Direktlänk till inlägg 28 december 2009

God fortsättning!

Av Subban Svensson - 28 december 2009 19:53

Subban har haft en skön jul med mycket god mat men även fått min beskärda del av julkorven!

Ska fira i nyår naken i en badtunna vilket ska bli underbart, Bengt är lite hemlighetsfull om hur många det blir, misstänker att subban både får ris och kuk så det skvätter om det.

Sitter och blir småpilsk bara vid tanken på nyår!

Funderar på att skaffa en strap-on så att jag kan knulla min lilla feminina städslav, tror hon skulle gilla det.

Min stjärt börjar längta efter en riktig omgång även om det inte var så länge sedan den var röd, blir så otroligt våt/kåt av att få stjärten behandlad, enda känslan som kommer i närheten är när jag tvingas att visa upp mig och min kropp för publik.

Är nog bara att konstatera att man är en riktig slyna.

Varit på mellandagsrea i kupolen!, så mycket folk!!, njöt av att visa upp mig.


 
 
qqqq91@bc

qqqq91@bc

29 december 2009 00:28

skönt att höra att du har haft det :)
var också på kupolen idag. tyvärr var jag ingen utav de lyckliga som fick se dig "in action" :P

http://medlem.bodycontact.com/index.php?501277

 
Ingen bild

rumpmasen

29 december 2009 08:47

Hoppas Nyår blir som du hoppas i tunnan. Jag skulle gärna ge dig pisk på din nakna stjärt. Du får mer än gärna knulla mig med din Strap-on

 
Ingen bild

Bill

29 december 2009 09:23

Tråkigt att man bor så långt från Ludvika/Borlänge... Men jag har en kompis i dina trakter som jag ska hälsa på under våren, så då kanske jag får en glimt av din sköna fitta.

 
Ingen bild

bisex_69

12 januari 2010 14:11

Snart ägnat igenom hela din blogg..härlig läsning!! Du får låna min strapon..kanske kan njuta av den båda..;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se