Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Helgens äventyr 2.

Av Subban Svensson - 25 januari 2010 19:38

Fick sedan stå upp och 3 stycken Herrar hjälptes åt med att binda mina pattar så att dom blev att stå rakt ut och sedan avslutades det hela med en hård klämma i varja stackars vårta, som vanligt gör det djävulskt ont i vårtorna innan smärtan lugnar sig och övergår till en mera pulserande känsla men innan detta händer har man mycket svårt att stå stilla.

Nu vill vi lite mera uppvisning av subban fick jag veta av Herre 1 och Herre 3 hämtade in en träplatta med en gigantisk plugg fastsatt på och en tub glidkräm.

Subban ska se till att få in den här i röven så snabbt hon bara kan, vi har slagit vad om hur lång tid det tar så det är bara att sätta igång!

Visste ärligt talat inte hur jag skulle bete mig, den var ju så ofantligt stor och vill man ha in stort brukar man börja med mindre och öka storleken efter hand.

Alla 3 Herrarna satt bekvämt i soffan med halvslaka kukar och väntade på min uppvisning så jag fann ingen annan råd än att börja smörja mig där bak med så mycket glid jag bara kunde, var rädd att den jättesaken skulle spräcka mig.

Jättesaken var dock väldigt spetsig så jag började lite försiktigt sätta ner mig och låta den nosa på mitt bakre hål och fick in den en liten bit men sedan tog det stopp, lät det ta sin tid och satte ner mitt skrev hårdare och hårdare mot den gigantiska saken.

Jobbade verkligen hårt och tappade kollen på tid och rum och min stackars kropp dröp av svett, hade kommit en bra bit på väg men det var fortfarande mycket kvar när Herrarna kollade sina klockor och ruskade på huvudet och reste sig och kom fram till mig på golvet.

Trodde jag skulle bli befriad från uppdraget men det blev tvärsom för dom hjälptes åt med att trycka ner mig över jättepluggen, jag skrek som en gris och trodde att jag skulle svimma men helt plötsligt satt den där, har nog aldrig blivit så uppfylld i det hålet.

Dom lät mig sitta där på golvet med jättesaken i stjärten och med pattar som börjat få en blåaktig ton men snart började det hända saker.

Två av Herrarna hade hämtat stearinljus och lät stearinet droppa ner på mina stackars bröst samtidigt som en annan Herre lät min fitta smaka en sådan här stor massageapparat som är rund i änden.

Han tryckte massageapparaten mot min clitta så att jag såg stjärnor och sensationen med jättesaken i stjärten och smärtan av rinnande stearin på mina stackars bröst gjorde att fittan krampade i orgasmer men massaeapparaten lät inte lilla knoppen vila utan fortsatte sitt jobb så att jag kom flera gånger utan att kunna göra något åt det.

Efter detta togs massageapparaten bort och min stackars fitta med sin svällda knopp fick smaka lite stearin vilket inte var så njutbart efter dessa sköna orgasmer.

Herrarna hjälpte mig sedan upp och loss från den gigantiska saken vilken släppte sitt grepp med ett ljudligt plopp, kändes som om mitt stjärthål aldrig mera skulle bli normalt.

Nu blev jag bunden med armarna upp och benen isär och fick veta att stearinet skulle tas bort vilket innebar att det skulle piskas bort, har känsliga pattar och jag kan lova att det gjorde ont att få pattpisk men det värsta var nog när klämman på bröstvårtan skulle slås bort med piskan, tårarna rann ner för mina kinder av smärtan och när stearinet på fittan skulle bort kan jag lova att det gjorde ont.

 
 
Ingen bild

Mr F

26 januari 2010 14:57

Hej du

Första gången jag skriver men har följt dina bravader ett tag nu. En resa som är fantastiskt underbar. Och denna sista....shit vad bra, du tar verkligen allt och man önskar man var där och fick ta hand om dej på detta vis. Sen vet jag du fått en massa frågor om bilder innan ...och nu en till...bundna pattar och gigantisk plugg i röven...det vill man ju bara se...!!
Fortsätt som du gör....njut.
Mr F

 
Ingen bild

Bill

27 januari 2010 08:58

Fascinerande att läsa om dina äventyr. Du gör mig kåt, helt enkelt.

 
Ingen bild

julia

8 januari 2011 00:13

fyfan vad äckligt!
gjorde detdär inte SVIIIIN ont? ;s

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se