Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Hejsan!

Av Subban Svensson - 30 mars 2010 20:10

Det värmer att ni saknat mig!

Tyvärr måste jag nog meddela att bloggen inte kommer att uppdateras så mycket framöver.

Det roliga som har hänt är att Fru I har tagit mig som sin personliga slavinna och därför bor jag i hennes hus tillsammans med Fru I.

Har fått tillstånd att gå in på bloggen och skriva några rader till er.

Fru I har många år att ta igen när det gäller BDSM så jag har mer än fullt upp med att vara hennes slavinna och personliga fixare när det gäller att ordna fram manliga slavar till Fru I och även dominanta Mastrar och Madamer är frekventa gäster här i huset, även om jag ville skulle inte min tid räcka till att skriva så mycket just nu.

Subban klagar inte utan trivs helhjärtat i sin nya roll och är mycket lycklig, subban blir utnyttjad varje dag och hoppas att detta liv ska fortsätta.

Våren börjar komma och jag ser fram emot vårsolen, Fru I har ett hus med en mycket vacker insynsskyddad trädgård som subban nog kommer att få vistas mycket naken i.

Fru I har välvilligt tagit över min städslav men nu händer det att jag får dela städningen med städslaven allt under Fruns kontroll.

Känns underbart att få leva ett liv som slavinna på heltid, går allt bra ska jag säga upp lägenheten till sommaren.

Har fått en present av Fru I, 6 stycken ringar i mina fittläppar.

Hoppas ni alla har det bra och att jag kanske kan få tillstånd att skriva en rad ibland.

Kram/subban

 
 
qqqq91 @ BC

qqqq91 @ BC

30 mars 2010 23:08

roligt för dig (:
hoppas att allt kommer att funka bra för er (:
vart bor ni nu då? kvar i ludvika ? :P

http://medlem.bodycontact.com/index.php?501277

 
Master

Master

30 mars 2010 23:35

Trevligt att höra att du hittat rätt. Kommer gärna över med slynan så jag och FruI kan sitta och titta på våra slynor leka i trädgården.

/Master

http://masterochslynan.blogspot.com

 
Ingen bild

Kåta_jag

1 april 2010 16:31

Hej Subban!
Skulle gärna vara med er.
Du kan nå mig på Knullsiten där jag skrivit till dig.

 
rumpmasen

rumpmasen

2 april 2010 07:39

Vad härligt att höra att du har det bra. Jag önskar jag skulle kunna vara en liten fluga och titta på dig när du blir utnyttjad. Jag är avundsjuk.

http://rumpmasen/bloggplatsen.se

 
nisseman

nisseman

4 april 2010 14:13

Härligt att fru 1 har en väl skyddad trädgård med mycket insysnskydd där du kan vistas naken.. Skulle väldigt gärna vara naken tillsammans med dig där i den trädgården och mysa tillsammans med dig och gärna fru 1.. Kyssar till er bägge.

http://nisseman.bloggspace.se

 
Ingen bild

oerfaren

5 april 2010 20:05

Vad tomt det kommer att bli utan dina underbara berättelser subban men du och Fru I får gärna skriva till min mail om ni vill nån gång oerfaren23@hotmail.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Subban Svensson - 1 juni 2017 11:47

Besökte min gamla blogg som jag inte brytt mig i på år och dag och finner att den fortfarande har många besökare varje dag trots att jag inte tillför något nytt. Känner mig lite hedrad över att så många kåtbockar och kanske någon kvinna är inne och...

Av Subban Svensson - 28 december 2015 08:23

Hoppas julen varit härlig och att ni fått fina klappar från tomten. Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År! ...

Av Subban Svensson - 3 juli 2015 07:04

Ingen hemlighet att jag just nu lever i paradiset, varmt, soligt och helt underbart för en nakenfis som jag. Fattar inte varför man inte bor på varmare breddgrader det är ju sådant här klimat som jag är född till men därför får man väl passa på att...

Av Subban Svensson - 1 juli 2015 14:20

Solen skiner och Subban svettas på sin kropp samtidigt som solen får fittan att rinna av kåthet, vet inte varför men sommar och sol ökar min kåthet till nästan besvärande nivåer.   Kan jag inte vara naken som jag helst är så kan det bli lite jobb...

Av Subban Svensson - 30 juni 2015 10:42

Semester för subban och solen börjar just bryta igenom så snart ligger det en naken subba och steker sig i solen, har till min glädje redan blivit väldigt brun över hela subban eftersom jag som vanligt solar naken och även är noga med att skreva orde...

Presentation

Omröstning

Vill ni att jag ska börja skriva på bloggen igen?
 Nej
 Ja
 Ta bort den helt

Fråga mig

72 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ subban med Blogkeen
Följ subban med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se