17 oktober 2009 12:49

Nu ska jag snart åka så vi får se om jag skriver några rader i morgon när jag kommer hem.

Sköt om er!

Av Subban Svensson - 17 oktober 2009 11:23

Blir lite rastlös av att vänta, kommer att bli hämtad med bil och har fått order om att klä och sminka mig som en hora.

Kanske inte sådan stor skillnad mot hur jag brukar se ut, har sminkat mig hårt och kör med kort kjol med strumpor med söm och strumpebandshållare, BH och genomskinlig blus och ett par svarta högklackade pumps.

Tycker jag ser rätt så luderaktig ut faktiskt.

Har också blivit mera och mera våt under dagen, känns nästan som det plaskar mellan benen men förhoppningsvis kommer någon eller några att ta hand om min kåthet.

Är väl klar att åka och har packat lilla väskan också men jag skulle inte hämtas förrän 13.30 så det är en stund kvar så man kanske skulle försöka få i sig lite lunch.

Av Subban Svensson - 17 oktober 2009 10:24

Lite pirrigt idag, ska åka bort efter lunch och tillbringa natten borta.

Har putsat hönan och benen 1 gång till idag för att vara riktigt slät och fin.

Pirrigheten gör mig väldigt våt men ska inte leka utan vill vara en riktigt våt/kåt duktig liten slavinna idag.

Tankarna på vad som kan hända gör väl inte att jag blir mindre pilsk antar jag, är helt övertygad om att jag kommer att piskas och bindas.


Av Subban Svensson - 16 oktober 2009 18:48

Min internet fungerar igen!!!!!!!

Skönt att ha kontakt med yttervärlden igen.

Har duschat och rakat mig och det blev så lent och fint så, vill ni känna?

Sitter naken och fräsch med ett glas vin och mår bra, börjar bli lite blöt och funderar på om jag ska göra något åt problemet eller dra ut på det.


Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se