Direktlänk till inlägg 18 november 2009

Skön kväll!

Av Subban Svensson - 18 november 2009 21:08

Har haft en skön kväll i höstmörkret och hoppas ni har haft detsamma.

Har inte skrivit så mycket på sista tiden utan det har nog mera blivit knulla om jag säger så.

Blivit uppvisningsluder för 4 herrar bland annat, 4 kukar är väl vad subban behöver för att må bra antar jag.

Lärt mig hantera Teens apparaten så nu kan jag gå ute i affärer med alla 4 elektroderna utan att få orgasm utan bara nästan.

Blivit påkommen nästan naken i tvättstugan av en man.

Har hänt en hel del i subbans liv sedan jag skrev sist.

 
 
Ingen bild

edwin

19 november 2009 09:11

Mmm, nu hörs det att du har mycket att berätta! Vill gärna höra mer om när du blev upptäckt i tvättstugan, och vad du fick göra som uppvisningsluder!
Har du provat Tens-apparaten på jobbet än? Var sätter du elektroderna förresten?

 
Ingen bild

Bill

19 november 2009 09:54

Berätta!!! Kuken reste sig direkt bara av dina inledande ord...

 
Ingen bild

Håkan

19 november 2009 11:00

Blivit påkommen nästan naken i tvättstugan låter spännande och att du varit ett uppvisningsluder för fyrta kåta män är nog som du skriver..precis vad en subba behöver.

 
masse5

masse5

20 november 2009 14:43

*wow* Låter verkligen häftigt att du nästan blivit påkommen nästan naken i tvättstugan. Ha det vart jag som kommit på dej nästan naken där, så hade jag förstås dragit av dej resten av kläderna där och först hade du fått sugit av mig ordentligt innan du fått smaka lite kuk i din våta fitta förstås.Vore inte helt fel.. PUSS på´re

http://masse5.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se