Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Henrietta.

Av Subban Svensson - 12 januari 2010 18:53

Söta lilla Henrietta har varit här och städat ikväll, blev så rent och fint så.

Nästa gång tror jag att Maria ska få träffa Henrietta, ska bli spännande att höra hennes kommentar.

Hon är så söt med sitt röda hår och stora bröst, kände mig lite elak idag så jag la henne över knät och gav henne smisk dock såg jag till att lilla kuken inte fick lika bra friktion mellan mina lår så något sprutande blev det inte under smisket.

Gick själv naken med högklackat som vanligt och efter smisket fick hon kyssa mina skor och tacka för bestraffningen, svårt att undgå att märka att hennes blickar lätt söker sig upp mellan mina lår när hon ligger där på golvet framför mig.

Henrietta fick städa mer än vanligt idag, dels behövdes det och dels var det trevligt att se den röda stjärten vandra runt framför mina ögon.

När hon kröp på alla fyra och skurade så sa jag stopp och lät henne stå och vänta tills jag droppade lite olja i stjärtskåran och började trycka i en plugg i stjärten, hon grymtade lite men snart satt den där den skulle och med tanke på hur svälld kuken var så verkar det inte vara något som hon tyckte illa om.

Har funderat på att köpa en Strap för att knulla lilla Henrietta med men först ville jag testa henne lite så när hon städat klart kollade jag klockan och kom fram till att hon hade haft pluggen inne i nästan 1 timme.

Kollade städningen samtidigt som hon fick stå i tv-rummet på alla fyra och vänta, hittade inget att klaga på så jag öppnade kylskåpet och tog fram min present till Henrietta innan jag gick in till henne.

Berömde hennes duktiga arbete och sa att jag skulle befria henne från Pluggen men att jag även vill ge henne en belöning för väl utfört arbete.

Jag vred lite på Pluggen innan jag resolut drog ut den ur hennes stjärt och strax därefter började jag trycka in hennes present vilket var en stor gurka som jag köpt speciellt för detta tillfälle, blev väldigt mycket gnyende och protester innan den gled in men till slut var den där den skulle.

Henrietta var alldeles svettig men stod fortfarande snällt på alla fyra och flämtade av upplevelsen, började knulla lilla städslaven med stora gurkan och kan man tolka hennes läten rätt var det inte allt för angenämt men tids nog gled gurkan riktigt lätt i lilla städslaven.

Tog riktigt hårt tag i gurkan och började stöta den in och ut, har själv upplevt sensationen av en grov sak därbak som går som en pistong.

Blev förvånad själv när städslaven Henrietta helt plötsligt bara gav ifrån sig något slags gurgelläte och jag såg sperman spruta helt okontrollerat från hans kuk, nog var han en riktig stjärtslyna alltid.

Drog ur gurkan och såg hans gapande hål där den suttit begravd, tvingade Henrietta att slicka upp all sperma som kladdat ner mitt nystädade golv.

Tror det var en mycket lycklig liten städslav som med röda kinder och liten kappa lämnade min boning.

 
 
Ingen bild

rumpmasen

12 januari 2010 19:55

Det går för mig bara av att läsa. Jag är avundsjuk på städslaven.

 
Ingen bild

Marc

14 januari 2010 15:38

Mycket avundsjuk på ditt hembiträde, vilken lycka det måste vara för Henrietta att komma hem och tjäna dig. Hoppas att Henrietta sköter sig ordentligt! En bild på Henrietta vore trevligt! God fortsättning!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se