Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Träff 4.

Av Subban Svensson - 13 februari 2010 10:00

Släpptes loss och fick resa mig upp och sedan fick jag handfängsel och armarna hissades upp mot taket och jag fick order om att stå bredbent.
Fru I kom sedan med piskan, en nio svansad katt piska som hon lätt började smeka min kropp med innan jag fick smaka den på allvar, hon började piska min kropp mycket systematiskt och gick runt mig där jag stod.
Fick känna piskan över hela min kropp men med en liten betoning på pattar och rumpa, ibland lät hon även piskan ge mig en smäll rakt upp mellan låren på min oskyddade stackars fitta, gjorde ont att bli helpiskad men samtidigt blev jag ju kåt av det sköna och jag kunde se att Fru I verkligen njöt av att få ha kommandot över min kropp.
Blev riktigt randad över hela min kropp innan Fru I var nöjd, såg nog ut som en röd gris innan jag släpptes loss.
Nu fick jag order om att stå på knä med överkroppen liggande över bänken och med stjärten putande ut så mycket jag kunde sedan hämtade Fru I käppen och förkunnade att jag skulle få 20 slag på stjärten så att jag inte glömde henne på ett par dagar.
Sved som eld när hon la all sin kraft i slagen och tårarna rann i mina ögon av smärtan som min stackars stjärt blev utsatt för men till slut var dom 20 rappen avklarade.
Fru I gick nu fram till skåpet och tog fram en strap som även hade en kuk som hon förde in i sitt skrev och sedan spände fast på sig innan hon fick mig att resa mig upp och stå böjd ner över bänken innan hon penetrerade mig med sin kuk.
Blev sedan knullad både hårt och länge av denna kvinna och jag kan inte neka till att jag fick orgasm både 1 och 2 gånger innan jag hörde hur Fru I kom i en lång orgasm.
Kvällen slutade så men vi hann prata lite och Fru I talade om hur mycket hon njutit av att få ha mig som sin slavinna och att en fortsättning vore mycket tänkbar.
Fru I vill att vi ska träffas 1 gång per vecka för att utveckla våran relation och hon har även funderingar på att skaffa en manlig slav och om så blir vill hon få behandla oss samtidigt.
Har även lovat Fru I att hon kan få låna min städslav Henrietta om hon vill.
Fast det är 2 dagar sedan träffen så är min kropp fortfarande full av härliga märken som minnen och slagen från käppen syns fortfarande tydligt.
Kan inte neka till att jag sitter och blir väldigt kåt igen, smeker mina stackars blygdläppar som är fulla av blåmärken och ryser av kåthet.
Tror jag måste sätta i geisha kulorna och montera Tens apparaten och sticka till Willys och handla lite kan nog gå troslös trots att det är svinkallt.
Sköt om er!

 
 
Ingen bild

Bill

13 februari 2010 18:35

Underbar berättelse. Du lever ett härligt liv...

 
Ingen bild

rumpmasen

13 februari 2010 18:54

Härligt!!

 
Ingen bild

MASTER X

15 februari 2010 12:00

Har haft en underbar läsning av hela din blogg.
Började på sid 1 för några dagar sedan och blev otroligt överraskad över vilken härlig berättelse/redogörelse du skrivit, så jag blev så nyfiken så jag blev tvungen att läsa hela bloggen från början, och jag kan bara säga att jag är imponeradav den läsningen.

 
Ingen bild

Bara din

16 februari 2010 23:20

Skönste bloggen jag har stött på tänk om man skulle få stöta på dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 15 april 2019 16:34

Sol+värme = naken subba i solhörnet = våt och kåt av dom härliga solstrålarna! Hoppas sommaren blir solig och varm! ...

Av Subban Svensson - 16 april 2018 21:37

Tittar in på min gamla blogg och ser att jag har många besökare som fortfarande hänger kvar och besöker min blogg. Blir lite rörd över er tillgivenhet, vad söta ni är! Subban mår bra och är frisk och fortfarande mycket BBW vacker och blir bara kå...

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se