Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Helgens äventyr 3.

Av Subban Svensson - 27 januari 2010 15:17

Efter den smärtupplevelsen så tog dom bort repen runt mina nu nästan blåa pattar, var skönt att låta blodet få strömma fritt i pattarna igen.

Herrarna började få fart på sina kukar igen men det blev ändå ett avbrott i aktiviterna för att inta lite förfriskningar, kanske inte så avslappnat som jag skulle ha önskat.

Jag blev hjälpt upp på ett stort bord där jag fick stå på alla fyra och dom 3 Herrarna hjälptes åt med att sätta klämmor på mina fritt hängande pattar och även i fittläpparna, gör ont som fan.

Avslutades med hård klämma i varje bröstvårta med en mycket tung vikt hängande i klämman, fick även vikter i fittklämmorna, mina stackars pattar måste sett ut som piggsvin av alla klämmor, hade svårt att stå stilla på bordet av smärtsensationen men Herrarna var inte klara utan skapelsen avslutade med en plugg i stjärten, (tack och lov inte lika stor som förra gången) och sedan stoppade dom in en stor vibrerande dildo i fittan som dom tejpade fast så den inte skulle ramla ur.

Var säkert en härlig syn där jag stod på bordet på alla fyra.

Sedan satt sig Herrarna runt bordet och började äta och dricka och även subban fick en matbit instoppad i munnen då och då + att jag fick dricka vin genom sugrör.

Värsta smärtan släppte efter en stund men glädjen var kortvarig för snart började Herrarna leka genom att slå till vikterna så att det slet och gungade i både pattar och fittläppar, erkänner att den utlämnade situationen tillsammans med den vibrerande dildon gjorde att fittan rann till ordentligt där jag stod som någon slags knullgris mitt på bordet.

Lyckades sörpla en hel del vin genom sugröret och varje normal flicka blir ju lite mera pilsk av vinet.

Blev lite tröttsamt att stå på alla fyra länge men till slut plockades bordet rent och jag fick lägga mig på rygg istället och Herrarna började plocka bort klämmorna mycket långsamt en efter en så man verkligen fick lida av smärta för varje liten klämma som togs bort och värsta smärtan var väl när blodet skulle återvända till mina stackars uttänjda bröstvårtor som lidit av den tunga vikten, blev ju inte bättre av att Herrarna promt skulle nypa och dra i dom stackarna.

Dildon drogs även ur med ett sörplande läte, skämdes lite över att man inte kunde dölja sin kåthet och till slut togs även pluggen bort.

Jag hjälptes upp till stående igen och en av Herrarna la sig på golvet och jag fick order om att skrevande sätta ner fittan över hans ansikte och sedan börja suga hans kuk, satte ner fittan ovanför hans ansikte och kände hur hans tunga började jobba i och på min våta fitta, kändes så skönt att bli slickad så jag nästan glömde att jag hade en kuk att suga.

Slickade och sög på den styva kuken och lät mina tänder riva lätt i kanten på ollonet och nog verkade det som kuken trivdes i min mun allt, dom 2 andra Herrarna hade nu ställt sig med varsinn piska och började snärta till mina skinkor med jämna mellanrum så dom dallrade, klarade inte av det så lång tid till utan kom i en skön orgasm som troligtvis nästan kvävde stackars fittslickaren, dels allt det våta och sedan att jag tryckte ner fittan över hans ansikte så han nog inte fick luft.

Skärpte till mig efter orgasmen och fick snart hans kuk att spruta i munnen på mig.

Herren på golvet reste sig men jag fick stå på alla fyra för nu ville dom andra 2 Herrarna betäcka mig.

 
 
slynan

slynan

28 januari 2010 16:05

Visst är det härligt att få brösten bundna, älskar färgen och den njutningsfulla känslan när dom släpps fria...
Lite lustigt att Masteb and upp slynans bröst i går..
Måster säga att det är en underbar logg som jag nu sträckläst med mycket nöje.
Kram slynan

http://masterochslynan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 13 oktober 2022 13:36

Litet tips om hur man får snoppen att må bra och vara underbart mjuk och len. Fyll en liten skål/kopp med olivolja och blanda sedan i 1 tesked finamalen kanel och rör om, blir blandningen för torr så addera mera olja. Häng ner den lilla vännen i ...

Av Subban Svensson - 12 oktober 2022 10:53

Har inte skrivit något på evigheter men ändå har bloggen jättemånga besökare varje dag? Vilka är ni? Gamla besökare eller nya som hittat hit? Is på bilrutorna idag men solen skiner och i mitt solhörn är det varmt nog att ligga naken. Har förb...

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards