Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Helg!

Av Subban Svensson - 22 januari 2010 09:40

Skönt att det är Fredag och veckan går mot sitt slut, gillar även att tempen ute inte är så kall utan man gå med fittan bar som vanligt.

Lite pirrig idag speciellt mellan låren!, ska tillbringa kvällen/natten borta och kommer nog att få smaka både det ena och det andra.

Vet som vanligt inte vad stackars subban kommer att råka ut för men säkerligen kommer min kropp att användas på alla sätt som sig bör.

Längtar efter att få sluta och få gå hem och göra mig i ordning, duscha, måla naglar, sminka mig hårt, raka mig och sätta vårtsugar på bröstvårtorna så dom blir riktigt stora/svällda och känsliga till kvällen.

Vet ärligt talat inte om jag kan hålla mig från att leka lite innan jag ska åka bort, kåtheten river i min kropp och jag har svårt med koncentrationen.

Är ni snälla kanske jag berättar om kvällen/natten längre fram.

 
 
Ingen bild

Bill

23 januari 2010 13:24

Kära du, vi är så snälla, så snälla...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se