Alla inlägg under januari 2010

Av Subban Svensson - 19 januari 2010 20:38

Gissa vem som har röd stjärt och ömma bröstvårtor och något som rinner ner på låren!

Skönt kan jag bara säga!!Av Subban Svensson - 17 januari 2010 18:45

Tagit ur pluggen som suttit både länge och väl!, fick order av en Master på Free6 chatten att sätta i den på em. och sedan komma in på chatten klockan 18.00 men inte dök han upp heller.


Av Subban Svensson - 17 januari 2010 14:46

Var en skön promenad i vinterlandskapet och även handlingen gick bra även om det inte är lika kul som vanligt, har för lång kappa för att klara att visa något.

Kom hem lite småsvettig och våt mellan låren, klädde av mig och tog ur kulorna och lekte sedan lite med dildon tills jag kom i en skön orgasm.

Har nu duschat och rakat både ben och venusberg och börjar faktiskt bli lite småkåt igen, kanske skulle snuska lite vid datorn.

Av Subban Svensson - 17 januari 2010 10:17

Haft en skön morgon och ska nu klä mig för sedvanliga Söndagspromenaden, rätt så varmt ute jämfört med hur det varit så idag slipper man strumpbyxor och kan gå som vanligt med fittan bar.

Lite bus kan man väl få ha på promenad så det blir geisha kulor och teens apparaten och vårtbitare i bröstvårtorna, gäller att inte tappa kulorna på gångbanan.

Ska nog passa på att handla lite mat också när man ändå är ute.

Av Subban Svensson - 15 januari 2010 20:11

Skönt att tempen blivit högre, nu har jag varmt och gott inne igen, så skönt att slippa kläder och få vara naken som vanligt.

Börjar bli riktigt kvällskåt om jag ska vara ärlig.

Av Subban Svensson - 15 januari 2010 15:54

Skönt med Fredag!, lite varmare så man slipper åtminstonde strumpbyxorna och kan vara lite mera naturell.


Av Subban Svensson - 14 januari 2010 20:03

Varit till affären och handlat, inget kul alls pga. kylan för hur kan man visa något med lång kjol, vinterkappa och stövlar, helt hopplöst.

Ser fram mot våren och då lovar jag att subban kommer att blotta sig hejdlöst.

Ska sola naken och bada naken och vill någon titta så varsågod.


Av Subban Svensson - 12 januari 2010 18:53

Söta lilla Henrietta har varit här och städat ikväll, blev så rent och fint så.

Nästa gång tror jag att Maria ska få träffa Henrietta, ska bli spännande att höra hennes kommentar.

Hon är så söt med sitt röda hår och stora bröst, kände mig lite elak idag så jag la henne över knät och gav henne smisk dock såg jag till att lilla kuken inte fick lika bra friktion mellan mina lår så något sprutande blev det inte under smisket.

Gick själv naken med högklackat som vanligt och efter smisket fick hon kyssa mina skor och tacka för bestraffningen, svårt att undgå att märka att hennes blickar lätt söker sig upp mellan mina lår när hon ligger där på golvet framför mig.

Henrietta fick städa mer än vanligt idag, dels behövdes det och dels var det trevligt att se den röda stjärten vandra runt framför mina ögon.

När hon kröp på alla fyra och skurade så sa jag stopp och lät henne stå och vänta tills jag droppade lite olja i stjärtskåran och började trycka i en plugg i stjärten, hon grymtade lite men snart satt den där den skulle och med tanke på hur svälld kuken var så verkar det inte vara något som hon tyckte illa om.

Har funderat på att köpa en Strap för att knulla lilla Henrietta med men först ville jag testa henne lite så när hon städat klart kollade jag klockan och kom fram till att hon hade haft pluggen inne i nästan 1 timme.

Kollade städningen samtidigt som hon fick stå i tv-rummet på alla fyra och vänta, hittade inget att klaga på så jag öppnade kylskåpet och tog fram min present till Henrietta innan jag gick in till henne.

Berömde hennes duktiga arbete och sa att jag skulle befria henne från Pluggen men att jag även vill ge henne en belöning för väl utfört arbete.

Jag vred lite på Pluggen innan jag resolut drog ut den ur hennes stjärt och strax därefter började jag trycka in hennes present vilket var en stor gurka som jag köpt speciellt för detta tillfälle, blev väldigt mycket gnyende och protester innan den gled in men till slut var den där den skulle.

Henrietta var alldeles svettig men stod fortfarande snällt på alla fyra och flämtade av upplevelsen, började knulla lilla städslaven med stora gurkan och kan man tolka hennes läten rätt var det inte allt för angenämt men tids nog gled gurkan riktigt lätt i lilla städslaven.

Tog riktigt hårt tag i gurkan och började stöta den in och ut, har själv upplevt sensationen av en grov sak därbak som går som en pistong.

Blev förvånad själv när städslaven Henrietta helt plötsligt bara gav ifrån sig något slags gurgelläte och jag såg sperman spruta helt okontrollerat från hans kuk, nog var han en riktig stjärtslyna alltid.

Drog ur gurkan och såg hans gapande hål där den suttit begravd, tvingade Henrietta att slicka upp all sperma som kladdat ner mitt nystädade golv.

Tror det var en mycket lycklig liten städslav som med röda kinder och liten kappa lämnade min boning.

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se