Alla inlägg under januari 2010

Av Subban Svensson - 12 januari 2010 10:15

Ännu en trist dag i kylan, längtar till våren.

Känns som om all kraft går åt till att bara överleva.

Vill vara naken och varm i solen med ett glas vin.

Av Subban Svensson - 10 januari 2010 19:39

Tagit ett långt varmt bad så nu känner sig subban varm och go och kan sitta naken som vanligt.

Blev nog lite våt av badet känns det som.

Av Subban Svensson - 8 januari 2010 20:18

Har stora problem med klimatet just nu och trivs inte alls.

Börjat blivit så kallt att stackars subban måste ha morgonrock inne för att inte frysa, vill inte ha kläder, vill vara naken.

Bara att härda ut och vänta på varmare väder antar jag.

Sköna vårsol var är du????


Av Subban Svensson - 6 januari 2010 16:42

Ska göra som björnarna och gå i ide!

Inte kul alls med vinter.

Vilka kommentarer man får ibland!, vet inte om man ska skratta eller gråta!

Hoppas ni inte fryser därute!

Av Subban Svensson - 5 januari 2010 18:09

Vilket jävla klimat vi bor i!

Konstigt att just nu nämns inget om någon global uppvärmning?

Inget kul att gå och handla när man inte kan lufta musen.

Nyårsfirande!

Det blev så att före 12 slaget gick vi in i omklädningsrummet utanför bastun och jag och Lena ställde oss på alla fyra och sedan blev det snopp i både munnen och musen, killarna var bra mycket segare nu än i början på kvällen men vi jobbade hårt och ska jag vara ärlig hade vi någon ingen riktig stenkoll på tiden men till slut fick vi ur några små spermasprut ur alla herrarna och Bengt öppnade champisen och sprutade ut det mesta över min och Lenas kropp.

Efter nyårssprutet blev det badtunna och Bengt gick lite längre ner mot sjön och tände fyrverkerilådan som vi njöt av liggande i tunnan, vet inte vad klockan var när vi gick till stugan för att sova men den var säkerligen sen och en hel del alkohol hade även druckits så något mera knullande blev det inte.

Vaknade med huvudvärk framåt 09.00 och märkte att Bengt kom in genom dörren, vi fixade frukost tillsammans fortfarande nakna och sedan gick vi ner till badtunnan som snälla Bengt hade varit ner och eldat i.

Vi var nog alla rent ut sagt fyllsjuka men efter någon timme blev det faktiskt lite avskedsknulla med något sega kukar.

Slutkommentaren var nog att det var en mycket lyckad kväll!, kan man börja året bättre än att knulla?


Av Subban Svensson - 2 januari 2010 19:17

Skulle inte tveka en sekund att få hoppa ner i en varm badtunna just nu!

Blev kåt av att minnas hur skön kvällen var.

Av Subban Svensson - 2 januari 2010 19:02

Subban hemma trött och glad!
Var en härlig kväll/natt och morgon, var inte så svinkallt heller även om det spelar mindre roll när man har bastu och badtunna att gosa i.
Totalt blev vi 6 personer, 4 män och 2 kvinnor.
Kvinnan var i 35års åldern och hette Lena, lång och mager och jättetrevlig så vi fann varandra direkt, fick veta sedan att hon var kk till Per.
Bengt hämtade mig med bilen och när vi kom fram så gick vi in i stugan och hälsade och tog en drink tillsammans med Bengt, Sture, Per, Anton och Lena.
Vi minglade en stund och trivdes innan Bengt sa att det var dags för bastu och badtunna och att det smartaste var att vi klädde av oss redan uppe i stugan och sedan sprang nakna i snön ner till bastun, handdukar finns vid bastun och sisten ner är en rutten korv.
Vi slängde av oss paltorna oss sprang skrattande nakna mellan snödrivorna ner till bastun där vi bänkade oss i värmen och Bengt delade ut öl, satt och njöt av både värme och samtidigt som vi småkikade på varandra, bocken Sture hade redan halvstånd och hans blickar vilade på mina bröst, Lena hade små söta bröst med stora vårtor och var lika renrakad som jag mellan benen.
När vi började komma upp i temperatur så kom risen fram och Bengt tipsade om att subban gärna ville ha mycket ris för att bli att känna sig riktigt ren, vi började risa varandra men efter ett tag var det nog mest dom andra som risade lilla mig och när dom ansåg mig vara riktigt ren var jag både röd och våt så det förslog.
Nu sprang vi alla ut och kastade oss i snön med vilda skrik, var inte alls så otrevligt som jag hade trott utan riktigt mysigt och sedan snabbt in i bastun igen.
När vi satt där i värmen igen noterade jag vad svällda och knottriga mina bröstvårtor blivit av snön men mina funderingar avbröts av Sture som började knåda mina pattar och i ögonvrån såg jag hur Lena blev pullad mellan benen samtidigt som hon började suga på Pers kuk.
Dröjde inte länge innan Sture fick upp min röda stjärt i vädret och jag fick kvällens första kuk samtidigt som Bengt tog tillfället i akt att köra in sin kuk i min mun.
När vi alla stillat värsta brunsten hämtades mera öl som vi drack snabbt innan vi sprang ut i snön igen men efter det snöbadet hoppade vi i badtunnan och låg och mös i värmen, fick Lena bredvid mig i tunnan och hon tyckte mina pattar var häftiga där dom låg och guppade i vattnet, hon började även leka med pattarna och lyfte dom i vårtan och lät dom ramla ner med ett plask i vattnet vilka alla tyckte var mycket roligt.
Till slut tog Lena min bröstvårta i munnen och började suga och lika gjorde Per som satt på min andra sida med det andra bröstet, alltid mysigt med diande munnar så jag kunde väl inte klaga utan började fingra på deras kroppar, runkade hans kuk samtidigt som jag lät ett finger glida in i Lena.
Han inte så mycket mera innan övriga herrar började låta sina händer undersöka både min och Lenas kropp, kändes som det fanns både händer och kukar överallt som pockade på min uppmärksamhet och snart nog fann första kuken vägen in mellan mina lår och badtunnan förvandlades till en riktig knulltunna.
Lite sämre känsla för fittan när man är under vatten men kukarna verkade trivas och till slut flöt det runt mycket sperma i tunnan.
När vi hade lugnat oss lite bar Bengt fram mera öl som vi låg avslappnade och njöt av i värmen tills Bengt sa att det var dags för maten och att enklaste var att vi avnjöt den uppe i stugan så vi gick nakna i samlad tropp upp till stugan och började njuta av maten som var Sellnäs planka vilket både var gott och enkelt för värden.
Satt även nu bredvid Lena och vi trivdes mycket bra i varandras sällskap så vi konspirerade lite ihop och när middagen var avnjuten så gick vi upp och la oss på golvet framför bordet i en 69a med mig underst och Lena överst och sedan gav vi herrarna en uppvisning i hur två flickor slickar varandra, var absolut inte första gången Lena slickade fitta för hon fick mig väldigt snabbt att komma i en jätteorgasm, tror även att jag fick Lenas välsmakande fitta att komma innan herrarna tyckte det var slöseri med att 2 flickor lekte med varandras fittor.
Det hela slutade med att herrarna återfått sitt stånd av att bevittna oss flickor leka med varandra och kukarna stod i kö för att knulla oss i mun, fitta eller stjärt.
Efter orgien var vi alla kladdiga av sperma så det blev dags att återvända till badtunnan, vi låg och guppade i värmen och Bengt det sköna värden serverade sprit mens vi bara njöt och skrattade i tunnan.
Vi låg där och kom fram till att det inte var så viktigt med raketer på 12 slaget utan jag och Lena kom med iden att det vore roligare om vi kunde få alla 4 kukarna att spruta på 12 slaget.

Av Subban Svensson - 1 januari 2010 18:49

Subban hemma nöjd och glad med slutet på gamla året och början på nya!

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se