Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Kroppsvård.

Av Subban Svensson - 30 december 2009 18:50

Lilla subban har plaskat i badet och rakat sina ben och det som sitter mellan benen.

Ska göra det en gång till i morgon så hon är riktigt slät och fin till nyår, kör hårt med klämmor i vårtorna så att dom är riktigt stora/svällda och ömma i morgon så att herrarna har något att leka med.

Använder även sugen på clittan så den kommer att vara stor och fin, tänker sova med sugen på clittan under natten.

Så i morgon blir det rakning en gång till och sedan måla alla naglar läckert röda och sedan sminka sig riktigt horaktigt, klädsel spelar ju mindre roll när vi ändå ska vara nakna i bastun/tunnan.

 
 
Ingen bild

Rumpmasen

31 december 2009 07:11

Gott Nytt År! Hoppas du får kul och skönt i tunnan. Det blir nog bra för dig att få ligga naken i en badtunna och bli knullad av förhoppnings flera olika män. Vem vet någon kanske ger dig pisk i snön

 
Ingen bild

Bill

31 december 2009 14:56

Den som ändå finge vara där och ge dig vad du tål...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se