Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Helgens äventyr 1.

Av Subban Svensson - 25 januari 2010 18:46 

Hämtat mig från helgen nu och börjar bli sugen på mera bus.

Helgen var en favorit i repris kan man säga, minns ni dom 2 virila männen som knullade mig mera än jag någonsin blivit knullad.

Blev hämtad med bil av Herre 1 även denna gång och sedan åkte vi hem till Herre 2 och väl där fick jag en glimt av en Herre 3 innan jag fick order om att strippa framför dessa herrar, hade högklackat, stayups, kort kjol, Bh med vårthål och nästan genomskinlig blus.

Strippade så sensuellt jag kunde och slängde klädesplagg efter klädesplagg inför deras blickar och till slut var jag lika naken som när jag föddes, då övergick Herrarna till att ge mig order om olika mycket blottande positioner, fick sprida upp fittan så mycket jag bara kunde, sära på röven och blotta mina hål, leka med pattarna och suga på mina egna vårtor sedan fick jag berätta högt och tydligt vilket sprutluder jag är och att min kropp och alla mina hål står till deras förfogande på alla vis.

Var mycket förnedrande att säga alla dessa saker men samtidigt gjorde det ju mig väldigt kåt, kändes som om det rann fittsås på mina ben så kåt började jag bli.

Såg på Herrarnas miner att dom njöt av att se på en naken kåt fet subba som blottade sig och berättade vilket luder hon var och precis som förra gången fick jag order om att krypa fram och lirka ut deras styva kukar och hälsa på dom med min mun men det dröjde inte länge innan alla Herrarna drog av sig kläderna och blev lika nakna som jag.

Dom tog tag i mig och reste upp samtidigt som dom hårdhänt klämde på mina pattar och nöp i stackars vårtorna under tiden dom tog mig bort till en bänk som jag fick lägga mig på med magen ner och stjärten stickande upp.

På denna bänk blev jag sedan fastspänd med benen brett isär och fittan vidöppen, fick sedan en kuk i munnen samtidigt som dom andra 2 Herrarna började förlusta sig med att piska min stjärt, en Herre på varje sida.

Sög som ett duktigt litet luder ska men blev lite distraherad av den hårda piskningen av lilla rumpan, sved som eld i fläsket men efter ett tag började värmen sprida sig in mellan mina lår och fittan började pulsera för varje slag.

Kände hur kuken i min mun växte och hur Herrn tog tag i mitt huvud och började stöta långt ner i halsen på mig så att jag nästan fick kväljningar men det dröjde inte länge innan jag kände sprutet och den välbekanta smaken av sperma i min mun.

Även den hårdhänta piskningen upphörde och min glödheta stjärt fick en liten stunds vila innan jag känner en varm kuk som stöts in i lilla fittan och börjar gå ut och in med ett hetsigt tempo och precis som förra gången byter dom plats och lugnar sig när det blir för nära så knullningen höll på länge och jag minns att jag fick minst 3 orgasmer innan dessa kukar tömt sin säd i mitt inre.

Var gudomligt skönt!, alla kvinnor borde prova mer än 1 man samtidigt.

Släpptes loss och fick stå på knä och städa kukar så dom blev rena och fina.
 
 
Ingen bild

Tomas

25 januari 2010 21:52

Vilka underbara pattar du har...så sköna...vill leka med dom...och suga och bita i vårtorna...mmmmm.....mer bilder vill jag ha...

 
Ingen bild

AK

25 januari 2010 23:38

ja nu börja de likna nå mera bilder av dej mm

 
Ingen bild

Dan

26 januari 2010 07:08

Så fantastiskt härligt med en bild på dig och dina tits-to-die-for...Mera sånt!!!! //Puss

 
Ingen bild

CB6000

26 januari 2010 20:04

Tack för en underbar redovisning av helgens nöjen, och tack för en underbar bild av dina härliga pattar. Blir hemskt kåt...

 
Ingen bild

viragofun

28 februari 2010 17:36

Jättefina pattor dom skulle jag vilja behandla: suga vårtan hård som fan, binda den hårt som fan de skall skifta i blått före jag e nöjd, en ordentlig klämma sk krokodil med taggar på gör susen på vårtorna .

 
Ingen bild

swdefrgh

16 mars 2010 15:25

Love you baby:*Dina bröst är såå upp kåtande---

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se