Alla inlägg under februari 2010

Av Subban Svensson - 12 februari 2010 11:00

Fru I hämtade nu en stor vibrator som hon helt frankt körde in i min fitta, var väl blött så det räckte så motståndet var inte stort.

Sedan startade hon vibratorn och jag kände dom ljuvliga vibrationerna i hela mitt underliv, hon drog den lite ut och in innan hon lät den sitta kvar längst in i mitt sköte sedan tog hon en piska och började smeka min clitta för att sedan övergå till att piska min känsliga lilla knopp på ett mjukt men ändå hårt sätt, låg och riktigt njöt av behandlingen men helt plötsligt slutade hon och vibratorn drogs ur min fitta men sekunden efter kände jag att den tryckte på och ville in i mitt andra hål och med lite jobb så satt den snart där.

Fru I gick till skåpet och hämtade något och snart kände jag något vått som rann över min fitta och när Fru I började massera ut det förstod jag att det var olja, hon masserade in oljan i fittan på mig och lät fler och fler fingrar glida in i mig och efter en bra stunds massage och töjande kände jag hur hela hennes hand gled in i mitt sköte, började vara mera än kåt nu av att ha vibratorn i stjärten och sedan vara så uppfylld i fittan och när sedan Fru I började dra handen in och ut samtidigt som hon med andra handen piskade min clitta så var jag helt utlämnad till mina drifter och kom mer än 1 gång innan Fru I var nöjd.

Låg helt utslagen på britsen och reagerade knappt när Fru I tog bort klämmorna i bröstvårtorna.

Innan slavinnan lämnar mig ska hela hennes kropp vara röd av piskan sa Fru I till mig.

Av Subban Svensson - 12 februari 2010 10:19

Sedan gick Fru I och öppnade en dörr och på dörrens insida hängde ett stort sortiment av remmar, piskor, käppar av alla de slag.

Jag älskar att piska en stor fet röv som din riktigt röd förkunnade Fru I medans hon valde mellan redskapen, tror vi börjar med en klassiker sa Fru I samtidigt som hon tog ner en gammaldags mattpiskare.

Fru I gick fram till mig och jag kände hur hennes händer smekte över mina skinkor, nöp i dom och särade lite på dom innan hon började behandligen.

Hon sparade inte på krafterna utan lät mattpiskaren träffa med full kraft och sedan en liten stunds väntan så slaget hann ge effekt innan nästa slag kom, mattpiskaren lekte länge på min rumpa innan Fru I tyckte att färgen började bli godkänd, tycker inte själv att mattpiskare är så grym utan något man klarar mycket av men visst kände jag värmen som spred sig från min stjärt och in mellan mina lår.

Nu smekte Fru I händer mina röda skinkor och även särade på mina lår och lät ett finger glida in i min våta fitta, slavinnan blir kåt känner jag sa Fru I och jag nickade.

Nu ska slavinnan resa sig upp gav Fru I order om och när jag stod upp hämtade Fru I en låda med klämmor som hon började montera på mina stackars fittläppar, den elaka typen av klämmor som sitter ihop med varandra med snören, till slut såg mitt underliv ut som en igelkott och det hela avslutades med ett par stenhårda klämmor i mina bröstvårtor, jag riktigt vred mig av smärta innan dom satt sig.

Se så ner på alla 4 slavinna sa Fru I och när jag stod där gick hon bort och satte sig i en skinnstol och drog upp benen och beodrade mig att krypa till henne, hon var en riktigt läcker syn där hon satt med fittan blottad och glänsande av fukt och med  en piska i handen.

Slicka mig slavinna och se till att göra det bra, jag kröp in mellan hennes lår och lät min tunga börja jobba, ingen tvekan om att Fru I var kåt så blött som det var i hennes skrev.

Samtidigt som jag slickade lät Fru I sin piska smiska till mig då och då men jag tror inte att det var för att hon var missnöjd, lyckades till min stora glädje snart få Fru I att komma och hon riktigt skrek ut sin kåthet när hon kom.

När hon hämtat sig lite fick jag lägga mig på britsen igen men nu med fittan upp och sedan blev jag fastspänd med armarna bakåt och benen särade.

Fru I gick sedan runt och smekte min kropp på ett undersökande sätt innan hon helt plötsligt tog tag i snöret till fittklämmorna och ryckte till så att alla klämmorna slets loss från mina fittläppar, jag var helt oförberedd och skrek som en gris så ont gjorde det, skulle se mina stackars läppar dom har tydliga blåmärken.

Sedan släppte hon försiktigt på klämman runt bröstvårtan och den välbekanta smärtan när blodet återvänder drabbade mig, Fru I masserade sedan vårtan mellan sina fingrar men sedan satte hon helt sonika tillbaka klämman dock vriden 90 grader och sedan hände samma sak med andra bröstvårtan.Av Subban Svensson - 12 februari 2010 09:44

Skönt att det är fredag igen!Var på träff igår kväll, promenerade ca 30 min för att komma till adressen/huset jag skulle till.Kände mig lite nervös och spänd när jag ringde på dörren och stod och väntade på att någon skulle öppna men snart hördes steg och dörren öppnades.Dörren öppnades av Fru I och jag blev bjuden in, tog av mig stövlarna och hängde upp kappan och vi gick in i finrummet där kaffet stod dukat.Vi fikade tillsammans och stämmningen kändes skön och avslappnad Fru I berättade om sig själv och att hon alltid varit dominant och njuter av att få bestämma och bestraffa.Fru I är tämligen smal, blond med uppsatt hår, klassisk klädsel, 60+ och ger ett bestämt intryck, hennes man är död i hjärtinfarkt sedan 2 år tillbaka och var en framgångsrik företagare i kommunen.Fru I berättade att mannen var mycket driftig och utåtriktad men innanför hemmets dörr var han slav på heltid till henne, Fru I berättade även att dom brukade träffa andra par med BDSM intresse och att hon även uppskattade kvinnliga slavar.Efter mannens död hadde Fru I levt ett isolerat liv men nu kommit så långt att hon ville börja få praktisera sin dominanta sida igen.Fru I frågade mig om jag fortfarande ville stanna kvar och om inte var jag fri att gå, naturligtvis ville jag stanna.Bra sa Fru I och reste sig och bad mig följa henne 1 våning ner till källaren och väl därnere gick vi in i ett rum som jag förstod varit deras lekrum.Klä av dig naken och lägg dig på mage på britsen så kommer jag snart gav Fru I mig order om.Tog av mig paltorna och noterade att mina vårtor fortfarande var större än vanligt pga. övningarna på kontoret och även clittan kändes lite speciell, la mig snällt ner på britsen och väntade och tänkte på att det blir lite speciell stämmning när det bara är kvinnor och ingen man närvarande.Fick ligga en bra stund innan jag hörde klappret från högklackade skor men snart nog stod Fru I framför mig och jag kikade på henne.Hon var trots sin ålder mycket vacker där hon stod framför mig, höklackat, stay-ups, håret utsläppt och med en vacker svart korsett på sig, noterade att hennes fitta inte var rakad utan mera noggrant ansad.Jag kommer att bruka slavinnan för min egen njutning men det tror jag hon redan har förstått eller hur?, jag sa ja och nickade snällt mot Fru I.

Av Subban Svensson - 11 februari 2010 12:08

Klarade mig till lunch!Varit på toa och tagit bort sug och gummiringar, både besvärligt och smärtsamt att ta bort ringarna men det gick till slut.Vårtorna är grymt stora och svällda/känsliga och clittan är härligt utstående från mitt kön och bara jag petar till lilla knoppen så går det rysningar genom hela min kropp, lyckades motstå frestelsen att smeka den allt för mycket.Känner sig inte mindre kåt just nu om man säger så, hoppas ingen känner att hela jag luktar våt fitta.Ska berätta en liten hemlighet, ska träffa en dominant ikväll vilket känns mycket spännande.Skönt att personen ifråga bor i samma stad också.

Av Subban Svensson - 11 februari 2010 10:01

Lugn dag på jobbet idag för en gångs skull.

Brukar inte leka så mycket på jobbet men idag passar jag faktiskt på att busa lite.

Har gummiringar (tror det heter o-ringar) runt mina bröstvårtor så dom blir otroligt stora och styva och sedan vågar jag mig till att ha en liten sug sittande på clittan så att även den blir jättestor och svälld.

Får vara lite försiktig så att den inte ramlar bort bara, kallt som attan idag så det blev strumpbyxor under kjolen men har löst problemet genom att klippa ett litet hål vid fittan så jag kan ha sugen monterad.

Har som målsättning att ha sugen och ringarna på fram till lunch, får snuskiga fantasier om att få min svällda clitta piskad till orgasm och gärna hårda klämmor i mina just nu enorma bröstvårtor.

Svårt att koncentrera sig på jobb när man är kåt.

Av Subban Svensson - 10 februari 2010 19:10

Haft semester från bloggen ett tag, hoppas ni har saknat mig.

Någon som sett till våren?, börjar misströsta helt nu.

Har haft en skön helg, på gränsen till helvanilj men det kan vara skönt det också ibland men lite röd rumpa blev det allt + att mannen ifråga är mycket förtjust i att få mina bröstvårtor att lida.

Ingen färdig plan för helgen än så vi får se vad det blir.

Haft städslaven hemma på städning och avslutade med att vara stygg mot stackars kåta Henrietta.

Band fast henne på rygg och sedan satte jag ner min fitta över hennes blåa ståndare och juckade ett par gånger innan jag slutade och hon fick fittan över ansiktet istället och hennes tunga fick slicka mig till orgasm innan hon fick gå, hennes smink var inte vackert efter det att mina safter runnit över hennes ansikte.

Vet att jag alltid varit förespråkare för att man inte ska ha sex med städslavar men va fan man kan väl ändra sig och han fick ju inte spruta i min fitta utan bara smaka hur den känns.

Verkade faktiskt som han skulle velat smaka mera, undrar hur mycket han runkar när han kommer hem.

Vore man riktigt grym skulle man förse honom med manligt kysketsbälte så han inte kan leka med den utan mitt tillstånd, låter som jag allt för lätt låter mina dominanta tankar dyka upp.

Av Subban Svensson - 5 februari 2010 16:21

Skönt att det är Fredag, har kommit hem och blivit naturell som vanligt, har hällt upp ett glas vin och sitter bara och njuter.

Ska ta ett skönt bad och och se till och bli slätrakad och fin.


Av Subban Svensson - 4 februari 2010 20:46

Njuter av att må bra igen och att min sexualdrift blivit normal igen.

Har många sköna planer för helgen och jag hoppas att det ska bli som jag önskar.

Är kåtare än vanligt och njuter av varje sekund.

Hoppas ni har det bra!

Lite mera kommentarer vore inte fel!

Presentation

Omröstning

Får en tant som jag vara så kåt, villig och troslös eller?
 Borde gå till doktor.
 Älskar kåta tanter.
 Perverst!
 Skäms tanten.

Fråga mig

75 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se